SMM9
عضو تحریریه
عمرا....حد اقل يك ماه....
منبع دارم.من در اوردي نيست.
خب بده دیگه
عمرا....حد اقل يك ماه....
منبع دارم.من در اوردي نيست.
برو تو gbatemp.netخب بده دیگه
برو تو gbatemp.net
قسمت هك 3ds hack and homebrew
بعد برو تو تاپيك 3ds hack compliment
اصلا به من چه .باور نكنين...خودتون واستيد ببينيد مياد يا نه
اره ولي مطمئن باش اگه اينو اجرا كنه قابليت اجراي كد unsighn رو ميده كه ميشه با اون هر كاري كردمی دونید بحث جالب چیه
Neimod گفته فقط هک رو برای دور زدن Region Lock می ده نه اجرای بازی های Pirate
یعنی کاری که در نهایت Neimod می خواد به شما ارائه بده می تونه فقط دستگاه رو Region Free بکنه
از اونجایی که فعلا کس دیگه ای به غیر از دار و دسته 3dbrew که شخص اصلی اشون همون Neimod هست روی هک 3ds کار نمی کنه پس فعلا روش زیاد بحث نکنید
اگر فکر کردید هفته دیگه و 2 هفته دیگه و ... با 3ds می تونید بازی کپی اجرا کنید در اشتباهید، بیشتر از این ها باید صبر کنید
اره ولي مطمئن باش اگه اينو اجرا كنه قابليت اجراي كد unsighn رو ميده كه ميشه با اون هر كاري كرد
یعنی هممون سر کار بودیم؟
اره ولي بحث سر cfw هستش كه نيموند احتمالا يه كاستوم ميسازه كه بره اين كار اكسپلويت رو بايد پخش كنه كه اين خودش خيلي ب هكر هاي ديگه كمك ميكنه.اولا این که، unsigned هست اونی که شما می گی
دوم این که اجرای unsigned کد به این معنی نیست که شما می تونی بازی کپی اجرا کنی، مثال بارزش همین ps3 بود که روی فرم ویر های جدیدش pkg نصب می شد اما manager ها قادر به کتار نبودند، دلایلش بماند
مثال بارز دیگش همین Xbox360 هست، وقتی که شما درایو رو فلش می کنید نمی تونید Unsigned کد اجرا کنید اما بازی Pirate می تونید اجرا کنید، که این هم دلایلش بماند
سوم این که وقتی Neimod می گه فقط Region Free می کنه دستگاه رو، به این معنی هست که روشی که ارائه می کنه Unsigned کد اجرا نمی کنه، فعلا هم گفته من فقط روشی ارائه می کنم که دستگاه رو Region Free بکنه ، جایی نگفته که من به شما اجازه اجرای Homebrew رو می دم، و اشاره کرده که دور بازی های Pirate رو خط بکشید
اره ولي بحث سر cfw هستش كه نيموند احتمالا يه كاستوم ميسازه كه بره اين كار اكسپلويت رو بايد پخش كنه كه اين خودش خيلي ب هكر هاي ديگه كمك ميكنه.
در ضمن كد انسايند رو اكس باكس و اينا فرق داره....
٣دي اس مقداري از بازي رو از روي خود كارت اجرا ميكنه يعني وقتي يه بازي اجرا ميشه مستقيما بازي پردازش ميشه
به همين دليلم هست كه هيچوقت يه امولاتور gba درست حسابي بر دي اس روي فلش كارت نيومد...چون مقداري از پردازش بازي رو خود گيم كارد بود...
پس اگه كنترل كامل روي بازي و مخصوصا اكسپلويت نيموند به نظر من صد در صد ميشه خيلي راحت انسايند رو بهش وارد كرد...
ببینید خود neimod گفته این کارهایی که داریم میکنیم روی یک 3DS mod نشده هستش و برای اجرای بازی ها نیاز به CFW هست
ببینید وقتی آسیب پذیری لو بره هکر های دیگه هم میتونن از اون استفاده کنن و نسخه های کپی رو راه اندازی کنند
قضیه ی نصب PKG توی ps3 با 3DS خیلی فرق داره در واقع با آوردن install package توی فریمور بالا هکر ها کار خاصی نکردند چرا که کنسول این بخش رو داره اما برای کاربران مخفی هست و امکان نصب فایل های retail رو داره یعنی شما میتونستی دمو های ساین شده خود سونی رو نصب کنی که البته نیاز به تهیه دوباره کد لیسانس داشت
به نظر من که تا ماه دیگه شاهد عرضه هک هستیم حالا با اجرای بازی یا بدون اجرای بازی
اما میدونم که هک این کنسول تمام شده هست
خوب اون به صورت کارتریج عرضه شده بود یعنی دقیقا عین ایکس باکس که درایوش رو مد کردندکی گفته برای اجرای بازی کپی نیاز به cfw هست؟ اینطور نیست به هیج وجه، نمونه بارزش کارتریج و Modchip هستند، Cfw ای در کار نیست، neimod هم در مورد اجرای بازی اصلا حرف نمی زنه، مخالف piracy هست و فقط فحش می ده هروقت حرف از piracy میاد، بعد چه جوری بیاد بگه نیاز به cfw برای اجرای بازی هست؟ مشکل اساسی اینه که ملت می رن gbatemp رو می خونن فکر می کنن هرچی کاربراش می گن راسته
قضیه pkg رو شما یادت نمیاد یا در جریانش نبودی، یک سرچی بکن ببین چه جوری show time نصب می شد، showtime به نظرت retail اه؟ بحث lvl3 security بود که بحثش جای خود دارد
اول این که برای وصل شدن به ای شاپ باید اخرین ورژن روی دستگاهت باشه تا بتونی دمو دان کنیبچه ها ي سوال من بخوام دمو هاي قابل بازي رو دانلود كنم بايد دستگامو اپديت كنم درسته؟
الان ورژن دستگام 4.1.0 هست
بخوام اپديت كنم مشكلي واسه r4 و اجراي بازي هاي ds پيش نمياد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد