Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
اون نوار قرمز چیه تو بعضی عکسا؟یادم نیست این تو گیم پلی بوده باشه در ضمن این عکسا رو با رزیدنت اویل 5 یکی میدونی؟ البته با عکس نمیشه مقایسه درستی انجام داد چون کیفیت افکت ها تو یه عکس ساکن خیلی قابل تشخیص نیست

اون نوار قرمز چیه تو بعضی عکسا؟یادم نیست این تو گیم پلی بوده باشه در ضمن این عکسا رو با رزیدنت اویل 5 یکی میدونی؟ البته با عکس نمیشه مقایسه درستی انجام داد چون کیفیت افکت ها تو یه عکس ساکن خیلی قابل تشخیص نیست
اون برای مولتی پلیرش هست البته دقیقا به پای اویل 5 نمی رسه اما خیلی نزدیک هستن به هم مدل کاراکتر ها که توی بای عالی بود انیمیشن ها هم همون بود محیط ها هم کیفت خوبی داشتن فقط ابش خیلی زشت بود همین وگرنه تقریبا در حد اویل 5 هست

اون برای مولتی پلیرش هست البته دقیقا به پای اویل 5 نمی رسه اما خیلی نزدیک هستن به هم مدل کاراکتر ها که توی بای عالی بود انیمیشن ها هم همون بود محیط ها هم کیفت خوبی داشتن فقط ابش خیلی زشت بود همین وگرنه تقریبا در حد اویل 5 هست
من که تو بازی هیچ بافت یا افکتی ندیدم که نزدیک اویل5 باشه البته خیلی خوب بود بازیش و برای من بهترین بازی هندهلد این 1-2 سال اخیر بود و گرافیکی هم رو 3DS بهترین هست تا الان اما به کنسولی نمیشه گفت شبیه هست

من که تو بازی هیچ بافت یا افکتی ندیدم که نزدیک اویل5 باشه البته خیلی خوب بود بازیش و برای من بهترین بازی هندهلد این 1-2 سال اخیر بود و گرافیکی هم رو 3DS بهترین هست تا الان اما به کنسولی نمیشه گفت شبیه هست
اره اما شباهتش با اویل 5 زیاده:dولی همین نشون می ده 3ds قوی هست

Neimond تونست به صورت كامل كنترل كرنل٣دي اس رو بدست بياورددددددد
ولي گفته پخش نميكنه تا اينكه يه روش ساده تر پيدا كنه اين روش خودش بايد يه بازي رو باز كني و چيپ سيو بازي رو dump كني و جديده رو سيو كني...

اصلا فهميديد چي گفتم:d

Neimond تونست به صورت كامل كنترل كرنل٣دي اس رو بدست بياورددددددد
ولي گفته پخش نميكنه تا اينكه يه روش ساده تر پيدا كنه اين روش خودش بايد يه بازي رو باز كني و چيپ سيو بازي رو dump كني و جديده رو سيو كني...

اصلا فهميديد چي گفتم:d
اینجوری که میگی یعنی مثل ویتا اومدن از سیو بازی وارد کرنل شدن و تونستن به پردازنده و کد هاش دسترسی پیدا کنن
فکر کنم تا دو ماه آینده یک دلی از عزا در بیاریم و بازی های رنگارنگ رو بازی کنیم
wii U که نمی تونیم بخریم حداقل اینو بچسبیم

اینجوری که میگی یعنی مثل ویتا اومدن از سیو بازی وارد کرنل شدن و تونستن به پردازنده و کد هاش دسترسی پیدا کنن
فکر کنم تا دو ماه آینده یک دلی از عزا در بیاریم و بازی های رنگارنگ رو بازی کنیم
wii U که نمی تونیم بخریم حداقل اینو بچسبیم

الان یک سوال پیش میاد
وقتی هک بشه بازی های اوریجش کجا میره؟ افت قیمت پیدا میکنه؟

الان یک سوال پیش میاد
وقتی هک بشه بازی های اوریجش کجا میره؟ افت قیمت پیدا میکنه؟
گرون تر ميشه!!!!!ولي بازياش اره ارزون ميشه....
مهدي با اين وضعيت فكر كنم براش يه cfw داره مي نويسه.
قك كنم هممون حداقل بايد اون بازي رو داشته باشيم...

3ds

سلام دوستانمثل اینکه محدودیت اجرای دمو بازیها در 3ds هم وجود داره و فقط 30 بار میشه هر دمو رو اجرا کرد!
وای وای وای خدا مرگم بده چه مصیبتی چه فاجعه ای :)دی اس میخری بازی کامل بازی کنی یا دمو؟ اگه دنبال دمویی برو تریلر نگاه کن دمو گذاشتن تا ببینی اگه از بازی خوشت اومد بخریش همین

وای وای وای خدا مرگم بده چه مصیبتی چه فاجعه ای :)دی اس میخری بازی کامل بازی کنی یا دمو؟ اگه دنبال دمویی برو تریلر نگاه کن دمو گذاشتن تا ببینی اگه از بازی خوشت اومد بخریش همین

عزیز من پول بازی اورجینال ندارم! فقط خریدم به امید اینکه هک بشه چون اگه هک بشه اون موقع باید همینی که الان 300 خریدم رو بخرم 600!
دوما این مسخره بازیهای نینتندو برا خارجیا خوبه نه ما ! الان هر بازیش 170 تومن قیمتشه!!! پس مجبوریم با همون دمو بسازیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or