اون برای مولتی پلیرش هست البته دقیقا به پای اویل 5 نمی رسه اما خیلی نزدیک هستن به هم مدل کاراکتر ها که توی بای عالی بود انیمیشن ها هم همون بود محیط ها هم کیفت خوبی داشتن فقط ابش خیلی زشت بود همین وگرنه تقریبا در حد اویل 5 هستاون نوار قرمز چیه تو بعضی عکسا؟یادم نیست این تو گیم پلی بوده باشه در ضمن این عکسا رو با رزیدنت اویل 5 یکی میدونی؟ البته با عکس نمیشه مقایسه درستی انجام داد چون کیفیت افکت ها تو یه عکس ساکن خیلی قابل تشخیص نیست
من که تو بازی هیچ بافت یا افکتی ندیدم که نزدیک اویل5 باشه البته خیلی خوب بود بازیش و برای من بهترین بازی هندهلد این 1-2 سال اخیر بود و گرافیکی هم رو 3DS بهترین هست تا الان اما به کنسولی نمیشه گفت شبیه هستاون برای مولتی پلیرش هست البته دقیقا به پای اویل 5 نمی رسه اما خیلی نزدیک هستن به هم مدل کاراکتر ها که توی بای عالی بود انیمیشن ها هم همون بود محیط ها هم کیفت خوبی داشتن فقط ابش خیلی زشت بود همین وگرنه تقریبا در حد اویل 5 هست
اره اما شباهتش با اویل 5 زیاده:dولی همین نشون می ده 3ds قوی هستمن که تو بازی هیچ بافت یا افکتی ندیدم که نزدیک اویل5 باشه البته خیلی خوب بود بازیش و برای من بهترین بازی هندهلد این 1-2 سال اخیر بود و گرافیکی هم رو 3DS بهترین هست تا الان اما به کنسولی نمیشه گفت شبیه هست
اره اما شباهتش با اویل 5 زیاده:dولی همین نشون می ده 3ds قوی هست
اینجوری که میگی یعنی مثل ویتا اومدن از سیو بازی وارد کرنل شدن و تونستن به پردازنده و کد هاش دسترسی پیدا کننNeimond تونست به صورت كامل كنترل كرنل٣دي اس رو بدست بياورددددددد
ولي گفته پخش نميكنه تا اينكه يه روش ساده تر پيدا كنه اين روش خودش بايد يه بازي رو باز كني و چيپ سيو بازي رو dump كني و جديده رو سيو كني...
اصلا فهميديد چي گفتم:d
اینجوری که میگی یعنی مثل ویتا اومدن از سیو بازی وارد کرنل شدن و تونستن به پردازنده و کد هاش دسترسی پیدا کنن
فکر کنم تا دو ماه آینده یک دلی از عزا در بیاریم و بازی های رنگارنگ رو بازی کنیم
wii U که نمی تونیم بخریم حداقل اینو بچسبیم
گرون تر ميشه!!!!!ولي بازياش اره ارزون ميشه....الان یک سوال پیش میاد
وقتی هک بشه بازی های اوریجش کجا میره؟ افت قیمت پیدا میکنه؟
وای وای وای خدا مرگم بده چه مصیبتی چه فاجعه ایسلام دوستانمثل اینکه محدودیت اجرای دمو بازیها در 3ds هم وجود داره و فقط 30 بار میشه هر دمو رو اجرا کرد!
وای وای وای خدا مرگم بده چه مصیبتی چه فاجعه ایدی اس میخری بازی کامل بازی کنی یا دمو؟ اگه دنبال دمویی برو تریلر نگاه کن دمو گذاشتن تا ببینی اگه از بازی خوشت اومد بخریش همین