Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
این ماریو 3 دی لند رو آدم بخواد کل سکه ها شو رو بگیره فکر کنم عملا بدبخت میشه آدم . تازه اگه بخواد آدم 5 ستاره بشه که عملا بیچاره میشه . کلا از اینکه ویتا نخریدم این 3 دی اس رو خریدم خیلی خوشحالم اصلا با همه چی فرق میکنه دمت گرم نینتندو بازم بازیهای باحال بده بیرون الکی نیست اینقدر این کنسولهای نینتندو میفروشه چون مردم میدونن کلی ساپورت میشه چون سازنده بازیها مطمئنن که فروش بازیهاشون رو کنسولهای نینتندو 100 درصد تضمین شده است . درود بر نینتندو و هوادارانش .
نه برای مراحل اصلیش ساده هستش چند بار ببازی بهت یک چیزی می ده که برای همیشه ضد ضربه بشی:d ولی اسپشیال هاش هم سخت هست و هم بهت از این چیزها نمی ده:|

3d land رو میدونید کی حال میده بازی کردنش بعد از زدن یه ناهار تپل به رگ بری تو اتاقت لم بدی هدست بزاری گوشت بازی کنی رسما میری فضا:d(تضمین شدست خودم امتحانش کردم:d)

3d land رو میدونید کی حال میده بازی کردنش بعد از زدن یه ناهار تپل به رگ بری تو اتاقت لم بدی هدست بزاری گوشت بازی کنی رسما میری فضا:d(تضمین شدست خودم امتحانش کردم:d)

من امروز میخواستم تو کلاس بازی کنم حیف نبردمش از هفته ی بعد میبرم تو کلاس بازی می کنم استاده همین جوری حرف میزنه ما هم هیچی نمی نویسیم:d

آقا این mario 3D Land عجب بازی ای هست :-o
اصلا انتظار نداشتم رو کنسول دستی بازی به این خوفی بیاد
هم گرافیکش هم گیم پلیش شگقت انگیزه واقعا این بازی رو سونی ببینه بره خجالت بکشه با اون ویتاش اون همه قابلیت داره یکیشو استفاده نمیکنه
دست kevin4team درد نکنه بازی رو از ایشون گرفتم دیشب دلم نمیخواست از پاش بلند شم
شما یه دورانی تمام آواتار و امضات ماریو تری دی لند بود، بازی نکرده؟ :دی

آقا این mario 3D Land عجب بازی ای هست :-o
اصلا انتظار نداشتم رو کنسول دستی بازی به این خوفی بیاد
هم گرافیکش هم گیم پلیش شگقت انگیزه واقعا این بازی رو سونی ببینه بره خجالت بکشه با اون ویتاش اون همه قابلیت داره یکیشو استفاده نمیکنه
گیم پلی خیلی خوبی داره ولی در مورد گرافیک باهات موافق نیستم .
از نظر گرافیکی چیزه خاصی نیست، خیلی ساده کار شده با کمترین جزئیات .

گیم پلی خیلی خوبی داره ولی در مورد گرافیک باهات موافق نیستم .
از نظر گرافیکی چیزه خاصی نیست، خیلی ساده کار شده با کمترین جزئیات .
خب اشتباه می کنید گرافیک دو نوع داریم یکی گرافیک هنری هستش که واقعا عالی کار شده و با رنگ بندیش تونسته گرافیک رو عالی جلوه بده می رسیم به جلوه های گرافیک فنی بازی که در سطح خودش عالی کار شد

خب اشتباه می کنید گرافیک دو نوع داریم یکی گرافیک هنری هستش که واقعا عالی کار شده و با رنگ بندیش تونسته گرافیک رو عالی جلوه بده می رسیم به جلوه های گرافیک فنی بازی که در سطح خودش عالی کار شد

خب مشخصه که اوشون!!منظورش فنی بوده که برای یه بازی ماریو خیلی معنی نداره گرافیک فنی

بازیهای آنلاین رو چطوری میتونم بخرم؟من دستگاه رو گرفتم ولی بازیهاش اینجا گیر نمیاد زیاد.حالا میخوام آنلاین بخرم چطوریه؟کردیت کارت میخواد یا کارت مخصوص داره؟

بازیهای آنلاین رو چطوری میتونم بخرم؟من دستگاه رو گرفتم ولی بازیهاش اینجا گیر نمیاد زیاد.حالا میخوام آنلاین بخرم چطوریه؟کردیت کارت میخواد یا کارت مخصوص داره؟
اره باید برید کارت مخصوصش رو از dc بخرید بعدش وارید کنید توی ای شاپ و بازی رو بخرید

سلام خدمت دوستان
منم از هفته ی گذشته به جمع نینتندو تری دی اس دار ها پیوستم
بخاطر Harvest moon گرفتم الان هم Tale of the two towns بازی می کنم (البت دی اس ورژن که فرقی هم با تری دی اس ورژن زیاد نداره فقط تو سه بعدیشه و استریت پس)
بیزحمت افرادی که بازی Resident evil : Revolution رو دارند خبر بدن (09384912494 کوچیک همه ابوالفضل) از یک نفر بگیرم ( مرام گذاشت ما هم براش مرام میزاریم خواست بفروشه هم میخریم ازش)

یه پیشنهاد هم دارم :
دوستان عزیز یک تایپک بزنید بازی هاتون رو به اشتراک بزارید سایر دوستان هم یه حالی ببرن

سلام خدمت دوستان
منم از هفته ی گذشته به جمع نینتندو تری دی اس دار ها پیوستم
بخاطر Harvest moon گرفتم الان هم Tale of the two towns بازی می کنم (البت دی اس ورژن که فرقی هم با تری دی اس ورژن زیاد نداره فقط تو سه بعدیشه و استریت پس)
بیزحمت افرادی که بازی Resident evil : Revolution رو دارند خبر بدن (09384912494 کوچیک همه ابوالفضل) از یک نفر بگیرم ( مرام گذاشت ما هم براش مرام میزاریم خواست بفروشه هم میخریم ازش)

یه پیشنهاد هم دارم :
دوستان عزیز یک تایپک بزنید بازی هاتون رو به اشتراک بزارید سایر دوستان هم یه حالی ببرن
منم يكي از فن هاي هاروست مون هستم باحاله بازيش؟
رزيدنت هم خيلي خوبه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or