smoker
کاربر سایت
دو نوعه اگه كارتت بنفسه ميشه ولي اگه سياهه هيچ كاريش نميشه كردR4itt [url]www.r4itt.net r4itt.net[/url]
دو نوعه اگه كارتت بنفسه ميشه ولي اگه سياهه هيچ كاريش نميشه كردR4itt [url]www.r4itt.net r4itt.net[/url]
متاسفانه سیاهه...
والا روشن که میکنم یه کم دیرتر از مواقع عادی بالا میاد ایکونش رو هم نشون میده و زیرش نوشته star wars lethal alliance ubisoft ... وارد r4 که میشم صفحه سیاهه و یه نوشته میاد an error has occured. press and hold the power button to turn system off. please refer to the operations manual fo details
ار فورتون سالمه . میری سایت ار فورت که روش ادرسو زده . اخرین ورژن رو میبینید چی هست که براش اومده دانلود کنید .بعد برو ببین دستگاه تی ری دی اس ات به چه ورژنی اپدیت شده.اگه ورژن اش از ورژنی که توی سایت دیدی پایین تر بود نیاز به اپدیت داره . که باید یه دی اس یا تی ری دی اس ورژن پایین گیر بیاری ار فورتو با اون دستگاه اپدیت کنی . تی تی ار فور من خودم داشتم یه بار اپدیت هم کردم. اما کلا ضعیف هم هستن بعد دوبار اپدیت کلا سوخت . اما در حال حاضر برا شما سالمه ..اگه کلا نشون ندادبعدها ار فورتوو نشناخت توی جای کارتریج اون کلا سوخته.
من خودم تا حالا 3 تا سوزوندم. تقریبا جنس هاشون اصل نمیاد اینطوره.ولی اخری از این ار فور دو هسته ای ها هست که ورِزن اپدیت های تی ری دی اس رو به روز رو سایتش میزنه .سفید داره وجدیدتر اون مشکی سایتشو از رو ار فورم دیدم برات لینکشو میفرستم ببینی . توی توپخونه پاساز لباف زیر زمین دوسه تا مغازه هست که دارن جنس های جدیدش رو . اینجا تو سایت هم من دیدم بچه ها دارن.دوست عزيز من ميخوام r4 بخرم يه دونه داشتم كه سوخت شما جايي رو سراغ دارين؟كدوم مارك بهتره؟
١-هفتاد الي ١٢٠ تو توپ خونهدوستان الان بازی های 3ds رو با چه حدود قیمتی و از کجا میشه تهیه کرد؟
بدجوری تو کف 3ds ام ولی متاسفانه اگر بازیش با قیمت مناسب گیر نیاد نمیتونم بخرم؟
راستی.... این کارت r4 تو ایران به چه قیمت و ویژگی هایی موجوده؟
ممنون^_^
ای بابا!١-هفتاد الي ١٢٠ تو توپ خونه
٢-٣٠ تومن فقط هم r4i dual core موجود هست تو بازار و ميتونه بازي ds رو اجرا كنه همين كه شما ds دارين!!!
بازياش خيلي خوبه ولي انقدر گرونه كه ...سرويس ميكنه!!!
بچه های همین سایت برا فروش میزارن .مجبور نیستی نو تهیه کنی صبر کنی مناسب حتی 40 هزار تومن هم هست بعضی عنوان های دست دوم یا قدیمی ترش .وتعویض کنی با بچه ها.الان هر چی بخری همینه حتی ویتا . باز عنوان های تی ری دی اس بیشتر هستن .ای بابا!
حالا 120 بخرم چند میتونم بفروشم؟
همه عنوان ها رو دارن؟
تعویض میکنن؟ چند؟
میدونم ولی میخوام بدونم خود فروشنده دسته دوم داره؟بچه های همین سایت برا فروش میزارن .مجبور نیستی نو تهیه کنی صبر کنی مناسب حتی 40 هزار تومن هم هست بعضی عنوان های دست دوم یا قدیمی ترش .وتعویض کنی با بچه ها.الان هر چی بخری همینه حتی ویتا . باز عنوان های تی ری دی اس بیشتر هستن .
دوستان یکی جواب بده
الان فرصت خوبی برام پیش اومده میخوام کنسول رو بخرم:d
مثل پی اس 3 نیست .چون محبوبیت نینتندو تو ایران کمتره .فروش وخواهانشم کمتره توپخونه هم باشه دو سه جا هست . که اونا هم قیمت دست دومشو پایین نمیدن .بازی هاش کمتره ولی همش هست .کنسول یوسی بگیر بازی هاش بیشتر هست. کلا یه تحقیق رو عناوین بازی هاش کن ببین با سلیقه ات جور در میاد بعد بخر راجع به بازی هاش هم اورج خوره به هر حال هزینه باید کنی یا وایسی ببینی سالی ماهی کسی می فروشه مناسب یا عوض کنه . حالا خود دانی.دوستان یکی جواب بده
الان فرصت خوبی برام پیش اومده میخوام کنسول رو بخرم:d