Kevingamer441
کاربر سایت
paper mario اومده یه چند تا چرت و پرت هم اومده زیاد جالب نیستن
پیپر ماریو هنوز یه هفته تا ریلیزش مونده!
paper mario اومده یه چند تا چرت و پرت هم اومده زیاد جالب نیستن
پس مهدی چی می گفت برین بخریدشپیپر ماریو هنوز یه هفته تا ریلیزش مونده!
سرکار بودیم پسعلیرضا برو فروشگاه نیما r4 Dual coreداره تا آخرین ورژن هم ساپورت میکنه میده 30 تومن خودم ازش خریدم
برو تو توپخونه پرهدیگه جایی رو نمیشناسی ؟زنگ زدم نداشت.......
هر دو جا ولی هیچ جا دنبال انصاف نگردسلام دوستان . بازیهای 3 دی اس تو توپخونه بیتشر گیر میاد یا تو پایتخت میرداماد ؟ قیمت تو کدوم بهتر و فروشنده های کدوم منصفتر هستند به نظر شما ؟ هر دوجا تعویض هم دارند ؟

مهدی این اگر یک سره بشینی پاش بعد بخوابی خواب ماریو رو می بینی که داره می بازه بعدش هم که بلند می شه حالت بده:dآقا این mario 3D Land عجب بازی ای هست :-o
اصلا انتظار نداشتم رو کنسول دستی بازی به این خوفی بیاد
هم گرافیکش هم گیم پلیش شگقت انگیزه واقعا این بازی رو سونی ببینه بره خجالت بکشه با اون ویتاش اون همه قابلیت داره یکیشو استفاده نمیکنه
دست kevin4team درد نکنه بازی رو از ایشون گرفتم دیشب دلم نمیخواست از پاش بلند شم
مهدی این اگر یک سره بشینی پاش بعد بخوابی خواب ماریو رو می بینی که داره می بازه بعدش هم که بلند می شه حالت بده:d
گرافیکش هم گرافیک خاصی نداره تکسچیرهاش خیلی ساده هستن زنگ بندی فوق العاده ای داشته
تکسچیرهایی که داره خیلی ساده هستش اما باز رنگ بندیش عالی کردتش اگر تکسچیرهاش درست و حسابی بود که بدون لودینگ بازی بالا نمی اومدتکسچر هاش ساده هستن ؟ بنیامین میدونی ساختن تکسچر ها توسط 3s Max چقدر سخته اونم با این سخت افزار محدود که بخواد رندرش کنه ؟
رنگ بندی خودش یک عامل مهم توی فریم ها هستش چرا که رنک بندی زیاد باعث افت فریم میشه و سخت افزار قوی میخواد
کلی با این بازی زندگی کردم دستگاه کپی خور هم بشه نگهش میدارم
مگه برای تو لودینگ داشت :-o چرا من ندارمتکسچیرهایی که داره خیلی ساده هستش اما باز رنگ بندیش عالی کردتش اگر تکسچیرهاش درست و حسابی بود که بدون لودینگ بازی بالا نمی اومد
باو دارم می گم لودینگ نداره دیگه :dمگه برای تو لودینگ داشت :-o چرا من ندارم
میگم یک بررسی براش بسازم دوباره ؟