Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
نوشته شده توسط ortegoli
علیرضا برو فروشگاه نیما r4 Dual coreداره تا آخرین ورژن هم ساپورت میکنه میده 30 تومن خودم ازش خریدم
دیگه جایی رو نمیشناسی ؟زنگ زدم نداشت.......
درود دوست خوب من یک دونه دارم فکر کنم ورژن اش 4.1 هست و دیگه بر اش آپدیت نیومده . اگه میخای برا خودت اگر 3 دی اس ات رو آپدیت نکردی به 4.4 فکر کنم بدردت بخوره .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . بازیهای 3 دی اس تو توپخونه بیتشر گیر میاد یا تو پایتخت میرداماد ؟ قیمت تو کدوم بهتر و فروشنده های کدوم منصفتر هستند به نظر شما ؟ هر دوجا تعویض هم دارند ؟

آقا این mario 3D Land عجب بازی ای هست :-o
اصلا انتظار نداشتم رو کنسول دستی بازی به این خوفی بیاد
هم گرافیکش هم گیم پلیش شگقت انگیزه واقعا این بازی رو سونی ببینه بره خجالت بکشه با اون ویتاش اون همه قابلیت داره یکیشو استفاده نمیکنه
دست kevin4team درد نکنه بازی رو از ایشون گرفتم دیشب دلم نمیخواست از پاش بلند شم

آقا این mario 3D Land عجب بازی ای هست :-o
اصلا انتظار نداشتم رو کنسول دستی بازی به این خوفی بیاد
هم گرافیکش هم گیم پلیش شگقت انگیزه واقعا این بازی رو سونی ببینه بره خجالت بکشه با اون ویتاش اون همه قابلیت داره یکیشو استفاده نمیکنه
دست kevin4team درد نکنه بازی رو از ایشون گرفتم دیشب دلم نمیخواست از پاش بلند شم
مهدی این اگر یک سره بشینی پاش بعد بخوابی خواب ماریو رو می بینی که داره می بازه بعدش هم که بلند می شه حالت بده:d
گرافیکش هم گرافیک خاصی نداره تکسچیرهاش خیلی ساده هستن زنگ بندی فوق العاده ای داشته

مهدی این اگر یک سره بشینی پاش بعد بخوابی خواب ماریو رو می بینی که داره می بازه بعدش هم که بلند می شه حالت بده:d
گرافیکش هم گرافیک خاصی نداره تکسچیرهاش خیلی ساده هستن زنگ بندی فوق العاده ای داشته

تکسچر هاش ساده هستن ؟ بنیامین میدونی ساختن تکسچر ها توسط 3s Max چقدر سخته اونم با این سخت افزار محدود که بخواد رندرش کنه ؟
رنگ بندی خودش یک عامل مهم توی فریم ها هستش چرا که رنک بندی زیاد باعث افت فریم میشه و سخت افزار قوی میخواد
کلی با این بازی زندگی کردم دستگاه کپی خور هم بشه نگهش میدارم

تکسچر هاش ساده هستن ؟ بنیامین میدونی ساختن تکسچر ها توسط 3s Max چقدر سخته اونم با این سخت افزار محدود که بخواد رندرش کنه ؟
رنگ بندی خودش یک عامل مهم توی فریم ها هستش چرا که رنک بندی زیاد باعث افت فریم میشه و سخت افزار قوی میخواد
کلی با این بازی زندگی کردم دستگاه کپی خور هم بشه نگهش میدارم
تکسچیرهایی که داره خیلی ساده هستش اما باز رنگ بندیش عالی کردتش اگر تکسچیرهاش درست و حسابی بود که بدون لودینگ بازی بالا نمی اومد

مگه برای تو لودینگ داشت :-o چرا من ندارم
میگم یک بررسی براش بسازم دوباره ؟
باو دارم می گم لودینگ نداره دیگه :d
بازی خیلی روان اجرا می شه تکسچیرهاش هم سریع لود شده از قبل
توی galaxy هم بازی خیلی روان اجرا می شد گرافیکش عالی بود اما رنگ بندیش عالی بود

این ماریو 3 دی لند رو آدم بخواد کل سکه ها شو رو بگیره فکر کنم عملا بدبخت میشه آدم . تازه اگه بخواد آدم 5 ستاره بشه که عملا بیچاره میشه . کلا از اینکه ویتا نخریدم این 3 دی اس رو خریدم خیلی خوشحالم اصلا با همه چی فرق میکنه دمت گرم نینتندو بازم بازیهای باحال بده بیرون الکی نیست اینقدر این کنسولهای نینتندو میفروشه چون مردم میدونن کلی ساپورت میشه چون سازنده بازیها مطمئنن که فروش بازیهاشون رو کنسولهای نینتندو 100 درصد تضمین شده است . درود بر نینتندو و هوادارانش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or