doctor who
کاربر سایت
بله بعضی بازی ها هم تا 10 بار می ره فکر کنم 5 بار هم داشتیمواقعا !!!!!!!یعنی دمو هارو کلا به تعداد محدود می تونی بازی کنی
بله بعضی بازی ها هم تا 10 بار می ره فکر کنم 5 بار هم داشتیمواقعا !!!!!!!یعنی دمو هارو کلا به تعداد محدود می تونی بازی کنی
من 3DS رو روشن کردم پیغام ابدیت داد بعد وقتی ابدیت کردم 1 ثانیه بیشتر طول نکشید ابدیتش کم حجم هستبازم اپدیت جدید اومد...اقا حواستون باشه اگه خواستین اپدیت کنین اول R4 رو اپدیت کنین که تو کف بازی نمونید![]()
دوستان عزیز این سوال را خواهشاً بیطرفانه جواب بدید ، اصلاً بازی های 3 دی اس تو توپخونه یا پایتخت گیر میاد ؟
گیر میاد ولی به سختی.فقط باید دعا کنیم نینتندو به صورت دیجیتال هم عرضه کنه بازی ها رو .چون اینجوری پیش بره واقعا فاتحه بازی ارجینال تو این ملکت خوندسدوستان عزیز این سوال را خواهشاً بیطرفانه جواب بدید ، اصلاً بازی های 3 دی اس تو توپخونه یا پایتخت گیر میاد ؟
کلا همین جوری هست توی کل سالعلیرضا کلا تابستون اینجوریه چون بازی زیاد عرضه نمیشه فروم یکم میخوابه!
بچه ها یک سوال داشتم.
الان R4 فقط بازیهای DS رو روی 3dS اجرا می کنه ؟
بنیامین داری کل میندازی؟؟؟کلا همین جوری هست توی کل سال
از وقتی 3ds خریدم اومدم اینجا و دیدم وضعش وخیم هست کلا اگه کل بازی های علم هم برای3ds بیاد اینجا خالی هست من خودم امقدر توی 3ds گشتم تا فهمیدم چطوری باهاش کار کنم و اینجا هیچ اموزش درست و حسابی نبودبنیامین داری کل میندازی؟؟؟ آخه بازیایی که واسه 3ds عرضه شده درست حسابیاش انگشت شماره!با این وضعیت اقتصادی هم که تو این فصل پیش اومده کمتر کسی میره بازی میخره.پس تاپیکاشم میخوابه دیگه! بزار super mario bros بیاد ببین شلوغ میشه یا نه![]()