Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من R4itt دارم، از اون سیاهاش
میرم سایتش واسه مدل من آخرین آپدیتش اینه:
3DS V4.1.08 and DSi V1.44

ولی واسه مدل بنفش رنگه زده:
3DS V4.2.09 Upgrade Firmware

دستگاهم ورژنش 4.1.0.8 ـه
حالا میخوام دستگاه رو آپدیت کنم ولی نمیدونم با R4 چیکار کنم

نمی دونم چرا اينجا اينقدر سوت و كوره؟ طبق آماری كه خودم گرفتم تعداد 3DS دارها تو سايت اگه از ويتا دارها بيشتر نباشه كمتر هم نيست ولی بازی های 3DS نه تاپيك دارن و نه تاپيك آموزش و خريد هست و نه تاپيك در مورد پروسه پيشرفت هك و كلا هيچی!

نمی دونم چرا اينجا اينقدر سوت و كوره؟ طبق آماری كه خودم گرفتم تعداد 3DS دارها تو سايت اگه از ويتا دارها بيشتر نباشه كمتر هم نيست ولی بازی های 3DS نه تاپيك دارن و نه تاپيك آموزش و خريد هست و نه تاپيك در مورد پروسه پيشرفت هك و كلا هيچی!

ادمين ها ميگند چون تعداد كمي به اين قسمت سر ميزنند بهتره دسته بندي نداشته باشه .وگرنه موضوع زير مجموعه دار شدن اين بخش مطرح شده

ادمين ها ميگند چون تعداد كمي به اين قسمت سر ميزنند بهتره دسته بندي نداشته باشه .وگرنه موضوع زير مجموعه دار شدن اين بخش مطرح شده
فكر نكنم تعداد كمی سر بزنن وگرنه اين تاپيك 150 صفحه جلو نمی رفت.
به هر حال اطلاعاتی كه می شه از اين بخش گرفت خيلی كمه دليلشم اينه كه همين دسته بندی كه گفتی رو نداره و همينطور تاپيك های آموزشی رو.
===
راستی يه سوال: بازی های ارجينال 3DS توی يه پك كارتن مانند كه توش پك خود بازی هست عرضه می شن؟ اگه آره فقط يه ريجن خاص بازياش اينطورين يا همه ريجن ها؟

من R4itt دارم، از اون سیاهاش
میرم سایتش واسه مدل من آخرین آپدیتش اینه:
3DS V4.1.08 and DSi V1.44

ولی واسه مدل بنفش رنگه زده:
3DS V4.2.09 Upgrade Firmware

دستگاهم ورژنش 4.1.0.8 ـه
حالا میخوام دستگاه رو آپدیت کنم ولی نمیدونم با R4 چیکار کنم

اپدیت جدید ار فور تو از سایتت دانلود کن با یه دی اس یا تی ری دی اس ورزن پایین تر فایلی که مربوط به اپدیت فریم ور ار فورته اجرا کن .تمام شدش بعد ارفورت روی دستگاه خودت بالا میاد.

اپدیت جدید ار فور تو از سایتت دانلود کن با یه دی اس یا تی ری دی اس ورزن پایین تر فایلی که مربوط به اپدیت فریم ور ار فورته اجرا کن .تمام شدش بعد ارفورت روی دستگاه خودت بالا میاد.

ممنون، ولی مشکلم این نیست (هنوز دستگاه رو آپدیت نکردم و r4 اجرا میشه)

توی سایت R4 ام ، آپدیت جدید مدل من زده تا V4.0.0.7
ولی فکر کنم الان آخرین ورژن 4.2.0.9 باشه
توی این لینک 3 تا مدل هست: http://r4itt.net/?c=gamekernel
واسه همون سیاه رنگه‌ست

(موندم میشه واسه اون مدل اولی رو بریزم روش یا نه)

آخرین ویرایش:
مال شما همون سفیده هست که روش نوشته new اگه همون هستم من ابدیتش رو دانلود کردم خواستی بگو برات اپلود کنم

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

این هم از لینک دانلود
Download 2jmj7l5rSw0yVb-vlWAYkK-YBwk_M0RTX3Y0LjIuMDlfYW5kX0RTSV9WMS40NF9VcGdyYWRlX0Zpcm13YXJlLnJhcg

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

هرکدوم رو خواستی بگو دانلود کنم برات بعد اپلودش کنم

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:45 PM ارسال شده بود ----------

اگه اشتباه گفتم بگو توی این لینک چندمی می شه از بالا R4-Download - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card

ممنونم ازت یکی از بچه های همین تای÷یک برام به میلم فرستاد . ردیف اش کردم.

ممنون، ولی مشکلم این نیست (هنوز دستگاه رو آپدیت نکردم و r4 اجرا میشه)

توی سایت R4 ام ، آپدیت جدید مدل من زده تا V4.0.0.7
ولی فکر کنم الان آخرین ورژن 4.2.0.9 باشه
توی این لینک 3 تا مدل هست: R4itt www.r4itt.net r4itt.net
واسه همون سیاه رنگه‌ست

(موندم میشه واسه اون مدل اولی رو بریزم روش یا نه)

کار نمیکنه اگه بریزی .برا مدل شما اخرین ورزن قبل 4.2.9 اگه اومده حتما جدید تر نیامده.باید وایسی تا بیاد.پس اپدیت نکن و تو شاپ نرو ..این که ار فور شما مدل اش اپدیت اخری رو نداره مدل جدید ارفور اون شرکت اپدیت اخر رو داره معمولا یه نوع تبلیغ برا فروشه هر اپدیتی میاد برا تی ری دی اس یه ار فور میدن با اپدیت جدید بیرون برا فروشش .ار فور قدیمی ها رو هم اپدیتاشو دیر تر میدن بیرون تا بفروشش جنسشونو. کاریشم نمیشه کرد .اکثرا اینطورن .من خودم تا حالا 3تا ار فور خریدم.

سلام دوست عزیر . خوب پس یعنی من که میخام 3ds بخرم و r4 هم بخرم بالاخره چه مدلی بخرم که به این مشکلات برخوردنکنم ؟ البته یک سئوال هم در مورد آپدیت این r4 دارم . برا اینکه r4 تبدیل به یک پاره آجر نشه حتما قبل از اینکه آپدیت 3ds رو از طریق اینترنت انجام بدم باید r4 رو با یکدستگاه 3ds یا dsکه هنوز به ورژن جدید آپدیت نشده آپدیت کنم و آیا اینکه آپدیت این r4 از طریق خود سایت مخصوصش ارائه میشه و آیا اگه اصلا کسی با 3ds اصلا به اینترنت وصل نشه احتیاجی به آپدیت r4 اش نداره و اینکه r4 های جدید همه بازیهای ds رو تا آخرین و جدیدترین بازیها ساپورت میکنه ؟ البته من میخام 3ds بخرم که فعلا بازیهای dsرو بازی کنم تا 3ds کپی خور بشه و یا بازیهای دسته دومش رو بتونم ارزونتر تهیه کنم . ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . اگه اطلاعات بیشتری احتیاج هست بهم بگید لطفا که بعد از خریدم به مشکل برنخورم . ممنونم.

سلام دوست عزیر . خوب پس یعنی من که میخام 3ds بخرم و r4 هم بخرم بالاخره چه مدلی بخرم که به این مشکلات برخوردنکنم ؟ البته یک سئوال هم در مورد آپدیت این r4 دارم . برا اینکه r4 تبدیل به یک پاره آجر نشه حتما قبل از اینکه آپدیت 3ds رو از طریق اینترنت انجام بدم باید r4 رو با یکدستگاه 3ds یا dsکه هنوز به ورژن جدید آپدیت نشده آپدیت کنم و آیا اینکه آپدیت این r4 از طریق خود سایت مخصوصش ارائه میشه و آیا اگه اصلا کسی با 3ds اصلا به اینترنت وصل نشه احتیاجی به آپدیت r4 اش نداره و اینکه r4 های جدید همه بازیهای ds رو تا آخرین و جدیدترین بازیها ساپورت میکنه ؟ البته من میخام 3ds بخرم که فعلا بازیهای dsرو بازی کنم تا 3ds کپی خور بشه و یا بازیهای دسته دومش رو بتونم ارزونتر تهیه کنم . ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . اگه اطلاعات بیشتری احتیاج هست بهم بگید لطفا که بعد از خریدم به مشکل برنخورم . ممنونم.

خب اول باید r4 رو با 3ds خودت ابدیت کنی بعد دستگاه رو ابدیت کنی قبلش باید مطمئن بشی که ابدیتی که روی r4 نصب می کنی برای چه ورژنی هست مثلا 4.2.9 یا .... بعد از ورژنی که دستگاهت بعد از ابدیت پیدا می کنه مطمئن بشی اگه بازی گرفتی که بحثش جدا هست ولی اگه خواستی همین طوری ابدیت کنی باید ابدیت r4 روی اخرین ورژن باشه که می تونی اخرین ورژن رو از من یا دیگران بپرسی اگر هم توی اینترنت باشی و بخوای داخل اینترنت بگری نمی خواد ابدیت کنی ولی اگه خواستی که به e-shop وصل بشی باید ابدیت کنی ابدیت های r4 ها هم روی سایتشون هست و می تونی دانلودشون کنی وr4 ها همه ی بازی های ds رو ساپورت می کنند خیالت راحت
حتما قبل از خرید سایت r4 رو بپرس بعد برو توی سایتش از اخرین ورژن اگاه شو و بعدش هم بفهم اخرین ابدیت چه ورژنی هست
برای بازی ها هم با توجه به قدیمی یا جدید بودنشون روی خودشون ابدیت هست مثلا روی یکی 3.6 هست روی یک 4.2 و یا .... اگر هم خواستی اطلاعات بیشتر بگیری داخل امضام یک انجمن هست که مدیر بخش نینتندو خودم هستم می تونم راحت کمکت کنم

---------- نوشته در 10:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

بهترین r4 ببین توی این سایت R4-Download - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card کدومشون از ورژن 4.2.0.9 پشتیبانی می کنن

بازهم متشکر از دوستان خوب که اینقدر خوب وقت میذارن و جوابها رو با حوصله میدن پس اینجور که من متوجه شدم ممکنه که یک مدل آر 4 باشه من خریداری کنم و قابلیت آپدیت به آخرین ورژن 3ds رو نداشته باشه ؟ آیا ممکنه یه چنین چیزی یا نه همشون آپدیت براشون توی سایت مربوطه میاد ؟ ضمناً از توپخونه مغازه مگاگیم تهیه کنم آیا مطمئن هست ؟ از کجا بفهمم که آر4 که میخاد بهم بفروشه این امکان رو داره یا نه ؟ درضمن برای آنلاین بازی کردن هم باید حتما 3ds آپدیت بشه دیگه ؟ با تشکر فراوان

بازهم متشکر از دوستان خوب که اینقدر خوب وقت میذارن و جوابها رو با حوصله میدن پس اینجور که من متوجه شدم ممکنه که یک مدل آر 4 باشه من خریداری کنم و قابلیت آپدیت به آخرین ورژن 3ds رو نداشته باشه ؟ آیا ممکنه یه چنین چیزی یا نه همشون آپدیت براشون توی سایت مربوطه میاد ؟ ضمناً از توپخونه مغازه مگاگیم تهیه کنم آیا مطمئن هست ؟ از کجا بفهمم که آر4 که میخاد بهم بفروشه این امکان رو داره یا نه ؟ درضمن برای آنلاین بازی کردن هم باید حتما 3ds آپدیت بشه دیگه ؟ با تشکر فراوان
ببین دوست عزیز بهترین راه اینه که به سایت r4 که قراره بخری یه سر بزنی ببینی اپدیت جدید (4.2.09) براش اومده یا نه.چون الان بعضی از مدلهای r4 هست که براشون اپدیت جدید نیومده.اون فروشگاهی رو هم که گفتی من تا حالا ازش چیزی نگرفتم برای انلاین بازی کردن هم تا اونجایی که من میدونم فعلا نیاز به اپدیت نداره ولی برای استفاده از مارکت باید اپدیت باشه دستگاهت.

ببین دوست عزیز بهترین راه اینه که به سایت r4 که قراره بخری یه سر بزنی ببینی اپدیت جدید (4.2.09) براش اومده یا نه.چون الان بعضی از مدلهای r4 هست که براشون اپدیت جدید نیومده.اون فروشگاهی رو هم که گفتی من تا حالا ازش چیزی نگرفتم برای انلاین بازی کردن هم تا اونجایی که من میدونم فعلا نیاز به اپدیت نداره ولی برای استفاده از مارکت باید اپدیت باشه دستگاهت.

بازهم تشکر فراوان مرسی بسیار راهنمایی خوبی بود ممنونم از راهنماییهای شما دوستان یک سوال خیلی مهم دیگه هم برام بوجود آمده که اینطور که به نظر میاد بازیهای 3ds خیلی خیلی کمیاب هست و من برای تهیه بازیهای خودش به مشکل جدی برمیخورم حال باتوجه به این مطلب بدون تعصب دوستان واقعا پیشنهاد میکنید که با توجه به این مسئله بعدا به مشکل حادی برخورد نکنم ؟ در ضمن اگه در مورد ای شاپ هم توضیح مختصری بدید ممنون میشم ، یه چیزی مثل ایکس باکس لایو و فروشگاهاش میمونه ؟ به اون جالبی هست ؟ اگه ازش استفاده نکنم به مشکلی برمیخورم ؟ درانتها هم آیا دموی بازیهاش که میاد رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد بعد ریخت روی 3ds بازی کرد ؟ با تشکر مجدد فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or