از نقل قول کردن این جور پست ها متنفرم ! ولی مجبورم ! اولا یه سر به لینک زیر بزن :
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D for 3DS - GameRankings تا متوجه بشه بازی که میانگین نمراتش زیر 80 درصد باشه ضعیف تلقی می شه نسبت به نسخه ای که میانگینش بالای 90 بوده ! دوما بنده هم نگفتم همه چیز یک کنسول فقط گرافیک هست ،
عرض کردم اکثر جماعت ایرانی این رو می گن !! مجبور نیستید وقتی متوجه یک پست نشدید اظهار نظر کنید !
منم با تمام حرف های شما موافقم ولی واقعیت اینه که در بین اکثریت ایرانی ها مهمترین رکن هر بازی گرافیک اون تلقی می شه!
من نمی دونم سابقه گیمری شما به چند نسل بر می گرده و اطلاعاتتون در چه سطحیه ، ولی اول از هم این لینک رو برای شما هم می ذارم :
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D for 3DS - GameRankings تا شما هم متوجه بشی که بازی که میانگین زیر 80 درصد می گیره در حالی که نسخه اصلیش بالای 90 درصد گرفته یعنی ضعیف ! دوما منظور من از ایران کل ایران هست نه من و بچه محل هام _ در واقع توهمی که شما برای خودتون درست کردید _ خیلی راحت می تونی بفهمی چرا 360 و ps3 دقیقا بر عکس همه دنیا در ایران بیشتر می فروشن ، فقط و فقط به علت گرافیک بیشتر ! در مورد DS هم این کنسول به قدری فروخت که رکورد فروش ps2 رو هم در ژاپن زد و واقعا سخت تکرار چنین موفقیتی با 3ds !
ps : به علت منحرف شدن تاپیک اخرین کامنتم در این رابطه بود
موفق باشید