Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بازهم تشکر فراوان مرسی بسیار راهنمایی خوبی بود ممنونم از راهنماییهای شما دوستان یک سوال خیلی مهم دیگه هم برام بوجود آمده که اینطور که به نظر میاد بازیهای 3ds خیلی خیلی کمیاب هست و من برای تهیه بازیهای خودش به مشکل جدی برمیخورم حال باتوجه به این مطلب بدون تعصب دوستان واقعا پیشنهاد میکنید که با توجه به این مسئله بعدا به مشکل حادی برخورد نکنم ؟ در ضمن اگه در مورد ای شاپ هم توضیح مختصری بدید ممنون میشم ، یه چیزی مثل ایکس باکس لایو و فروشگاهاش میمونه ؟ به اون جالبی هست ؟ اگه ازش استفاده نکنم به مشکلی برمیخورم ؟ درانتها هم آیا دموی بازیهاش که میاد رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد بعد ریخت روی 3ds بازی کرد ؟ با تشکر مجدد فراوان
توی e-shop بازی های کم حجم و اپلیکیشن و ویدو بازی های سه بعدی و .... عرضه می شن که دمو ها هم مجانی هست ولی بیشترشون رو تا 30 بار بیشتر نمی تونی بازی کنی بعضی هاشون هم 10 بار دمو ها هم باید حتما از e-shop دانلود کنید

---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

به اون جالبی هم نیست ولی خوبه

تریلر سه بعدی اون اوایل واسه دانلود میزاشت نینتندو
الان چیزی جدیدی هست که بشه دانلود کرد ؟ نگاه کردن رو میدونم دانلود برام مهمه که روی کنسول بمونه

بچه ها برنامه ای دارین واسخ خرید Super mario bros 2 از Eshop?? بنظرتون ارزش داره دوتا prepaid card 20 $ بخریم واسش؟؟
نه برو فیزیکی بخر هم سریع تر بازی می کنی منظورم این هست که دیگه نمی خوای دانلود کنی هم اگه خواستی بفروشیش می تونی

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

تریلر سه بعدی اون اوایل واسه دانلود میزاشت نینتندو
الان چیزی جدیدی هست که بشه دانلود کرد ؟ نگاه کردن رو میدونم دانلود برام مهمه که روی کنسول بمونه
تریلر لویجی منشن -تریلر ماریو جدید-تریلر ماریو کاغذی

بنیامین واسه من هر پری پید کارت۲۰ دلاری ۲۵ تومن میفته.اینجا بیارم تو فروم ۳۰ تومن بفروشم کسی خریدارش هست؟؟؟
پ.ن:حجم هر بازی نهایتا ۲ گیگه دیگه فک نکنم بیشتر از این باشه!

بنیامین واسه من هر پری پید کارت۲۰ دلاری ۲۵ تومن میفته.اینجا بیارم تو فروم ۳۰ تومن بفروشم کسی خریدارش هست؟؟؟
پ.ن:حجم هر بازی نهایتا ۲ گیگه دیگه فک نکنم بیشتر از این باشه!
اره مطمئن باش ازت می خرن
برو همون فیزکیش رو بگیر یک دفعه دستت رفت روی دکمه ی delete دیگه نمی شه کاریش کرد ها

بازهم تشکر فراوان مرسی بسیار راهنمایی خوبی بود ممنونم از راهنماییهای شما دوستان یک سوال خیلی مهم دیگه هم برام بوجود آمده که اینطور که به نظر میاد بازیهای 3ds خیلی خیلی کمیاب هست و من برای تهیه بازیهای خودش به مشکل جدی برمیخورم حال باتوجه به این مطلب بدون تعصب دوستان واقعا پیشنهاد میکنید که با توجه به این مسئله بعدا به مشکل حادی برخورد نکنم ؟ در ضمن اگه در مورد ای شاپ هم توضیح مختصری بدید ممنون میشم ، یه چیزی مثل ایکس باکس لایو و فروشگاهاش میمونه ؟ به اون جالبی هست ؟ اگه ازش استفاده نکنم به مشکلی برمیخورم ؟ درانتها هم آیا دموی بازیهاش که میاد رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد بعد ریخت روی 3ds بازی کرد ؟ با تشکر مجدد فراوان

قرار به زودی بازی های retail (یعنی اونا که روی کارتریج میاد) رو هم بشه از طریق eShop خرید و دانلودکرد و از این مشکل پیدا نشدن بازیها رو حل میکنه. البته بدیش اینه که احتمال داره دیگه نشه فروخت بازی رو. احتمال داره فقط.

آخه بنیامین مگه تو اکنتم ثبت نمیشه بازی؟؟
نمی دونم حالا بذار بیاد ببینیم چی می شه

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 PM ارسال شده بود ----------

قرار به زودی بازی های retail (یعنی اونا که روی کارتریج میاد) رو هم بشه از طریق eShop خرید و دانلودکرد و از این مشکل پیدا نشدن بازیها رو حل میکنه. البته بدیش اینه که احتمال داره دیگه نشه فروخت بازی رو. احتمال داره فقط.
نمی شه بفروشیش چون دیجیتالی هست اگر هم بشه بفرستیش که دیگه ملت بازی برای هم می فرستن

ماریو 3d لند 300 سکه داره میشه!:d!!!الان 191 سکه دارم......دهنم داستان شد!!!این اسپشیال هاش چقد سخته!:((

من همش رو رفتم و همه رو هم سه تا سکه کردم. رفتنش سخت نیست این سه سکه رو پیدا کردن سخته
فقط فکر کنم دو مرحله بود که دو سکه موند. سیوشم با بازیش رفت

توی e-shop بازی های کم حجم و اپلیکیشن و ویدو بازی های سه بعدی و .... عرضه می شن که دمو ها هم مجانی هست ولی بیشترشون رو تا 30 بار بیشتر نمی تونی بازی کنی بعضی هاشون هم 10 بار دمو ها هم باید حتما از e-shop دانلود کنید
به

واقعا !!!!!!!
یعنی دمو هارو کلا به تعداد محدود می تونی بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or