Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
داداش همین 3ds که شما داری قیمت اصلیش 250 هست رئیس نینتندو اومد حقوق خودش و بقیه رو نصف کرد حالا به نظرت به صرفه هست برن یک 3ds با همچین مشخصاتی بزنن قیمتش هم مطمئنن بالای 300 دلار هست همون 250 دلاش رو کسی نمی خرید داداش بالای 300 دلارش رو بخره iphone از وقتی اومد صفحش 3.5 بود تا الان که هر سال داره یک نسخش میاد همون 3.5 هست کسی اومد بگه صفحش کوچیکه 3ds یک سال اومده می گن صفحش کوچیکه انگار می خوان با صفحش چه کار کنن بعدش دوست عزیز شما انگار دوست داری ضرر کنی بری 3ds رو بفروشی با قیمتی کم بعدش یک پولی بذاری روش بری مدل جدید بخری
سوال اخر رو از همه ی دوستانی که 3dsدارن می پرسم کاربرد صفحه ی دوم چی هست برای قشنگی
من اولین جواب رو می دم گذاشتن یکی نگه اقا صفحش کوچیکه در بعضی جا ها هر دو صفحه یکی می شن ودر بعضی جاها hud بازی ها میاد روی صفحه ی دوم و شما فقط بازی رو می بینید در صفحه ی اول بعد کسایی که iphone دارند یک مقدار از صفحشون می ره برای کنترل و hud بازی ولی هیچ کدومشون نگفتن صفحش کوچیکه (دربازی)

کی میگه ایفون داره ا از صفحه 3.5 الان راضی هستند
خیلی الان هم به 3.5 ایفون اعتراض دارند حتی شایعه شده ایفون بعدی 4 اینچی هستش
حالا ما نگفتیم 4.5 باشه من میگم صفحه کنسول 4.2 باشه بهتر میشه یعنی اسپیکر ها رو جای دیگه قرار بدند به همون اندازه صفحه رو بزرگ کنند حداقل به 4 برسونند

دقیقا. من خودم آیفون 4s داشتم.به خاطر صفحه کوچیکش با گلکسی نوت عوضش کردم.
الان رسما ios و اون همه بازی پشم شد دیگه نه؟؟:)) قربون نت برم که نه میشه بهش گفت تبلت نه گوشی!!!
بابا ۳.۵ اینچ بودن آیفون واقعا کافیه واسه همه چی نهایتا دیگه بشه ۴ اینچ خوبه از این بیشتر میشه پاره آجر

خداییش این همه نوشتم ببین به چی اومدن گیر دادن
اقا شما خودت رو بذار جای رئیس نینتندو حقوقت رو نصف کردی حالا بازم دوست داری حقوقت رو نصف کنی به خاطر 3ds جدید
جواب زنو بچت رو چی می دی

دوستان عزیز
بحث iphone یه چیز دیگه هست چند ساله داره با همین اندازه میاد
مرد مومن صفحه ی دوم کشک هست
ما هم میدونیم فرق داره
صفحه دوم رو من چی کار دارم من خودم موقعی که اویل رو بازی میکردم به نظرم صفحه ی اصلی خیلی کوچیک به نظر میومد و راحت نیاز به صفحه ی 4 اینچی احساس میشید
الان رسما ios و اون همه بازی پشم شد دیگه نه؟؟:)) قربون نت برم که نه میشه بهش گفت تبلت نه گوشی!!!
بابا ۳.۵ اینچ بودن آیفون واقعا کافیه واسه همه چی نهایتا دیگه بشه ۴ اینچ خوبه از این بیشتر میشه پاره آجر
خود شما هم میگی 4 بشه خوبه پس یعنی 3.5 نیاز شما رو هم برطرف نمیکنه به اندازه کافی چون اگه برطرف میکرد حتی این رو هم نمیگفتید
منم هم نظرم همینه میگن در نسخه ی جدید اسپیکر ها رو در جای دیگه قرار بدن و صفحه رو بزرگ تر کنن حالا سایزش 1 سانت بزرگتر بشه بد نمیشه که

خداییش این همه نوشتم ببین به چی اومدن گیر دادن
اقا شما خودت رو بذار جای رئیس نینتندو حقوقت رو نصف کردی حالا بازم دوست داری حقوقت رو نصف کنی به خاطر 3ds جدید
جواب زنو بچت رو چی می دی

بیا جواب من رو بده

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

ما هم میدونیم فرق داره
صفحه دوم رو من چی کار دارم من خودم موقعی که اویل رو بازی میکردم به نظرم صفحه ی اصلی خیلی کوچیک به نظر میومد و راحت نیاز به صفحه ی 4 اینچی احساس میشید

خود شما هم میگی 4 بشه خوبه پس یعنی 3.5 نیاز شما رو هم برطرف نمیکنه به اندازه کافی چون اگه برطرف میکرد حتی این رو هم نمیگفتید
منم هم نظرم همینه میگن در نسخه ی جدید اسپیکر ها رو در جای دیگه قرار بدن و صفحه رو بزرگ تر کنن حالا سایزش 1 سانت بزرگتر بشه بد نمیشه که

1سانت
2jmj7l5rSw0yVb-vlWAYkK-YBwk=NzAyMS82Njg2Mjg2MjU3XzY3Mzg1ZDU5YjNfei5qcGc

دوست عزیز شما به عکس زیر نگاه کن
http://myup.ir/viewer.php?file=83611597669207787177.jpg
به طور مثال نینتندو میتونه اون دوربین از بالا برداره و در گوشه قرار بده و اسپیکرها رو جا به جا کنه در جای دیگری از کنسول
به همون اندازه که اینا رو بر داشته صفحه رو بزرگ کنه مثل همون خطی که من کشیدم حالا در این بین اگر 1 الی 2 سانت هم از اینو و انور بزرگ تر شد مشکلی نداره
در رابطه با قیمت خود نینتندو میتونه قیمت رو کمی به خاطر این تغییرات بالاتر ببره که میتونه توجیح کننده باشه و نسل قبلی رو با همون قیمت قبلی بده
در نتیجه کسی که ارزون تر میخواد میره قبلی رو میخره مثل psp 3004 و psp go که تفاوت داشتند

آخرین ویرایش:
دوستان اول اینکه ما با وجود این مشکلات من 3ds رو خیلی دوس دارم.به نظرم از ویتا بهتره. ولی قبول کنید صفحه اش کوچیکه:d بعد من به حقوق رییس نیتندو چیکار دارم.اصلا بشه 1 دلار.اگه صفحه اش بزرگ بشه ،قیمت هم بالا بره اشکال نداره. حالا که بحث مشکلات شد یه چیز دیگه بگم و اون دوربینشه. خیلی ضعیفه.اصلا من همون اول یه عکس گرفتم دیگه سراغش نرفتم:d

دوستان اول اینکه ما با وجود این مشکلات من 3ds رو خیلی دوس دارم.به نظرم از ویتا بهتره. ولی قبول کنید صفحه اش کوچیکه:d بعد من به حقوق رییس نیتندو چیکار دارم.اصلا بشه 1 دلار.اگه صفحه اش بزرگ بشه ،قیمت هم بالا بره اشکال نداره. حالا که بحث مشکلات شد یه چیز دیگه بگم و اون دوربینشه. خیلی ضعیفه.اصلا من همون اول یه عکس گرفتم دیگه سراغش نرفتم:d

مگه نینتندو گفته 3ds دوربین عکاسی هست گذاشته برای بازی های AR
چکار به حقوق رییس نینتندو داری پس کاری هم به 3ds جدید نداشته باش سر همین 3ds قیمتش رو اورد پایین حقوقش خراب شد بیاد یکی دیگه هم بده مردم نخرن بعد حقوق خودش رو خراب کنه مگه دیوانه هست
اقا باورتون نمی شه من تا حالا ایفون از نزدیک ندیدم دیگه توی رویاهم رسیدن به ایفون محاله
همه مثل شما وضعشون حوب نیست که برن ایفون بخرن 3ds بخرن اون هم دو تا ما همین یکیش هم به سختی تونستیم بگیریم

در ضمن مطمئن باش بزرگ می شه دستگاه

توي شاپ يه كنسول دستي به اسم وي يو كه شبيه كار ايي هاي ويتا رو داره وصفحه بزرگ ولمسي داره تو
اي 3 نمايشگاه معرفي كرده ترلر هاش رو شاپ هست.يه بازي مجاني كارتوني هم داد بهم . يه سر به شاپ بزنيد كنسول وبازي هاشو ببينيد تريلر هاشو جالب هست.

برادر من 250 دلارش رو نخریدن گرون ترش رو بخرن
بعد اقا من چرا نرم ps vita بگیرم صفحش 5 اینچ هست
دموی متال گیر رو بازی کردی کل hud بازی رو صفحه ی پایینی بود و بازی رو روی صفحه ی بالایی به راحتی بازی می کردی
اقا نمی خواین می گین صفحش کوچیکه برین ps vita بخرین لازم نیست دعا کنید 3ds جدید بیاد بعد قدرتش بالاتر باشه دیگه برای مدل فعلی بازی برنند مثل بلایی که سر ds اومد
همه مثل شما پول دار نیستن من پول همین بازی هاش رو به زور جور کردم

لذت داشتن دوربين اش رو وقتي بازي اسپريت كمرا رو بازي كردي متوجه ميشي نه با عكاسي .اتفاقا از هر قسمت دستگاه نهايت استفاده رو كرده نينتندو .با دوربين ميتوني يه سبك جديد بازي كني احتياج به عكاسي باشه الان تو هر دستگاهي يه دوربين گذاشتن.

برادر من 250 دلارش رو نخریدن گرون ترش رو بخرن
بعد اقا من چرا نرم ps vita بگیرم صفحش 5 اینچ هست
دموی متال گیر رو بازی کردی کل hud بازی رو صفحه ی پایینی بود و بازی رو روی صفحه ی بالایی به راحتی بازی می کردی
اقا نمی خواین می گین صفحش کوچیکه برین ps vita بخرین لازم نیست دعا کنید 3ds جدید بیاد بعد قدرتش بالاتر باشه دیگه برای مدل فعلی بازی برنند مثل بلایی که سر ds اومد
همه مثل شما پول دار نیستن من پول همین بازی هاش رو به زور جور کردم

کلا مشکل صفحه 3dsاونقدر ها هم حاد نیست که بخوان یه مدل دیگه بدن والا من که نه تو اویل نه تو هیچ بازی دیگه ای مشکل نداشتم ولی خب جا داشت بزرگتر از این هم بشه که برا هزینه نینتندو نکرد
در ضمن به هر دلیلی اگه ذره ای بخوان اندازه کنسول رو بزرگ کنن اصلا استقبال نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or