Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
یا خدا اون قرمزه dsiهست ؟عجیب بزرگه ها
dsi xl هست

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

توي شاپ يه كنسول دستي به اسم وي يو كه شبيه كار ايي هاي ويتا رو داره وصفحه بزرگ ولمسي داره تو
اي 3 نمايشگاه معرفي كرده ترلر هاش رو شاپ هست.يه بازي مجاني كارتوني هم داد بهم . يه سر به شاپ بزنيد كنسول وبازي هاشو ببينيد تريلر هاشو جالب هست.

اون کنسول خانگی نینتندو بود اطلاعات از دستگاهی مثل 360 به اون دسته می فرسته و می تونی هر جای خونه نه بیرون بازی کنی
در حقیقت از ایده ی ds استفاده کردن که دسته ای که دست شما هست به عنوان صفحه ی دوم ds هست و تلویزیون صفحه ی اصلی هست

---------- نوشته در 03:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------

من برای بار هزارم می گم صفحه ی دوم رو زدن که شما نیای بگی صفحش کوچیکه

آقا من قانع شدم همون صفحه 3.5 خوبه
کلا من یک بازی 3ds رو به 100 تا ویتا نمیدم >:d<
ویتا رو چند روز پیش دادم رفت اصلا به نظرم جالب نبود
به نظرم خوشدست نبود و دکمه هاش بد جایی بودن

dsi xl هست

اون کنسول خانگی نینتندو بود اطلاعات از دستگاهی مثل 360 به اون دسته می فرسته و می تونی هر جای خونه نه بیرون بازی کنی
در حقیقت از ایده ی ds استفاده کردن که دسته ای که دست شما هست به عنوان صفحه ی دوم ds هست و تلویزیون صفحه ی اصلی هست

من برای بار هزارم می گم صفحه ی دوم رو زدن که شما نیای بگی صفحش کوچیکه

دلیل این دفاع جانانه از طرف شما واقعا برام عجیبه !!!!
هرکسی میدونه که صفحه بزرگتر برای بازی کردن خیلی مناسب تره ، اینکه شما صرفا دارید از این صفحه کوچیک دفاع میکنید برام یه معنی بیشتر نداره ، در واقع شما با خرید این کنسول نمی خاید پول دیگه ای رو دوباره برای خرید کنسول جدید هزینه کنید به خاطر همین اصرار دارید که به خودتون و همه بقبلونید که همین که دست ماهاست بهتره .
البته شاید منم این طور باشم ولی باید قبول کرد صفحه بزرگتر بهتره

هرکسی میدونه که صفحه بزرگتر برای بازی کردن خیلی مناسب تره ، اینکه شما صرفا دارید از این صفحه کوچیک دفاع میکنید برام یه معنی بیشتر نداره ، در واقع شما با خرید این کنسول نمی خاید پول دیگه ای رو دوباره برای خرید کنسول جدید هزینه کنید به خاطر همین اصرار دارید که به خودتون و همه بقبلونید که همین که دست ماهاست بهتره .
داداش بحث رو تموم کردیم ول کن شما
من ترسم از چیز دیگه ای هست که نینتندو بیاد یه 3ds جدید بده و بازی های جدید فقط روی اون اجرا شن وضرر بزرگی هم به هر کسی داره می زنه مثل ds

---------- نوشته در 06:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من مشکلی با این صفحه ی 3.5 ندارم و خیلی هم راضی هستم

باور کن ما هم دلمون نمیخواد همچین اتفاقی بیوفته.یه 3ds که فقط صفحه اش یه کم بزرگتر باشه،نه اینکه بازیهاش رو 3ds قدیمی اجرا نشه.
تنها بازی که صفحه کوچیکش آزاردهنده است rayman، خیلی از عناصرش اصلا معلوم نیست.ولی خب کلا صفحه بزرگ لذت دیگه ای داره.

باور کن ما هم دلمون نمیخواد همچین اتفاقی بیوفته.یه 3ds که فقط صفحه اش یه کم بزرگتر باشه،نه اینکه بازیهاش رو 3ds قدیمی اجرا نشه.
تنها بازی که صفحه کوچیکش آزاردهنده است rayman، خیلی از عناصرش اصلا معلوم نیست.ولی خب کلا صفحه بزرگ لذت دیگه ای داره.
من فک میکنم احتمال طراحی دوباره 3DS پایینه حداقل تا پایانه 2012 ، به 2 دلیل :

1- نینتندو در حال ریلیز کنسول جدیدشه و دیزاین دوباره 3ds باعث میشه تمرکز بازار روی کنسول جدیدش پایین بیاد .
2- 3ds تا حالا بیشتر از 15 میلیون دستگاه فروخته ( فکر کنم حدود 17 میلیون باشه) ، فکر نمیکنم بعد از این فروش خوب بیاد دستگاهی رو بزنه که 15 میلیون شاکی واسه خودش بتراشه . این کار باعث تضعیف جایگاه نینتندو میشه چون مردم سراغ شرکتی نمی رن که هی کنسولشو عوض کنه .

اگه طراحی جدیدی از 3ds بیرون بیاد حداقل تا پایان سال 2012 ازش خبری نیس
من اینطوری فک میکنم

نینتندو هست یک دفعه دیدید سیاست هاش رو که برای ds به کاربرده بود برای 3ds هم به کار برده بود
یادمه وقتی e3 2009 رو داشتم نگاه می کردم هر بازی معرفی می کردن می گفتن برای dsi و ds lite

نینتندو هست یک دفعه دیدید سیاست هاش رو که برای ds به کاربرده بود برای 3ds هم به کار برده بود
یادمه وقتی e3 2009 رو داشتم نگاه می کردم هر بازی معرفی می کردن می گفتن برای dsi و ds lite

اگه واقعا این اتفاق بی افته ، همین 3ds ی که دارم رو میفروشم و برای همیشه دور نینتندو رو خط میکشم ،
چون نینتندو اصولا شرکت تیغ زنیه . به همین دسته ی Wii U نگاه کن ، ببین چقدر جای خالی داره !!!
پس فردا میاد میگه ما یه دسته جدید برای Wiiu طراحی کردیم و اینقدر باید براش پرداخت کنید ..........

کسب نیست ماریو رو با استریت فاستر عوض کنه?
اینقدر بازی کردم شبیه ریو شدم!!ربه من جذابیتش از رویلیشن بیشتر بود..
هنوز ریویلیشن رو تموم نکردم!!!

این کید اینکارس چه شکلیه?من نفهمیدم بالاخره اکشن ادونچر سوم شخص یا آن ا ریله....یکی گیم پلیش رو توضیح بده ب

اولش در اسمان باز می شه می پره بیره تو فقط می تونی به چپ راست بالا پایین حرکت بدی باید تیر اندازی کنی مثل بازی های هواپیمایی بعدش فرود می روی زمین اون موقع می تونی راه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or