Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
این سه تا رو می خوام بگیرم....نظرتون چیه؟
shinobi
kid icarus
mario
ماریو خوبه
از اون دوتا هم یک تریلر گیم پلی نگاه کن ببین خوشت میاد یا نه

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

خب کید ایکاروس بدستم رسید بازی خیلی قشنگی هست وسه بعدی جالبی هم داره کلا یه ساعت بازی کردم و تونستم یکم بخش داستانی و 2دست انلاین بازی کنم بخش انلاین بازی خوبه ولی کمی محدود هست کلا دو مد بیشتر نداره ولی در کل هیجان انگیزه

یکم بیشتر دباره ی انلاینش بگو
می شه مثل بازی های 360 وps3 یک تیم همیشگی شد
مثل مکس پین

ماریو خوبه
از اون دوتا هم یک تریلر گیم پلی نگاه کن ببین خوشت میاد یا نه

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

یکم بیشتر دباره ی انلاینش بگو
می شه مثل بازی های 360 وps3 یک تیم همیشگی شد
مثل مکس پین

دو تا مد انلاین بیشتر نداره یکی free for allکه تو خیلی از بازی ها هست و اشنایید باهاش مد دیگه هم light vs dark هست که شبیه team deth matchتو بازی های دیگه هست تو free for allکه خودتی و باید بازیکنای دیگه رو بکشی و امتیاز بگیری و تو light vs dark هم دوتا تیم میشید و... ولی نمیتونید یه تیم همیشگی بشید و در ضمن تیم ها هم 3نفره هستند یعنی دو تیم 3نفره مقابل هم قرار میگیرند و دو تا راه واسه انلاین بازی کردن دارید یکی اینکه با هرکی از هرجا بازی کنید که خودش دو بخشه یکی بازی کردن با دیگران(یعنی با هر کسی) و بخش دیگه بازی کردن فقط با دوستان و یه راه دیگه واسه انلاین بازی کردن بصورت محلی هست که با افراد اطرافتون بازی کنید
البته تو مد light vs dark هدف این هست که تیم شما فرشته ی تیم حریف رو نابود کنه(تو هر تیم یکی بعنوان فرشته انتخاب میشه و البته تو مدت زمان بازی شاید فرشته بودن از شخصی به شخص دیگه تغیر کنه)و از این نظر با team deth match های بازی های معمول فرق داره

آخرین ویرایش:
دوستان من یه دمو گرفتم.اسمش هست hero of ruin هست.فقط میشه 6 بار بازی کرد! بازی فقط آنلاینه.میشه با بقیه هم بازی کنی. voice chat هم داره که البته برای دمو قابل استفاده نیست. اگه بازی رو دارین قرار بزاریم از این 6 بار حداکثر استفاده رو بکنیم:d

دوستان من یه دمو گرفتم.اسمش هست hero of ruin هست.فقط میشه 6 بار بازی کرد! بازی فقط آنلاینه.میشه با بقیه هم بازی کنی. voice chat هم داره که البته برای دمو قابل استفاده نیست. اگه بازی رو دارین قرار بزاریم از این 6 بار حداکثر استفاده رو بکنیم:d

دموی انلاین حمایت می شه :d
من هستم ولی دمو هنوز توی امریکا نیومده

---------- نوشته در 01:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 PM ارسال شده بود ----------

انلاینش چند نفره هست

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

الان نینتندو میاد بازی کامل می ده بیرون مجانی یک بار قابل استفاده هست:))

حجمش چقده؟

آنلاینش تا 4نفره میشه بای کرد.حجمش فکر کنم 690 بود.نمیدونم به mb چقدر میشه.فقط الکی نرید که محدودیت بازی کردن داره.وقتی همه گرفتن با هم بریم.:d

پایه تم اساسی.....از بازی اخر دمو باید بیای بیرون یا دوباره از اول میاد......اگه از اول اومد از بازی حالا حالا ها نیاید بیرون.راستی من دارم میرم کید ایکاروس رو از توپخونه بگیرم....یا هر چی که گیرم اومد!!!!!!

فرند کد : 472588119318

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

کاش یه برنامه بیاد که بشه دمو ها رو دائمی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or