Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من با ویزا کارت پرداخت میکردم. الان میگن مشکل داره شارژ نمیکنن. تا تیر برطرف میشه .
البته یه سایتی هم بود که برا 3ds کارت خرید داشت. خودم معرفی کردم.چند تا صفحه قبل بگردی هستش.

آخرین ویرایش:
من تا صفحه 118 عقب رفتم ولی پیدا نکردم، ممنون میشم راهنمایی کنی از کجا میشه کارتش رو خرید.

ضمنا ریجن eshop ت رو کجا ست بود و ویزا کارتت مال کجا بود؟ چیا خریدی از eshop؟

من تا صفحه 118 عقب رفتم ولی پیدا نکردم، ممنون میشم راهنمایی کنی از کجا میشه کارتش رو خرید.

ضمنا ریجن eshop ت رو کجا ست بود و ویزا کارتت مال کجا بود؟ چیا خریدی از eshop؟
صفحه 117 برو هست:d
ویزا مال آمریکا بود ولی برای کنسول پال خرید کردم. یه سایتی هم هست که cash card 3ds میده. که تو اون پسته هست.
من colors 3d رو دارم. 42 پول دادم فقط تونستم colors بخرم. چون قیمت بازی به یورو بود. از طرفی فقط میشه کارت 10 یا 20 یورویی بخرم.به خاطر همین یه مقدار پول تو ویزا هست. که نمیشه تو اکانتم بریزم. از طرفی فعلا امکان شارژ ویزا کارت هم نیست.
بازی vvvv خیلی عالی هست تو مایه super meat boy ولی سخت تر. و همینطور یه بازی بود اسمش یادم نیست ولی سه بعدی بودن رو باید تو اون احساس کنی!فکر کنم بدون سه بعدی نمیشه بازیش کرد. به محض اینکه بتونم اینا رو میگیرم

دیدم پستتون رو ولی تو سایت نینتندو زده که فقط 3DS Prepaid card میشه برای خرید از eshop استفاده کرد ولی اون سایتی که شما لینک دادی wii point میفروشه.

ویزا کارتی که استفاده کردین prepaid یا همون debit بود؟ ویزا کارت بود یا مستر کارت؟ ماله کدوم کشور بود؟ موقع خرید ریجن eshop ـتون روی کجا ست شده بود؟ ریجن دستگاهتون چیه؟

من از اون ساتی که لینک دادم خرید نکردم.ازش پرسیدم گفت برای 3ds هم cash card داریم.
ویزای من مال آمریکاست.ریجن دستگاه پال. روی uk .همونطور که دوستمون میگه موقع خرید میپرسه ویزا یا مسترکارت و شما انتخاب میکنی و حسابتو شارژ میکنی.

دوستان یکی از آشنایان ما ممکنه بره آلمان بگم برام بیاره.اوضاع ریجن 2 چطوریه ؟ اینجا راحت بازیاش گیر میاد ؟
ریجن 2 توی ایران بازی هاش کمه ریجن 1 بهتره
بازی هاش هم بعضی هاش کمیاب هست اگه تهران هستی که بازی هاش بیشتر جا های دیگه هست

دموی اسپایدر من هم اومد فردا براتون می گم خوب بود یا بد :d

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

دمو 10 بار قابل استفاده هست
دمو درجه ی سختی هم داره دمو 3d نیست
منو 3d نیست گرافیک بد نیست
گیم پلی شبیه بتمن هست
مبارزات عالی هستند
دوربین با l و r جابه جا می شه
اسپایدرمن یک دوربین داره که با شتاپ سنج می شه ازش استفاده کرد
می تونید زمان رو اهسته کنید و دشمناتون رو از پشت دیوار ببینید و با استفاده از تار بگیرنشون و روشون کمبو های خاصی برید ویا اینکه هر جایی از ساختمان رو مورد هدف قرار داده و با تار برید اونجا
گرافیکش :-& مدل اسپایدرمن خوب بود فقط
داخل بازی جا خالی هم باید با استفاده از صفحه ی لمس بدید
می تونید بعضی چیز ها رو بگیرید و به دشمن هاتون پرت کنید
در کل گیم پلی عالی بود بعضی جاها باید مخفی کاری می کردی مخصوصا برای این دختره اسمش چی بود یادم نمیاد

آخرین ویرایش:
دموی اسپایدر من هم اومد فردا براتون می گم خوب بود یا بد :d

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

دمو 10 بار قایل استفاده هست
10 بار؟گندش رو در اوردن با این نحوه تجارت
خب منم کید ایکاروس رو خریدم فردا میرسه دستم ودیگه صفا سیتی!!

خب کید ایکاروس بدستم رسید بازی خیلی قشنگی هست وسه بعدی جالبی هم داره کلا یه ساعت بازی کردم و تونستم یکم بخش داستانی و 2دست انلاین بازی کنم بخش انلاین بازی خوبه ولی کمی محدود هست کلا دو مد بیشتر نداره ولی در کل هیجان انگیزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or