Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
[h=1]Miyamoto Talks Down Idea of 3DS Redesign[/h] Posted Tue, 12 Jun 2012 | 21:05 BST by Thomas Whitehead
What 3DS redesign?
Thinking about 'future generation of handheld'
On the cusp of E3 we reported a rumour, from Japanese newspaper Nikkei, that Nintendo was planning to announce a bigger 3DS, which was subsequently denied by Nintendo. It wasn't the first time that talk of a 3DS redesign had surfaced, with previous rumours of an amended system that would include a second circle pad. Based on recent comments from Shigeru Miyamoto in an interview with IGN, and the absence of any announcements so far, it's conceivable that Nintendo will decide to stick with the current model in the foreseeable future.
When asked directly about whether a new 3DS model was in the works, Miyamoto was clear in his answer.
I really feel like I'm satisfied with the 3DS hardware as it is. I feel like it's the best for this generation. What we're thinking about right now is probably going to be for a future generation of handheld.
On the issue of whether a second circle pad is needed, Miyamoto pointed out that the gyroscope can provide the functionality needed for those controls: let's not forget the Circle Pad Pro, either. The fact that Shigeru Miyamoto denies the likelihood of a redesigned 3DS doesn't mean it's not secretly in Nintendo's plans, and the company is always thinking about future consoles and innovation.
If there's never a 3DS redesign, will the existing setup satisfy you for the handheld's whole lifespan?
[via uk.ign.com]

واقعا حرف خوبی زده من خودم 3ds رو دوست دارم و ازش لذت میبرم اما چیزی واقعا رنج میده کوچک بودن صفحه اصلی هستش و به نظر 3.52 اینچ واقعا برای این کنسول کمه
امیدوارم به زودی یک 3ds جدید با دو circle pad و صفحه 4.5 به بالا معرفی بشه

واقعا حرف خوبی زده من خودم 3ds رو دوست دارم و ازش لذت میبرم اما چیزی واقعا رنج میده کوچک بودن صفحه اصلی هستش و به نظر 3.52 اینچ واقعا برای این کنسول کمه
امیدوارم به زودی یک 3ds جدید با دو circle pad و صفحه 4.5 به بالا معرفی بشه

دو تا انالوگ به چه درد می خوره والا ما رزیدنت اویل رو باز کردیم کنترلش مشکلی نداشت صفحه 3ds هم خوبه من که مشکلی ندارم دادش اگه صفحش 4.5 بشه از ds i xl هم بزرگتر می شه

دو تا انالوگ به چه درد می خوره والا ما رزیدنت اویل رو باز کردیم کنترلش مشکلی نداشت صفحه 3ds هم خوبه من که مشکلی ندارم دادش اگه صفحش 4.5 بشه از ds i xl هم بزرگتر می شه
مطمئن باش بدرد بخور هستش شما اویل رو با circle pro بازی کنی نظرت عوض میشه
بعد مگه صفحه بزرگ بده 4.5 به نظرم خوبه البته اندازه xl هم بشه بازم غنیمته

مطمئن باش بدرد بخور هستش شما اویل رو با circle pro بازی کنی نظرت عوض میشه
بعد مگه صفحه بزرگ بده 4.5 به نظرم خوبه البته اندازه xl هم بشه بازم غنیمته
داداش نگاه کن psp 4.3 بود 0.2 اینچ بهش اضافه می شه 4.5 حالا یک چیزی دور صفحه ی نمایش 3ds یک مقدار جای خالی هست اون رو هم اضافه بهش کن می شه psp
دو تا psp رو بهم وصل کن می شه psp تاشو به نظرت اندازش خیلی خوبه یه بیل تو دستات بگیری بعد صفحه ی لمسیش رو برای چی گذاشتن به نظرت تا نیازی به چند تا دکمه و یا انالوگ دوم نباشه ds یک انالوگ هم نداشت ولی بازی هاش کنترلش عالی بودند بعد 3ds یک کنسول دستی هست باید جمع و جور باشه با ابن امکاناتش بعد اگه بیان همچین مدلی رو بزنن دوباره بر می گردن به قیمت 250 دلار و کسی اون مدل رو نمی خوره وضرر داره براش و چرا به 250 و یا حتی بالاتر بر می ره چون یک انالوگ و یک صفحه ی بزرگ و صفحه ی زیر هم بزرگ تر می شه رو اضافه و کمی سخت افزارش رو قوی می کنند تا وقتی با هاش بازی می کنی کیفت صفحه هاشون مساوی باشه بعد داداش صفحه ی iphone مگه 3.5 اینچ نیست چرا هیچ کسی که iphone داره هر موقع مه مدل جدید می دن بیرون نمی گه صفحش رو چرا بزرگ نکردن به فرض مدل جدید بیرون اومد باقیمت بالای 250 دلار ملت می گن vita که هم ارزون تره هم بهتره می رن اون رو می گیرن یا میگن 3ds قدیمی خیلی جمع و جوره دو تا انالوگ هم نداره بعدا می خریم صفحش هم اندازش خوبه بعد رئیس نینتندو مریض نیست برای کاهش قیمت مدل جدید بره حقوق خودش و بقیه رو بازم نصف کنه کنسول دستی باید یک چیز جمع وجوره باشه فکر کردین چرا دو صفحه گذاشتن این دو تاصفحه رو گذاشتن که داخل بازی ها بعضی از قسمت های بازی مثل نقشه و hud بازی بره روی صفحه ی دوم این صفحه ی دوم رو گذاشتن که که به بعضی دکمه نیاز نباشه مخصوصا انالوگ دوم این رو گذاشتن تا هنگاه که می خواین باهاش برید توی اینترنت یکی بشن و راحت کارتون رو انجام بدبد و این صفحه رو گذاشتن که شما نگی صفحه ی بزرگ لازم هست

داداش نگاه کن psp 4.3 بود 0.2 اینچ بهش اضافه می شه 4.5 حالا یک چیزی دور صفحه ی نمایش 3ds یک مقدار جای خالی هست اون رو هم اضافه بهش کن می شه psp
دو تا psp رو بهم وصل کن می شه psp تاشو به نظرت اندازش خیلی خوبه یه بیل تو دستات بگیری بعد صفحه ی لمسیش رو برای چی گذاشتن به نظرت تا نیازی به چند تا دکمه و یا انالوگ دوم نباشه ds یک انالوگ هم نداشت ولی بازی هاش کنترلش عالی بودند بعد 3ds یک کنسول دستی هست باید جمع و جور باشه با ابن امکاناتش بعد اگه بیان همچین مدلی رو بزنن دوباره بر می گردن به قیمت 250 دلار و کسی اون مدل رو نمی خوره وضرر داره براش و چرا به 250 و یا حتی بالاتر بر می ره چون یک انالوگ و یک صفحه ی بزرگ و صفحه ی زیر هم بزرگ تر می شه رو اضافه و کمی سخت افزارش رو قوی می کنند تا وقتی با هاش بازی می کنی کیفت صفحه هاشون مساوی باشه بعد داداش صفحه ی iphone مگه 3.5 اینچ نیست چرا هیچ کسی که iphone داره هر موقع مه مدل جدید می دن بیرون نمی گه صفحش رو چرا بزرگ نکردن به فرض مدل جدید بیرون اومد باقیمت بالای 250 دلار ملت می گن vita که هم ارزون تره هم بهتره می رن اون رو می گیرن یا میگن 3ds قدیمی خیلی جمع و جوره دو تا انالوگ هم نداره بعدا می خریم صفحش هم اندازش خوبه بعد رئیس نینتندو مریض نیست برای کاهش قیمت مدل جدید بره حقوق خودش و بقیه رو بازم نصف کنه کنسول دستی باید یک چیز جمع وجوره باشه فکر کردین چرا دو صفحه گذاشتن این دو تاصفحه رو گذاشتن که داخل بازی ها بعضی از قسمت های بازی مثل نقشه و hud بازی بره روی صفحه ی دوم این صفحه ی دوم رو گذاشتن که که به بعضی دکمه نیاز نباشه مخصوصا انالوگ دوم این رو گذاشتن تا هنگاه که می خواین باهاش برید توی اینترنت یکی بشن و راحت کارتون رو انجام بدبد و این صفحه رو گذاشتن که شما نگی صفحه ی بزرگ لازم هست
بنیامین دمت گرم واقعا خوب توضیح دادی قضیه رو ......

من با نظر شما موافق نیستم.بزرگترین ضعف 3ds اندازه صفحه است. اگه صفحه بزرگ بشه(بدون بزرگ شدن خود دستگاه) 250 دلار براش قیمت عادلانه هست. circle pad هم اضطراری نیست ولی گه باشه خیلی جالب تر میشه.

من با نظر شما موافق نیستم.بزرگترین ضعف 3ds اندازه صفحه است. اگه صفحه بزرگ بشه(بدون بزرگ شدن خود دستگاه) 250 دلار براش قیمت عادلانه هست. circle pad هم اضطراری نیست ولی گه باشه خیلی جالب تر میشه.

داداش همین 3ds که شما داری قیمت اصلیش 250 هست رئیس نینتندو اومد حقوق خودش و بقیه رو نصف کرد حالا به نظرت به صرفه هست برن یک 3ds با همچین مشخصاتی بزنن قیمتش هم مطمئنن بالای 300 دلار هست همون 250 دلاش رو کسی نمی خرید داداش بالای 300 دلارش رو بخره iphone از وقتی اومد صفحش 3.5 بود تا الان که هر سال داره یک نسخش میاد همون 3.5 هست کسی اومد بگه صفحش کوچیکه 3ds یک سال اومده می گن صفحش کوچیکه انگار می خوان با صفحش چه کار کنن بعدش دوست عزیز شما انگار دوست داری ضرر کنی بری 3ds رو بفروشی با قیمتی کم بعدش یک پولی بذاری روش بری مدل جدید بخری
سوال اخر رو از همه ی دوستانی که 3dsدارن می پرسم کاربرد صفحه ی دوم چی هست برای قشنگی
من اولین جواب رو می دم گذاشتن یکی نگه اقا صفحش کوچیکه در بعضی جا ها هر دو صفحه یکی می شن ودر بعضی جاها hud بازی ها میاد روی صفحه ی دوم و شما فقط بازی رو می بینید در صفحه ی اول بعد کسایی که iphone دارند یک مقدار از صفحشون می ره برای کنترل و hud بازی ولی هیچ کدومشون نگفتن صفحش کوچیکه (دربازی)

آخرین ویرایش:
3ds الان خیلی خوبه چون راحت تو جیب جا میشه...به نظر من باید یه کابل وصل به تلویزیون بدن.(ازونایی که تو e3 بود)
3ds-development-hardware-1-extimgnwm.jpg
Ctr_debugger_at_press_event.jpg

در ضمن مطمئن باش بزرگ می شه دستگاه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or