SMM9
عضو تحریریه
اره تو eshop دربارش گفته ازین بازی کوچیکاستفکر کنم روی e-shop بیاد چون خبری ازش نبوده واز این قدیمی های دو بعدیش باشه
اره تو eshop دربارش گفته ازین بازی کوچیکاستفکر کنم روی e-shop بیاد چون خبری ازش نبوده واز این قدیمی های دو بعدیش باشه
What 3DS redesign?واقعا حرف خوبی زده من خودم 3ds رو دوست دارم و ازش لذت میبرم اما چیزی واقعا رنج میده کوچک بودن صفحه اصلی هستش و به نظر 3.52 اینچ واقعا برای این کنسول کمه
امیدوارم به زودی یک 3ds جدید با دو circle pad و صفحه 4.5 به بالا معرفی بشه
مطمئن باش بدرد بخور هستش شما اویل رو با circle pro بازی کنی نظرت عوض میشهدو تا انالوگ به چه درد می خوره والا ما رزیدنت اویل رو باز کردیم کنترلش مشکلی نداشت صفحه 3ds هم خوبه من که مشکلی ندارم دادش اگه صفحش 4.5 بشه از ds i xl هم بزرگتر می شه
داداش نگاه کن psp 4.3 بود 0.2 اینچ بهش اضافه می شه 4.5 حالا یک چیزی دور صفحه ی نمایش 3ds یک مقدار جای خالی هست اون رو هم اضافه بهش کن می شه pspمطمئن باش بدرد بخور هستش شما اویل رو با circle pro بازی کنی نظرت عوض میشه
بعد مگه صفحه بزرگ بده 4.5 به نظرم خوبه البته اندازه xl هم بشه بازم غنیمته
بنیامین دمت گرم واقعا خوب توضیح دادی قضیه رو ......داداش نگاه کن psp 4.3 بود 0.2 اینچ بهش اضافه می شه 4.5 حالا یک چیزی دور صفحه ی نمایش 3ds یک مقدار جای خالی هست اون رو هم اضافه بهش کن می شه psp
دو تا psp رو بهم وصل کن می شه psp تاشو به نظرت اندازش خیلی خوبه یه بیل تو دستات بگیری بعد صفحه ی لمسیش رو برای چی گذاشتن به نظرت تا نیازی به چند تا دکمه و یا انالوگ دوم نباشه ds یک انالوگ هم نداشت ولی بازی هاش کنترلش عالی بودند بعد 3ds یک کنسول دستی هست باید جمع و جور باشه با ابن امکاناتش بعد اگه بیان همچین مدلی رو بزنن دوباره بر می گردن به قیمت 250 دلار و کسی اون مدل رو نمی خوره وضرر داره براش و چرا به 250 و یا حتی بالاتر بر می ره چون یک انالوگ و یک صفحه ی بزرگ و صفحه ی زیر هم بزرگ تر می شه رو اضافه و کمی سخت افزارش رو قوی می کنند تا وقتی با هاش بازی می کنی کیفت صفحه هاشون مساوی باشه بعد داداش صفحه ی iphone مگه 3.5 اینچ نیست چرا هیچ کسی که iphone داره هر موقع مه مدل جدید می دن بیرون نمی گه صفحش رو چرا بزرگ نکردن به فرض مدل جدید بیرون اومد باقیمت بالای 250 دلار ملت می گن vita که هم ارزون تره هم بهتره می رن اون رو می گیرن یا میگن 3ds قدیمی خیلی جمع و جوره دو تا انالوگ هم نداره بعدا می خریم صفحش هم اندازش خوبه بعد رئیس نینتندو مریض نیست برای کاهش قیمت مدل جدید بره حقوق خودش و بقیه رو بازم نصف کنه کنسول دستی باید یک چیز جمع وجوره باشه فکر کردین چرا دو صفحه گذاشتن این دو تاصفحه رو گذاشتن که داخل بازی ها بعضی از قسمت های بازی مثل نقشه و hud بازی بره روی صفحه ی دوم این صفحه ی دوم رو گذاشتن که که به بعضی دکمه نیاز نباشه مخصوصا انالوگ دوم این رو گذاشتن تا هنگاه که می خواین باهاش برید توی اینترنت یکی بشن و راحت کارتون رو انجام بدبد و این صفحه رو گذاشتن که شما نگی صفحه ی بزرگ لازم هست
بنیامین دمت گرم واقعا خوب توضیح دادی قضیه رو ......
من با نظر شما موافق نیستم.بزرگترین ضعف 3ds اندازه صفحه است. اگه صفحه بزرگ بشه(بدون بزرگ شدن خود دستگاه) 250 دلار براش قیمت عادلانه هست. circle pad هم اضطراری نیست ولی گه باشه خیلی جالب تر میشه.
3ds الان خیلی خوبه چون راحت تو جیب جا میشه...به نظر من باید یه کابل وصل به تلویزیون بدن.(ازونایی که تو e3 بود)
![]()
![]()
من با نظر شما موافق نیستم.بزرگترین ضعف 3ds اندازه صفحه است. اگه صفحه بزرگ بشه(بدون بزرگ شدن خود دستگاه) 250 دلار براش قیمت عادلانه هست. circle pad هم اضطراری نیست ولی گه باشه خیلی جالب تر میشه.