Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من یه دو تا سوال دارم دوستان اگه میدونن جواب بدن ممنون میشم.بازی اویل رو کو اپ اش رو میرم مشکل انچنانی نداشتم هراز چندگاهی قطعی داره .بازی استریت فایتر رو مولتی شو میرم شدید اسلومیشن میشد . اشتراکم مبین هست و وایمکس. به پین ارتباط پیدا میکنه فقط؟. از پشتیبانی اش پرسیدم میگه مودم رو جابجا کن پینگ بگیر.من درست متوجه نشدم یعنی پینگ مناسب دادن بستگی به سیگنال خوب دادن داره؟یا کلا اشتراکم مناسب نیست و به شلوغی ومشترک زیاد داشتن مبین هم مربوطه؟کسی میدونه توضیح دقیق تر بهم بده .

من تا حالا نشنیدم با جابه جا کردن مودم پینگ بگیری! یعنی اینقدر محسوس باشه.
کلا وایمکس برای بازی های آنلاین اصلا خوب نیست.چون پینگش بالاست
من خودم مبین نت دارم.برای دانلود ازش استفاده میکنم.یه adsl هم برای بازی آنلاین گرفتم

من تا حالا نشنیدم با جابه جا کردن مودم پینگ بگیری! یعنی اینقدر محسوس باشه.
کلا وایمکس برای بازی های آنلاین اصلا خوب نیست.چون پینگش بالاست
من خودم مبین نت دارم.برای دانلود ازش استفاده میکنم.یه adsl هم برای بازی آنلاین گرفتم
چه شرکتی گرفتی وسرعت اش چقدره؟

داخل بازی رایانه یک چیز جالب پیدا کردم
Nintendo طرح جدیدی را برای افزودن شیوه ی ارتباطی جدیدی با 3DS به ثبت رسانده-شیوه ای که هیچگونه تماس فیزیکی با کنسول را لازم ندارد.

medium.jpg

نرم افزار جدید از دوربین داخلی کنسول و یک stylus -قلم 3DS-برای دستکاری در تصاویر سه بعدی بر روی صفحه بالایی کنسول بدون احتیاج به دکمه،صفحه لمسی یا حرکت دادن کنسول استفاده میکند.دوربین داخلی 3DS "نشانگری"را که در انتهای stylus قرار گرفته را شناسایی میکند.3DS میتواند محل قرارگیری نشانگر در فضای سه بعدی را بر مبنای اندازه و مکان آن محاسبه و با استفاده از این اطلاعات یک آیتم را بر روی صفحه بالایی دستکاری و کنترل کند.با بردن stylus به مکانی دورتر ،شیء از صفحه بیرون میآید و با نزدیک کردن آن آیتم مورد نظر به داخل صفحه 3D فرو میرود.

و البته این ابتکار فقط محدود به دوربین داخل 3DS--دوربین رو به کاربر- نیست. بلکه طرح نشان میدهد که با همین شیوه شما میتوانید آیتم ها را در پشت دستگاه نیز یه حرکت درآورید مشابه حرکت دادن کارتهای مخصوص کنسول در پشت دستگاه با استفاده از تکنولوژی Augmented Reality اما اینبار با انعطافی بسیار بیشتر.این طرح همچنین اشاراتی به نوع جدیدی از stylus با قابلیت لرزشی و نشانگری برای تشخیص مسیر توسط 3DS دارد که به هنگام ارتباط با آیتم های مجازی، به کاربر بازخورد فیزیکی میدهد.البته شما به stylus هم احتیاجی نخواهید داشت چرا که این سیستم با گذاشتن نشانگر روی انگشت هم کار میکند.

این اولین باری نیست که نینتندو در یک کنسول همراه کنترل حرکتی از طریق دوربین کنسول را تجربه میکند-شبکه DSiWare چندین عنوان در این مورد را داراست-اما این طرح بسیار پیشرفته تر است.توانایی تغییرات گرافیکی بر روی صفحه بالایی فقط بوسیله مکان stylus قطعا کار جالبیست و میتوان پیش بینی کرد که در عناوینی همچون Zelda یا Professor Layton از این ابداع جالب استفاده شود.

همانند باقی اختراعات و ابداعات نینتندو این طرح هم فقط یک کانسپت و نمونه اولیه است اما باید دید آیا میتواند به مرحله اجرا برسد یا نه.

medium.jpg

medium.jpg

خیلی بد شد. اگه 3DS جدید منتشر میشد, امیدواری برای هکش بیشتر میشد که نشد :(

چه ربطی داشت دوست عزیز اگه جدیده میومد چند تا بدی داشت برای ما که ورژن قدیمی داریم یکیش اینه همون بلایی که سر ds ورژن اولش اوند سر ما هم میاد یعنی الان بیشتر بازی های ds روی ds i و ds lite اجرا می شدند و ما ضرر می کردیم دوم اونایی که نخریدن میان این رو می گیرن وما از بازی با قدیمی خسته می شیم و می ریم با ضرر می فروشیمش

چه ربطی داشت دوست عزیز اگه جدیده میومد چند تا بدی داشت برای ما که ورژن قدیمی داریم یکیش اینه همون بلایی که سر ds ورژن اولش اوند سر ما هم میاد یعنی الان بیشتر بازی های ds روی ds i و ds lite اجرا می شدند و ما ضرر می کردیم دوم اونایی که نخریدن میان این رو می گیرن وما از بازی با قدیمی خسته می شیم و می ریم با ضرر می فروشیمش

ربط داره دوست عزیز - اگه 3DS جدید میومد احتمال داشت که exploit داشته باشه و راه برای هک باز بشه. هرچی تعداد دستگاه ها بیشتر باشه احتمال هک هم بیشتر میشه.
بعدش هم من که 3DS ندارم و اون بلا سر من نمیومد که, سر شماها می اومد :d

در حال حاضر کنفرانس نینتندو در مورد 3ds هست

3ds برنده تضمین شده این نسل کنسول های دستی هست شک نکنید

یک عنوان rpg از square enix معرفی شد که واقعا عالی هست و من منتظرشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or