Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بچه ها من دیگه mario 3d رو تموم کردم میخوام بفروشم.حدود یه هفته پیش یک هارد اکسترنال برای فروش گذاشتم تاپیکشو حذف کردن و بهم جواب هم نمیدن که چرا حذف شده.برای فروشش چیکار کنم؟
برو بازارچه تاپیک بزن:دی بعدش یه عکس از پک بازی همران نام کاربریت پیوست کن.قیمت و ریجن بازی رو هم بنویس:دی
کلا بازارچه اینجا بی صاحب ترین قسمتشه.یکی تاپیک میزنه با قیمتای فضایی و بدون عکس ۲ هفته کسی بهش کار نداره ما هم یه بار تاپیکممون عکسش پیوست نشده بود ۱۰ دقیق نکشید حذفش کردن
پ.ن:ماریو تو چن میدی؟؟؟uc؟؟؟

همه این چیزهایی که گفتی رعایت کردم.ولی با حذف شد.
هنوز موندم بفروشم یا نه آخه خیلی ازش خوشم اومد.تو این چندتا بازی که کردم بهترین بوده.اگه بفروشم مزایده با پایه 75.

اخه حداقل با یه ایرانی بازی کنی پینگ درست و حسابی داری

چند مرحله ازاد كردي؟ من پايه ام بيا. دو تا مدال بگيرم تمامه برامن .يكيش 200 مرحله هست يكي برا فول اسلحه هست. دو مدال مونده رو چطور بگيرم؟نفر اخر ماسكي رو ازاد كنم؟

چند مرحله ازاد كردي؟ من پايه ام بيا. دو تا مدال بگيرم تمامه برامن .يكيش 200 مرحله هست يكي برا فول اسلحه هست. دو مدال مونده رو چطور بگيرم؟نفر اخر ماسكي رو ازاد كنم؟
من episode 2 هستم:d اینایی که میگی رو نمیدونم چیه. بیا تو تاپیک قرار آنلاین.

من episode 2 هستم:d اینایی که میگی رو نمیدونم چیه. بیا تو تاپیک قرار آنلاین.

ماريو رو اگه حس ميكني ارزش يك بار بازي كردن داشت بفروشش والا بعد چند ماه هوس ميكني بازي كني بعد يا بازيش گيرت نمياد يا اگه گير بياري از قيمت حالا كه فروختي بيشتر بهت ميفروشن.

ماريو رو اگه حس ميكني ارزش يك بار بازي كردن داشت بفروشش والا بعد چند ماه هوس ميكني بازي كني بعد يا بازيش گيرت نمياد يا اگه گير بياري از قيمت حالا كه فروختي بيشتر بهت ميفروشن.
شما منظورت mario؟ فکر کردم Re رو میگی:d

Rabbids Rumble برای 3ds هم تایید شد

Rabbids Rumble Confirmed for 3DS - 3DS News @ Nintendo Life

برای مشاهده تصویر اصلی (800x629) روی این نوار کلیک کنید.
large.jpg

large.jpg

large.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (800x549) روی این نوار کلیک کنید.
large.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (800x549) روی این نوار کلیک کنید.
large.jpg

large.jpg

large.jpg

large.jpg

بازی "Castlevania: Lords of Shadow "Mirror of Fate برای کنسول دستی 3DS تایید شد!

میشه بگید کودوم یکی از اینا بهتر و سرگرم کننده تره ؟ قیمتشم اصلا درنظر نگیریم.
3DS
PSVITA
IPHONE 4
ممنون میشم بگین:دی

ببین من هر سه اینا رو داشتم
من میتونم بگم اگر از لحاظ مالی مشکل نداری برو 3ds بخر بازی هاش کم گیر میاد اما تنوع بازی هاش از ویتا بهتره
واقعا از کار سونی سر در نمیرم ویتا با این همه امکانات چرا بازی های خوب براش ریلیز نمیکنه
من که از 3ds کلی لذت بردم

برای بازی کردن آیفون مثل این دوتا نمیشه. انتخاب بین 3ds و vita سلیقه ایه. ویتا از نظر سخت افزاری بهتره و صفحش بزرگتره.ولی 3ds بازی های انحصاری خیلی خوبی داره و سه بعدیه.کلا خلاقیت بالاست تو 3ds.
اینم بگم تو ایران طرفداران ویتا خیلی بیشترن ولی در جهان 3ds طرفداری بیشتری داره.

نوع بازی وسلیقه ات رو ببین چه نوع سبک گیمی می پسندی بعد برو بازی های جفتشو از سایت های معروف نگاه کن . بعد انتخاب کن .میتونی بازی های انحصاری رو مقایسه کنی. مثل ریسیستانس ویتا که چه گنذی زده مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or