hajoo
کاربر سایت
میشه بگین آدرسش دقیقتا کجاست؟اسم مغازه؟من کنسول رو از پاساژ لباف خریدم(فروشگاه نیما)توپخونه .دوتا فروشگاه هستن بغل هم راسته خیابون . دوتا رجیون رو داره اکثرا.
میشه بگین آدرسش دقیقتا کجاست؟اسم مغازه؟من کنسول رو از پاساژ لباف خریدم(فروشگاه نیما)توپخونه .دوتا فروشگاه هستن بغل هم راسته خیابون . دوتا رجیون رو داره اکثرا.
میشه بگین آدرسش دقیقتا کجاست؟اسم مغازه؟من کنسول رو از پاساژ لباف خریدم(فروشگاه نیما)
تماشا رو یادمه.راستی میخوام 3-4 تا بازی بگیرم. به نظرتون چه بازی ارزش خرید داره؟ zelda و mario 3d رو حتما میخوام.2 عنوان دیگه رو به نظرتون چی بگیرم؟
تماشا رو یادمه.راستی میخوام 3-4 تا بازی بگیرم. به نظرتون چه بازی ارزش خرید داره؟ zelda و mario 3d رو حتما میخوام.2 عنوان دیگه رو به نظرتون چی بگیرم؟
درود
دوستان ما اگه بخایم قیمت این کنسولو که 170 دولاره با دولار 1700 تومنی حساب کنیم چیزی حدود 290 هزار تومتن در میاد.420 هزار تومان به خدا نامردیه.
درود
دوستان ما اگه بخایم قیمت این کنسولو که 170 دولاره با دولار 1700 تومنی حساب کنیم چیزی حدود 290 هزار تومتن در میاد.420 هزار تومان به خدا نامردیه.
زیاد حرص نخورید جنس ها داره میاد پایین الان کنسول ها کمی افت قیمت پیدا کردن البته هنوز بلبشو هستش تثبیت نشده
اره 5 تومن ارزون میکنن اگه اونم دلار بیاد پایین اگه دستگاه یا کنسولی قدیمی بشه . قبلا اگه گیمی رو 60 میخریدی میشه 100 بعد دلار میاد پایین بهت میدن 97 .کی شده جنسی بره بالا بیارن پایین؟!!!!!.کنسول استوک از رده خارج که مال بیست سال پیشه رو میدادن 20 تومن الان 60 تومن یه میکرو.یه پلی 2 رو 120 ثابت بود الان میدن 200 که از رده خارجه حالا میگی میاد پایین؟
یه جورایی تقصیر خودمونه ، ماییم که این مغازه دارارو این جوری کردیم ، ما بهشون قدرت میدیم
اگه ما گیمرها (حداقل بیشترمون) بایکتشون کنیم دیگه جرات نمی کنن با گیمرا اینجوری رفتار کنن ،
البته نا گفته نماند که همشون آدمای بدی نیستن ولی متاسفانه بیشترشون آدمای سالمی نیستن
میری تو مغازه به طرف میگی سلام ، اصلا جوابتو نمی ده . اکثرا آدمای بی سوادین ، با قرض و قوله میان اونجا مغازه کرایه میکنن بعدش ............
تو کشور ما مشتری هیچ حقی نداره ، هیچ کسم نظارت نمیکنه