Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
يه خبر خوب!به زودي هك ٣ دي اس منتشر ميشه!كرون ٣دي اس گفته اكثر بازي ها اجرا شدن به غير از زلدا تو بعضي از بازي ها هم افت فريم دارن اين يعني ديگه اخراي كارن! منبعم هم gbatemp.net و فيس بوق كرون ٣دي اس

يه خبر خوب!به زودي هك ٣ دي اس منتشر ميشه!كرون ٣دي اس گفته اكثر بازي ها اجرا شدن به غير از زلدا تو بعضي از بازي ها هم افت فريم دارن اين يعني ديگه اخراي كارن! منبعم هم gbatemp.net و فيس بوق كرون ٣دي اس
امیدوارم سرکاری نباشه:d

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

نگفتن با چه ورژنی کار میکنه اخه من چند روز پیش ابدیت کردم:-s

دوستان نینتندو میخواد امکان دانلود بازی های 3DS از طریق eshop رو فراهم میکنه.خیلی عالی میشه.دیگه نیازی نیست کارتریج بخرین.میشه point card خرید یا با master card پرداخت کرد. اینجوری هزینه خرید بازی هم پایین میاد
منبع:Nintendo working on a program for third-party digital releases on the 3DS

دوستان نینتندو میخواد امکان دانلود بازی های 3DS از طریق eshop رو فراهم میکنه.خیلی عالی میشه.دیگه نیازی نیست کارتریج بخرین.میشه point card خرید یا با master card پرداخت کرد. اینجوری هزینه خرید بازی هم پایین میاد
منبع:Nintendo working on a program for third-party digital releases on the 3DS

این به درد ماها نمی خوره
مثلا من برم الان یه گیم 30 دلاری(10 دلار کمتر از ریتیل) بخرم که کمه کمش باید 60-70 تومن پول پاش بدم بعدشم نمی تونم بفروشمش. این بهتره یا اینکه یه گیم 100 تومن بخرم 90 تومن بفروشم؟

این به درد ماها نمی خوره
مثلا من برم الان یه گیم 30 دلاری(10 دلار کمتر از ریتیل) بخرم که کمه کمش باید 60-70 تومن پول پاش بدم بعدشم نمی تونم بفروشمش. این بهتره یا اینکه یه گیم 100 تومن بخرم 90 تومن بفروشم؟

ممکنه واسه سوق دادن کاربران به خرید اینترنتی بعضی گیم ها رو فقط بصورت دیجیتالی عرضه کنه.

این به درد ماها نمی خوره
یعنی خوب نیست بازی نصف قیمت باشه؟بعد مگه شما همه بازی هاتونو میفروشید؟تازه کارتریج هم همچنان موجوده و شما میتونید از اون استفاده کنید.
اگه بازی ها در eshop عرضه بشن خوبی های دیگه ای هم داره.مثلا شما دیگه هر بازی بخوای میتونی بخری.لازم نیست زنگ بزنی به DC که اونا هم بازی رو ندارن،سفارش میدن براشون بیازه با قیمت بالا.

یعنی خوب نیست بازی نصف قیمت باشه؟بعد مگه شما همه بازی هاتونو میفروشید؟تازه کارتریج هم همچنان موجوده و شما میتونید از اون استفاده کنید.
اگه بازی ها در eshop عرضه بشن خوبی های دیگه ای هم داره.مثلا شما دیگه هر بازی بخوای میتونی بخری.لازم نیست زنگ بزنی به DC که اونا هم بازی رو ندارن،سفارش میدن براشون بیازه با قیمت بالا.

یک نکته توی دستگاه های UC هست (بیشتر ماها دستگاهمون همین ریجن هست) اونم اینه که شما باید مالیات بدی روی بازی ای که می خری :D

اگر دقت کرده باشید اولین بار که وصل می شید eshop از شما zip code می خواد تا بفهمه برای کجایید تا مالیاتتون رو حساب کنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or