Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من یه ds lite تمیز دارم خواستی بگو

ممنون
چند دوست عزیز ؟r4 هم داره؟

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

اگه میتونی با تاخیرهای احتمالی یا اصلا آپدیت نشدن r4 کنار بیای مشکلی نداره.
این دوباره همون بالا شد. توی بالاآوردن خوده بازی ها مشکلی نداره مشکل اینه که اگه بخوای باهاش بازی های خودش رو بکنی باید آپدیتش کنی اگه نه که میشه تا قیام قیامت بازی های DS روش بری ولی خوب باید قید بازی های تری دی اس رو بزنی
لایت رو میشه حوله 100 تومن اینا پیدا کرد. همین ورژن هم از همه قیمت و کیفیتش مناسب تره

1..مگه تا ابان براش اپدیت نیومده؟بهترین نوع r4 چیه و قیمتش؟ این خوبه؟R4 cards - Nintendo ds r4 - R4i sdhc Official website
2.ببین دوست عزیز سوالم منظورم این بود 3ds روی اجرای بازی های ds مشکل داشت یا r4 که فهمیدیم مشکل از r4 هستش منم گفتم که نمیخوام 3.اوریج بازی کنم برای این میگم 3ds بگیرم که شاید (بازم میگم شاید )هک بشه و دیگه بعدا از خرید ds lite یا مدل های پایینتر پشیمون نشم
راستی قبل از 3ds میشه dslite؟

ممنون

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

1..مگه تا ابان براش اپدیت نیومده؟بهترین نوع r4 چیه و قیمتش؟ این خوبه؟R4 cards - Nintendo ds r4 - R4i sdhc Official website
2.ببین دوست عزیز سوالم منظورم این بود 3ds روی اجرای بازی های ds مشکل داشت یا r4 که فهمیدیم مشکل از r4 هستش منم گفتم که نمیخوام 3.اوریج بازی کنم برای این میگم 3ds بگیرم که شاید (بازم میگم شاید )هک بشه و دیگه بعدا از خرید ds lite یا مدل های پایینتر پشیمون نشم
شما بزور میخوام من متقاعدت کنم که این کنسول خوبه و باید بخری :دی
اگه نمیخوای بازی ارجش رو بزنی به شدت بهت توصیه می کنم الان طرف این کنسول نیای چون نه قیمتش الان مناسبه و نه خبری از هک شدنش هست. میخوای DS بزنی برو یه DS دسته دوم بگیر
r4 های توی ایران همه از دم آشغالن و نمیشه روشون حساب کرد

دوستان شما چه زمانی میتونید به ای شاپ وصل شید؟ من کشور رو زدم امریکا کالیفرنیا و تو ای شاپ تا اخر رفت وقی نوشته یreadyاومد یه صفحه ارور اومد

ممنون

dstt داره اخرین اپدیتم داره نمیدونم چنده ولی فک کنم 95 خوب باشه

دوستان دموی ماریو اند سونیک رو گرفتم بازی بدی نیست ولی خیلی هم جالب نیست یعنی اگه دانلود هم نکنید چیز خاصی از دست ندادید
خلاصه گفتم که گفته باشم

dstt داره اخرین اپدیتم داره نمیدونم چنده ولی فک کنم 95 خوب باشه

دوست عزیز دشتگاتون دقیق چیه ؟تاپیک فروش نداری اگه میتونی وسایل +بازیاتو +فلش کارتت و هرچی داریو عکس با قیمت کلی و اخرت بگو ببینم میتونم بگیرم ازت

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

شما بزور میخوام من متقاعدت کنم که این کنسول خوبه و باید بخری :دی
اگه نمیخوای بازی ارجش رو بزنی به شدت بهت توصیه می کنم الان طرف این کنسول نیای چون نه قیمتش الان مناسبه و نه خبری از هک شدنش هست. میخوای DS بزنی برو یه DS دسته دوم بگیر
r4 های توی ایران همه از دم آشغالن و نمیشه روشون حساب کرد
میگم اگه هک بشه چی ؟:-S یعنی فرق سخت ازار باعث نمیشه 3ds بازی های Ds بهتر اجرا کنه؟
الان شما میگی من یه dsi lite بگیرم خوبه؟ بهترین مدلش همینه دیگه ؟

DSiیا DS Lite هر کدوم گیرت اومد بگیر تفاوت انچنانه ای ندارن. هر کدوم تمیزتر و سالم تر بود بگیر
بازی های DS اصلا بازی های سنگینی نیست که بخواد روی 3DS بهتر اجرا بشه
فکر کنم اصلا بازی هاش رو ندیدی قبل از خرید DS یه نگاه به تریلر یا عکس های بازی هاش توی Game Spot بنداز پس فردا نخری بخوره تو ذوقت :دی اگه گرافیک میخوای اصلا اسم DS نیار چون توی این قسمت اوضاش چندان جالب نیست

آقا الکی این بنده خدا رو گمراه نکنید بره ds بگیره همون 3ds بگیره بهتره فقط یک r4 اصلی بگیره که آپدیت سریع براش بیاد مشکلی نداره دیگه

یه r4 بگیره که آیا واسش آپدیت بیاد یا نیاد اونم با قیمت 40-50
بعد ازون طرف می تونه یه DS Lite بگیره 100 تومن با یه r4 روش که همه بازی ها رو میاره.
حالا کدوم بهتره؟ یه کنسول کامل با خیال راحت یا یه r4 که هیچیش معلوم نیست؟

یه r4 بگیره که آیا واسش آپدیت بیاد یا نیاد اونم با قیمت 40-50
بعد ازون طرف می تونه یه DS Lite بگیره 100 تومن با یه r4 روش که همه بازی ها رو میاره.
حالا کدوم بهتره؟ یه کنسول کامل با خیال راحت یا یه r4 که هیچیش معلوم نیست؟

:dفقط همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or