Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
رزیدنت رولیشن قسمت سولو رو تا اخرین درجه برسونی مدال ها رو بگیری .اخرش چیزی هم میشه؟دمویی . چیزی.یا سر کاری هست ادم ازاد میکنه.

mario&sonic at the london 2012-------nintendodog+cat-------mgs 3d--------crush 3d

LOL :دی حواستم نبود. منظورم تریلر هست :دی من وقتی کنسول رو خریدم توش کلی تریلر بود و صاحبش همه رو از ای شاپ دانلود کرده بود
الان تریلر جدیدی اومده که بشه دانلود کرد؟

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

رزیدنت رولیشن قسمت سولو رو تا اخرین درجه برسونی مدال ها رو بگیری .اخرش چیزی هم میشه؟دمویی . چیزی.یا سر کاری هست ادم ازاد میکنه.

یه گوگل کن و تهه اسم بازی یه wiki بزن . توی اونجا همه چی نوشته شده

سلام دوستان ساله نو مبارک من چند صفحه پیش سوال پرسیدم اما جوابی نیومد
http://forum.bazicenter.com/thread38644/page92/#post1904912
اگه میشه جواب بدید ممنون

---------- نوشته در 07:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 AM ارسال شده بود ----------

راستی دوستان یه سوال دیگه
معمولا کی کونسول های نینتندو معرفی میشه این ds جدید قرار بیاد ؟
قبل گرونی قیمت 3dds چند بود الان چنده؟
ممنون با پست بالایی جواب بدید مرسی

سلام دوستان ساله نو مبارک من چند صفحه پیش سوال پرسیدم اما جوابی نیومد
اگه میشه جواب بدید ممنون

---------- نوشته در 07:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 AM ارسال شده بود ----------

راستی دوستان یه سوال دیگه
معمولا کی کونسول های نینتندو معرفی میشه این ds جدید قرار بیاد ؟
قبل گرونی قیمت 3dds چند بود الان چنده؟
ممنون با پست بالایی جواب بدید مرسی
کلا نینتندو خوش ریلیزه تو نسل قبل 3 یا 4 تا کنسول شیپ کرد ...کنسول دستی جدیدی قرار نیست بیاد ...کنسول خونگی البته چرا ...........3ds چون زیاد تو ایران جا افتاده نیست قیمتش قبل از گرونی با الان زیاد فرقی نداشت ماهه پیش 450 بود الان حول وحوش 400 تومنه...........

کلا نینتندو خوش ریلیزه تو نسل قبل 3 یا 4 تا کنسول شیپ کرد ...کنسول دستی جدیدی قرار نیست بیاد ...کنسول خونگی البته چرا ...........3ds چون زیاد تو ایران جا افتاده نیست قیمتش قبل از گرونی با الان زیاد فرقی نداشت ماهه پیش 450 بود الان حول وحوش 400 تومنه...........

خوبه پس تا بیاد با اینکی مشغول میشیم
هکش کی میاد ؟اصلا میاد ؟
بعنی کمترین قیمت قبل بالا رفتن دلار و اینا چند بود؟
الان اینو من بخرم بازی اصل نگیرم میتونم چجوری هکش کنم ؟و چه بازی هایی رو اجرا کنم؟
اگه میشه پست قبلیم و که چند صفحه پیش بود هم جواب بدید ممنون میشم
--------------------------------

1.بین اینو ویتا موندم البته چنتا دلیل میگه این چنتا ویتا مثلا ویتا بهترینش مچ شدن با ps3 که من ps3 دارم ولی خوب احتمالا وقتی هک بازی کنیم زیاد کاربرد نداره قیمت فضایی ویتا بازیهای گرونه ادمو منصرف میکنه ds خوبیش اینه کرک شده البته منظروم بازی های ds معمولیه
2.یعنی هندزفری بیتز هیچ فرقی نداشت ؟ موزیکش کلا تعطیله؟ یعنی اصلا کیفیت نداره ؟
3.در مورد این توضیح میدی چجوریه حافظه هستش یا توی دستگاه میزارن؟
4.بازی های 3d چجورین؟ مثل evo 3d یا منظورش محیط بازی 3d هستش؟
ایول اگه حجم کم باشه خوبه ادم راحت دانلود میکنه یه سایت میدی که بازی هاش بشه روی 3ds نص کرد ببینم چیا هست
5.منظورم app های دیگه هستش مثل F+ACEBook یا چیزایه دیگه راستی browsersh چطوره ؟فارسی میخونه ؟بعد میشه توی تنظیماتش V+P+N تعریف کرد
خلاصه دمت گرم یه توضیح کلی بدی ممنونت میشم

کسی جایی میشناسه Mario 3D Land رو دست دوم واسه فروش داشته باشه؟ دست دومش چند میرزه؟

ویرایش: تو تهران اگه کسی جایی میشناسه که نوش رو به قیمت معقول میفروشه هم ممنون میشم راهنماییم کنه.

پ.ن. لطفا پ.خ. بزنید که تبلیغات جایی نشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or