Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
نه بابا فکر نکنم خبری باشه!!بزار بشه 3سال بعدش!!فعلا دست نینتندو دنبال Wii u هست

طی 5-6 سال 4 مدل DS داد بیرون :دی
در ضمن کنسول دستی یه جورایی از کنسول خونگی واسه نینتندو مهم تره و خیلی بهتر هم ساپورتش می کنه پس چندان دور از انتظار نیست

آخرین ویرایش:
پس از بارها تلاش و پیروزی بر مراحل طاقت فرسای اسپشال ماریو تری دی لند بالاخره همین جا اعلام می کنم که کم آوردم! :| توی مرحله 8.3 گیر کردم و هر چقدر هم میرم بیشتر نا امید میشم :( :دی همه مراحل رو رفتم و تمام ستاره هاش رو گرفتم ولی نمی تونم مثل اینکه از عهده این مرحله بر بیام :| و خداوند لعنت کنه نینتندو رو با این ایده سیو روی فلش بازی که باعث میشه الانی که بازی رو بفروشم سیو هامم باهاش بره و نتونم دوباره ادامش بدم :| از همین تریبون فروش ماریو تری دی لند خودم رو اعلام می کنم :( :دی هر کی میخواد PM بده
بازی UC هست

الان داشتم دموی اویل رو بازی میکردم که یه نکته جالب توش دیدم... وقتی پارتنر جیل حرف میزد دهنش حتی باز و بسته هم نمیشد!
توی نسخه اصلی درست شده؟!

اقايون ٣دي اس دست اول پلمپ باز نشده با يه سال گارانتي و پال و مشكي چند ارم ور ميدارن.....يعني چند بفروشم؟!؟!؟؟
420 میفروشم اکبند

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

شانس که ندتریم اینقدر گفتم 3ds میخوام خسته شدم.........حالا هم که دستم رسیده بابام میگه بفروش!!!!!!

پس از بارها تلاش و پیروزی بر مراحل طاقت فرسای اسپشال ماریو تری دی لند بالاخره همین جا اعلام می کنم که کم آوردم! :| توی مرحله 8.3 گیر کردم و هر چقدر هم میرم بیشتر نا امید میشم :( :دی همه مراحل رو رفتم و تمام ستاره هاش رو گرفتم ولی نمی تونم مثل اینکه از عهده این مرحله بر بیام :| و خداوند لعنت کنه نینتندو رو با این ایده سیو روی فلش بازی که باعث میشه الانی که بازی رو بفروشم سیو هامم باهاش بره و نتونم دوباره ادامش بدم :| از همین تریبون فروش ماریو تری دی لند خودم رو اعلام می کنم :( :دی هر کی میخواد PM بده
بازی UC هست

سلام دوست من. من خریدارم . چند؟

420 میفروشم اکبند

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

شانس که ندتریم اینقدر گفتم 3ds میخوام خسته شدم.........حالا هم که دستم رسیده بابام میگه بفروش!!!!!!

uc الان 450 هستش و پال گرون تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or