Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
برای تمام دوستانی که بدون پیش زمینه میخوان 3DS بخرن باید بگم که اینجوری کنسول نخرید. اول اینکه بازی هاش از ویتا هم گرون تره. ویتا اکثرا زیر 90 تومنه و بازیی مثل آنچارتد که بالای 100 تومن باشه کم داره ولی 3ds اکثرا بالای 100 تومنه

کدوما بعد بالای 100 تومنه ؟

Kid icarusپکیجش همراه 3DS stand اومده کلا 98 تومنه ! قیمت stand رو خودت جدا حساب کن !!! تازه جزو 3 4 تا بازی تاپه کنسول تا الانه بعد فیفا در پیت ویتا 130 تومن توسط بعضی فروخته میشه.یا 140 تومن آنچارتد.

آخرین ویرایش:
کدوما بعد بالای 100 تومنه ؟
Kid icarus پکیجش همراه 3DS stand اومده کلا 98 تومنه ! قیمت stand رو خودت جدا حساب کن !!! تازه جزو 3 4 تا بازی تاپه کنسول تا الانه بعد فیفا در پیت ویتا 130 تومن توسط بعضی فروخته میشه.یا 140 تومن آنچارتد.

همین رزیدنت اویل اوایل که اومد 120 تومن فروخته شد بعد DC 100 تومن آورد. یا همین ماریو تا 100 تومن رفت و الان که اصلا پیدا نمی شه و باید سفارش بدی DC برات بیاره که کمتر از 100 تومن نمیاره . تازه اون اوایل که کنسول اومده بود و قیمته دلار هم بالا نبود بازی هاش 80-70تومن بود با وجود اینکه بازی هاش 40 دلاره و از بازی های پلی 3 هم گرون تر بود با وجود اینکه اونا 60 دلاره.
فیفا و انچارتد بدلیل اینکه کنسول تازه اومده و این دوتا بازی هم پر طرفدار هستن این قیمتین ولی یه مدت بگذره بازی های جدید رو همه زیر 90 تومن میارن یا حتی کمتر

همین رزیدنت اویل اوایل که اومد 120 تومن فروخته شد بعد DC 100 تومن آورد. یا همین ماریو تا 100 تومن رفت و الان که اصلا پیدا نمی شه و باید سفارش بدی DC برات بیاره که کمتر از 100 تومن نمیاره . تازه اون اوایل که کنسول اومده بود و قیمته دلار هم بالا نبود بازی هاش 80-70تومن بود با وجود اینکه بازی هاش 40 دلاره و از بازی های پلی 3 هم گرون تر بود با وجود اینکه اونا 60 دلاره.
فیفا و انچارتد بدلیل اینکه کنسول تازه اومده و این دوتا بازی هم پر طرفدار هستن این قیمتین ولی یه مدت بگذره بازی های جدید رو همه زیر 90 تومن میارن یا حتی کمتر

اوون قیمت 70 80 تومنی بازی 40 دلاری((دلار 950 تومنی)) هم قانون نا نوشته فروشنده های ایران هستش که جز سود خودشون به فکر هیچی نیستن.

آخرین ویرایش:
قیمت هاشون تقریبا یکی هست من اویل رو گرفتم 95 همون سری اول .بازی ویتا هم 95 با یونیت 1÷3 و نینجا گیدن خریدم.

در دراز مدت هيچ اميدی به هك شدنش نيست؟
از لحاظ فنی سيستم امنيتيش چقدر قويه و چه وضعيتی داره؟
می ترسم هك شه قيمتش 2 برابر شه اونوقت حسرت الان رو بخورم.

منم خریدار 3DS و بازیهای دست دومش هستم که البته 100% سالم باشن.

من نمیدونم هر کی میاد اینجا و3ds نداره میگه من خریدار 3dsو بازی هاش هستم اقایون گل برین 7 هزارتومن بدید و کاربر premium بشید و داخل بازارچه یه پست بزنید بگید من خریدارم

من نمیدونم هر کی میاد اینجا و3ds نداره میگه من خریدار 3dsو بازی هاش هستم اقایون گل برین 7 هزارتومن بدید و کاربر premium بشید و داخل بازارچه یه پست بزنید بگید من خریدارم

جنابعالی چه مشکلی داری؟یقتو گرفتم گفتم 3DS تو بده به من؟لازم نیست شما سنگ چیزی رو به سینه بزنی...

چند باربگم اینجا بازارچه نیست
خوب نیست ولی دلیل نمیشه که جلوی دیگران رو بگیری.
میخوای اسم تمام افرادی رو که از اول تاپیک درخواست خرید زدن رو برات لیست کنم؟
اسم تاپیک هست Nintendo 3DS یعنی تمامی مباحث پیرامون 3DS نه فقط محک زدن قیمت بازار.

خوب نیست ولی دلیل نمیشه که جلوی دیگران رو بگیری.
میخوای اسم تمام افرادی رو که از اول تاپیک درخواست خرید زدن رو برات لیست کنم؟
اسم تاپیک هست Nintendo 3DS یعنی تمامی مباحث پیرامون 3DS نه فقط محک زدن قیمت بازار.
ببین دوست عزیز هدف از ایجاد این تایپک این نیست که کسایی مثل شما بیان بگن اقا ما 3DS می خوایم به خاطر همینه که یه چیزی به نام بازارچه هم هست تا اونجا بیان بگن چی می خوان شما می تونی پیام بدی به یکی از کاربرها که اقا شما 3DS داری برای فروش قبل عید هم یکی اومده بود اینجا می گفت 3DS برای فروش دارم و پستش پاک شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or