Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
نه برقش 220 هست. نیازی به مبدل نداره
ماله منم UC هست.

مال شما چجوری uc ایه بعد برقش 220 ؟ من هم uc دارم و تست کردم یکبار که شانس آوردم نسوخت بعد رفتم توی نت سرچ کردم همه جا نوشتن مالتی ولتاژ نیست بدبختانه و باید آداپتور 220 بگیریم براش که نیست فعلاَ .

یه سوال داشتم...
بازی های 3ds رو میشه اینترنتی دانلود کرد مثل بازی های ps3 از psn??
آخه به نظرم اون جوری خیلی ارزون تر در میاد;;)
قیمت بازی هاشو چند جا دیدم از قیمت بازی های ps3 بالاتر میدن در صورتی که در اصل قیمتش پایین تره باید باشه

اقا دستگاه ما تو راهه فقط میخام ببینم این که اپدیت فیلم برداری 3بعدی براش امده چه جور باید دانلودش کرد?

از رو کامپیوتر باس بگیری بریزی روش یا از طریق خود دستگاه?

ممنون میشم توضیح بدین

هک دستگاه به کجا کشید ؟؟؟؟

هنوز خبری نیست.

اقا دستگاه ما تو راهه فقط میخام ببینم این که اپدیت فیلم برداری 3بعدی براش امده چه جور باید دانلودش کرد?

از رو کامپیوتر باس بگیری بریزی روش یا از طریق خود دستگاه?

ممنون میشم توضیح بدین

با WiFi وصل میشید به اینترنت و آپدیت می‌کنید. بسته به دستگاه بین 60 تا 100 مگ آپدیت می‌گیره.

only
ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita

off you go

only
ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita ps vita

سلام
ببخشید آیا کار شما در اینجا درست هست؟

میدانید که چقدر ps vita فروش کرده در دو روز اول 320000 در مقابل 3ds 370000 (حدودی) ولی در هفته دوم فروش 72000 در مقابل 210000 3ds (حدودی)

میتوانید به آدرس Sony in Big Trouble with PS Vita - Forbes بروید تا اطلاعات بیشتر کسب کنید

با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or