hajoo
کاربر سایت
خبری از این تیم کرون با فلشش نشد؟ دسامبر هم تموم شد
خبری نشد.ولی پیشرفت سایتش بیشتر شده (۷۰٪) و تو یه انجمن دیدم عکس های جدیدی بیرون دادن
خبری از این تیم کرون با فلشش نشد؟ دسامبر هم تموم شد
فعلا که هکرا خوب پیش رفتن 70%سلام دوستان خوب
امروز 3ds من دستم رسید کلا برام اب خورد 340 اینم از سایتی که خریدم البته دلار گرون شده قیمتش رفته بالا originalkey.net
یه سوال هنوز هک شده یا نه خبری هست ؟
resident evil the mercenaries 3d اومده ؟ سایته ایرانی واسه فروش داره
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان منم هفته گذشته یه دونه 3DS خریدم و به جمع مشتریان Nintendo پیوستم...........
چند تا سوال داشتم که اگر دیدید خیلی ساده و پیش پا افتادست دیگه ببخشین.....
میخواستم بدونم عکس و فیلمام رو باید کجا کپی کنم تا بتونم ببینمشون و اینکه لطفا 10 تا از بازی های تاپ DSi رو بهم معرفی کنین.....
Thanks..................
سلام دوستان منم هفته گذشته یه دونه 3DS خریدم و به جمع مشتریان Nintendo پیوستم...........
چند تا سوال داشتم که اگر دیدید خیلی ساده و پیش پا افتادست دیگه ببخشین.....
میخواستم بدونم عکس و فیلمام رو باید کجا کپی کنم تا بتونم ببینمشون و اینکه لطفا 10 تا از بازی های تاپ DSi رو بهم معرفی کنین.....
Thanks..................
ای وای خدا....!!!!!!!!!!!!!!!
عجب اشتباهی کردم... 3DSام رو آپدیت کردم دیگه R4ام رو نمیاره.. وقتی می خوام R4رو اجرا کنم دوتا صفحه سیاه میشن و رو صفحه پایینی نوشته های سفیدی میاد که میگه دکمه ی پاور و نگه دارین و کنسول رو خاموش کنین.....!!!!
عجب غلطی کردم اپدیتش کردما... همش به خاطر یه فیلم برداری سه بعدی که خیلی هم بی کیفیت و مزخرفه...!!!
بچه ها لطفا هرچه زودتر راهنماییم کنین .... مغزم داره می ترکه...!!!!!!
منم میخوام بخرم میشه بگید r4به چه درد میخوره؟
عجب اشتباهی کردم... 3DSام رو آپدیت کردم دیگه R4ام رو نمیاره.. وقتی می خوام R4رو اجرا کنم دوتا صفحه سیاه میشن و رو صفحه پایینی نوشته های سفیدی میاد که میگه دکمه ی پاور و نگه دارین و کنسول رو خاموش کنین.....!!!!
عجب غلطی کردم اپدیتش کردما... همش به خاطر یه فیلم برداری سه بعدی که خیلی هم بی کیفیت و مزخرفه...!!!
برای اجرای بازی های DS باید یه R4 بخرین......
---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------
لطفا یکی از دوستان جواب بده.....................
فکر کنم باید R4 رو آپدیت کنی
روش آپدیت رو من بلد نیستم
بزار ایمان بیاد توضیح بده
منم خیلی دوستدارم بدونم که این موقع ها چطور باید r4 رو آپدیت کرد؟ آیا با 3ds میشه یا اینکه باید یه DS گیر آورد و با اون R4 رو آپدیت کرد
منم خیلی دوستدارم بدونم که این موقع ها چطور باید r4 رو آپدیت کرد؟ آیا با 3ds میشه یا اینکه باید یه DS گیر آورد و با اون R4 رو آپدیت کرد
شما باید از طریق یه دستگاه ds یا هر نمونه ds دیگه ای که اپدیتش پایین هست r4 رو اپدیت کنید البته اگر برای مدل r4 تون اپدیت اومده باشه
موفق باشید
---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------
با 3ds هم میشه اپدیت کرد ولی ورژن دستگاه باید پایین باشه
همیشه قبل از اپدیت دستگاه باید اول r4 رو اپدیت کنید بعد دستگاه رو البته اگر اپدیت اومده باشه اگر نیومده باشه نباید اپدیت کنید