Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
مال شما چجوری uc ایه بعد برقش 220 ؟ من هم uc دارم و تست کردم یکبار که شانس آوردم نسوخت بعد رفتم توی نت سرچ کردم همه جا نوشتن مالتی ولتاژ نیست بدبختانه و باید آداپتور 220 بگیریم براش که نیست فعلاَ .

روش نوشته که عربستان سعودی. بازی های uc بهش می خوره. از این مشکی هاست
آداپتورش هم 220 هست. شما آداپتور 110 رو زدی به برق 220؟ اینکه سه سوت آداپتور رو می سوزونه!:دی
این uc های داخل ایران هم همه فکر کنم مثل ماله من باشه و شما از خارج از ایران گرفتی

اولا فروش کم اونم تو ژاپن دلیل بر ضفع ویتا نیست دوما خیلی ها ازجمله ژاپنی ها منتظرن تا عرضه ی جهانی شه وقیمتش کم بشه

پسر خوب اینجا جای این نیست که بگیم چی خوبه یا چی بده اینجا برای این هست که هرکس این دستگاه رو داره و مشکل وسوالی داره بپرسه نه چیز دیگه شما باید توی همون تاپیک ویتا نظر بدید نه اینجا
موفق باشید

روش نوشته که عربستان سعودی. بازی های uc بهش می خوره. از این مشکی هاست
آداپتورش هم 220 هست. شما آداپتور 110 رو زدی به برق 220؟ اینکه سه سوت آداپتور رو می سوزونه!:دی
این uc های داخل ایران هم همه فکر کنم مثل ماله من باشه و شما از خارج از ایران گرفتی
نه من هم از ایران گرفتم دستگاه وکیوم هم بود .
توی سایت ها هم سرچ کردم همه گفتن که نسخه uc آداپتورش 110 است و مالتی ولتاژ نیست در نتیجه یا مال شما uc نیست چون توی عربستان سیستم پال فروش میره نه uc یا اینکه آداپتورش را عوض کردن برات و یا اینکه یه نسخه واسه عربستان زدن که uc باشه و آداپتورش 220 باشه که به نظرم احتمالش خیلی کمه :-/

من تو فکر خرید 3dsهستم به نظرتون بگیرم؟اونایی که دارن بگن راضی هستن؟از کجا بگیرم؟یه سایتی معرفی کنین برای خرید که قابل اعتماد باشه

من تو فکر خرید 3dsهستم به نظرتون بگیرم؟اونایی که دارن بگن راضی هستن؟از کجا بگیرم؟یه سایتی معرفی کنین برای خرید که قابل اعتماد باشه

قیمت با 2 بازی کاملا معمولی 390 !!!
پیش نهاد میشه از طبقه زیرین پاساژ لباف فروشگاه نمیا(DC) تهیه کنین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or