Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
ميشه ادرس رو دقيق تر بدي چون من تهران نيستم:d
بازي چي داره و چند ميده؟
بازي توي مدل 370 تومني چي بود؟
ادرس كنج رو هم لطفا دقيق تر بده.
r4 خوب كار ميكنه؟
از 3DS راضي هستي؟
فروشگاه نيما: پشت شهرداري، پاساژ لباف، طبقه زير همكف (33115013) {خيلي برخوردشون خوب بود}
فروشگاه كنج: بلوار ميرداماد، مجتمع كامپيوتر پايتختف طبقه زير همكف، واحد 15 (88879355) {برخوردشون خيلي بد بود، نامردا!}
بازي توي مدل 370 تومني monkey ball بود.
r4 كه خوب كار ميكنه. وقتي گرفتمش ورژنش 1.02 بود كه راحت تو 3ds با ورژن 1.0.0 اومد بالا و بازيهاي ds اجرا كرد. الان هم به ورژن 2.0 آپديتش كردم تا حالا هم كه خوب بوده. امشب هم ميخوام 3ds به ورژن 2.1.0 آپديت كنم كه اون موقع هم خبرشو ميدم(ولي تا اونجايي كه من سرچ كردم رو ورژن 2.1.0 جواب ميده).
3ds خيلي خوبه اصلاً يه جور ديگه است!

با اين اوصاف خريدنش واجب شد.
فروشگاه نيما بازي چي داره و چند ميده؟
فروشگاه نيما R4 نداره؟
اگه اپديت نكنيم چي ميشه؟چون من اينترنت پر سرعت ندارم.

با اين اوصاف خريدنش واجب شد.
فروشگاه نيما بازي چي داره و چند ميده؟
فروشگاه نيما R4 نداره؟
اگه اپديت نكنيم چي ميشه؟چون من اينترنت پر سرعت ندارم.
نيما چهار تا بازي بيشتر نداشت:
Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
.Rayman 3D
Pro Evolution Soccer 2011 3D
اون يكي هم يادم نمياد!
r4 داشت ولي به 3ds نميخورد.
اگر هم آپديت نكني eSop اينا نخواهي داشت و چندتا بازي free توش كه اينان :Excitebike، Pokédex 3D
يه چندتا glitch و اينا هم درست ميكنه.(مثلاً تو بعضي دستگاه ها وقتي فول شارژ ميشه چراغ شارژ خاموش نميشه)

نيما چهار تا بازي بيشتر نداشت:
Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
.Rayman 3D
Pro Evolution Soccer 2011 3D
اون يكي هم يادم نمياد!
r4 داشت ولي به 3ds نميخورد.
اگر هم آپديت نكني eSop اينا نخواهي داشت و چندتا بازي free توش كه اينان :Excitebike، Pokédex 3D
يه چندتا glitch و اينا هم درست ميكنه.(مثلاً تو بعضي دستگاه ها وقتي فول شارژ ميشه چراغ شارژ خاموش نميشه)
زلدا نداشت؟
از اول توش بازي free نداره ؟
ديگه چه جوري ميشه اپديت كرد؟
قيمت بازي هاش چنده؟
r4 3DS رو از كنج بگيرم؟
كنج چه بازي هايي داشت؟
اگه از فروشنده بخوايم چند تا بازي DS واسمون توش بريزن ميريزن؟ وتوي دي وي دي به ما ميدن؟

آخرین ویرایش:
زلدا نداشت؟
از اول توش بازي free نداره ؟
ديگه چه جوري ميشه اپديت كرد؟
قيمت بازي هاش چنده؟
r4 3DS رو از كنج بگيرم؟
كنج چه بازي هايي داشت؟
اگه از فروشنده بخوايم چند تا بازي DS واسمون توش بريزن ميريزن؟ وتوي دي وي دي به ما ميدن؟

زلدا نداشت
چندتا بازی free توش هست:ar games, face raiders و اگه mii maker بشه بازی حساب کرد
قیمت بازیهاش 60 - 80 تومنه
r4 که به 3ds بخوره تا اونجایی که من گشتم (جمهوری، توپخونه و پاساژ پایتخت ) فقط اونجا داره.
بازیهای کنج ندیدم ولی زنگ بزنی بهت میگه
آره واست میرزه، من از نیما خواستم گفت اگه فلش داری بده بریزم من یه هشت گیگ داشتم پرش کرد پول هم نگرفت ولی از کنج که خواستم گفت باید پول بدی!

فروشگاه نيما: پشت شهرداري، پاساژ لباف، طبقه زير همكف (33115013) {خيلي برخوردشون خوب بود}
فروشگاه كنج: بلوار ميرداماد، مجتمع كامپيوتر پايتختف طبقه زير همكف، واحد 15 (88879355) {برخوردشون خيلي بد بود، نامردا!}
بازي توي مدل 370 تومني monkey ball بود.
r4 كه خوب كار ميكنه. وقتي گرفتمش ورژنش 1.02 بود كه راحت تو 3ds با ورژن 1.0.0 اومد بالا و بازيهاي ds اجرا كرد. الان هم به ورژن 2.0 آپديتش كردم تا حالا هم كه خوب بوده. امشب هم ميخوام 3ds به ورژن 2.1.0 آپديت كنم كه اون موقع هم خبرشو ميدم(ولي تا اونجايي كه من سرچ كردم رو ورژن 2.1.0 جواب ميده).
3ds خيلي خوبه اصلاً يه جور ديگه است!

خیلی ممنون دوست عزیز.خیلی به من کمک کردی.
فقط چند تا سوال قبل از خرید باقی میمونه:
مموری که به r4 میزنی با micro sd معمولی فرق میکنه؟بعد 4 گیگ کم نیست؟آخه چند تا بازی بیشتر نمیشه روش ریخت و اگه خواستی یه بازی دیگه بکنی باید بازی ها رو عوض کنیی؟راه حلی برای این مشکل هست؟
کدوم ریجنش بهتره؟
این r4 iit چیه؟چه فرقی با r4 های دیگه میکنه و چه مدلیش بهتره؟
m3 چیه؟
الان میشه روش فیلم دید و اینترنت کار کرد؟

1.بازي هاي دي اس كه روي دي اس معمولي اجرا ميشه با بازي هاي دي اس كه روي تري دي اس اجرا ميشه
فرق ميكنه؟
2.چه جوري بايد روي تري دي اس بازي دي اس بريزيم؟ به نيما بگم واسم روي تري دي اس ميريزه؟
3.كسي جايي سراغ نداره كه زلدا رو داشته باشه وبازي هاش ارزونتر از 65 تومن باشه؟

خیلی ممنون دوست عزیز.خیلی به من کمک کردی.
فقط چند تا سوال قبل از خرید باقی میمونه:
مموری که به r4 میزنی با micro sd معمولی فرق میکنه؟بعد 4 گیگ کم نیست؟آخه چند تا بازی بیشتر نمیشه روش ریخت و اگه خواستی یه بازی دیگه بکنی باید بازی ها رو عوض کنیی؟راه حلی برای این مشکل هست؟
کدوم ریجنش بهتره؟
این r4 iit چیه؟چه فرقی با r4 های دیگه میکنه و چه مدلیش بهتره؟
m3 چیه؟
الان میشه روش فیلم دید و اینترنت کار کرد؟

ببین این R4iTT یه چیزی شبیه کارتریج DS که سرش یه خشاب واسه گذاشتن micro sd داره. وقتی میخوای استفادش (استعمال!) کنی micro sd رو میذاری تو خشاب R4 و بعد اونو (R4) میذاری تو 3ds. در مورد کم یا زیاد بودنش هم باید بگم که من 70تا بازی از لیست بهترین های gamespot که دانلود کردم همش توش جا شد (البته دیگه چیزی نمیشد بریزم) و بازم اگه به نظرت کمه میتونی با حجم بیشترشو بخری. در مورد ریجن هم شاید بشه گفت US چون که تو eShop دسترسیش بیشتره.
این R4iTT یکی از صدها نمونه از R4 که اصطلاحاً R4 Clone بهشون میگن. از اونجایی که در حال حاضر حق انتخاب زیادی واسه خرید R4 نداریم (تو ایران) میشه گفت که همینی که هست!
الان من 3ds آپدیت کردم هم eShop راه افتاد هم اینترنتش. از تو eShop هم چند فیلم Trailer سه بعدی دان کردم با کلیپ های مربوط به بازیهای E3 نینتدو. ولی هنوز نمیدونم میشه که مثلاً من خودم روش فیلم بریزم و ببینم یا نه. اینترنتش هم اگه سایتی 3D باشه 3D نشون میده (چقدر 3D شد!).

1.بازي هاي دي اس كه روي دي اس معمولي اجرا ميشه با بازي هاي دي اس كه روي تري دي اس اجرا ميشه
فرق ميكنه؟
2.چه جوري بايد روي تري دي اس بازي دي اس بريزيم؟ به نيما بگم واسم روي تري دي اس ميريزه؟

1- تقریباً هیچ فرقی نمیکنه چون وقتی رو 3DS بازیهای DS از طریق R4 اجرا میکنه اونا رو تو حالت DS Mode اجرا میکنه. تنها فرقی که من فهمیدم این بود که چون صفحه 3DS هم اندازش و هم Resulotionش بیشتره بازیهای DS رو Stretch میکنه که اصلاً متوجه نمیشی و اگر هم بخوای میتونی ایk قابلیتشو غیر فعال کنی(قبل از اجرای بازی تو منوی Home 3DS دکمه های Select+Start بگیر و بعد رو بازی کلیک کن).
2- برادر تازه میگی لیلی زن بود یا مرد؟:) باید با کارت R4 که به 3DS بخوره این کارو بکنی. اگه کارت خریدی فقط باید بازیهای DS کپی-پیست کنی تو micro SD و بعد هم ادامه ماجرا.(در پست قبل خودم)

ميشه طريقه ي وصل شدن به اينترنت رو با adsl بگيد؟
بالاخره R4 رو از كجا بخرم؟
اين ليست 70 بازي gamespot رو ميزاريد؟
ميشه يه توضيحي درباره ي خوبي ها وبدي هاي بازي ها مثل ريمن 3D بديد؟

ميشه طريقه ي وصل شدن به اينترنت رو با adsl بگيد؟
بالاخره R4 رو از كجا بخرم؟
اين ليست 70 بازي gamespot رو ميزاريد؟
ميشه يه توضيحي درباره ي خوبي ها وبدي هاي بازي ها مثل ريمن 3D بديد؟

ظریقه وصل شدنش کلید وایرلس کنار دستگاه رو روشن میکنی میری تو ستینگ بعد اینترنت کانکشن بعد کانکشن سنینگ بعد یکی از کانکشنهارو میزنی تا مودمتو بشناسه (وایرلس) زمانی که شناخت اوکی میکنی دیگه اون مودمو میشناسه وصل میشی

ریمننش همون ریمن نینتندو 64 هستش که تو دی اس هم هست اینجا فقط به صورت 3D اومده

کسی r4 رو اپدیت جدید تست کرده ببینه بازی رو جواب میده یانه

آره برادر من تست کردم و خیلی خوب هم کار میکنه!
R4iTT که خریدم Kernelش ورژن 1.02 بود و 3DS فیرم ویرش 1.0.0 بود. اول Kernel کارت R4 رو به 2.0 آپدیت کردم بعد خود 3DS به 2.1.0 آپدیت کردم و الا هم خیلی خوب کار میکنه.
البته این بازی Advance_Wars_Dual_Strike_USA رو اصلاً اجرا نمیکنه (از اول اجرا نمیکرد.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or