Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
زلدا تا حالا من هیچ کدومشو بازی نکردم!!نمیخوام خیلی فکری باشه بازیو.تو چه سبکیه؟خیلی دیگه فکریه و اعصاب خورد کنه؟
ین بازی dead or alive چی؟تک نفره حال میده بازی کرد یا مثل کمبت و تیکن 2نفرش حال میده؟
ریمن و اون خرگوشا چه جورین؟به سوپر ماریو میرسن؟

زلدا تا حالا من هیچ کدومشو بازی نکردم!!نمیخوام خیلی فکری باشه بازیو.تو چه سبکیه؟خیلی دیگه فکریه و اعصاب خورد کنه؟
ین بازی dead or alive چی؟تک نفره حال میده بازی کرد یا مثل کمبت و تیکن 2نفرش حال میده؟
ریمن و اون خرگوشا چه جورین؟به سوپر ماریو میرسن؟
منم نسخه هاي جديدشو بازي نكردم ولي چون شبيه ساز كنسول قديمي رو دارم قديمي هاشو بازي كردم خيلي باحالند.dead or alive در سبك مبارزه ايه من كه زياد خوشم نمياد و زياد م نمي شناسمش.
معلومه كه نميرسن ولي بدك نيستند خرگوشا چون در زمان سفر كردن جاهاي باحالي ميرن مثل اهرام مصر.
ريمن پلتفرمر سه بعديه كه در واقع يك پورت است
گيم اسپات به ريمن 7 و به خرگوشا 6 داده

من ميخوام Ghost Recon shadow wars بخرم اما چون ميگن 99% مشكل صفحه سياه براي اين بازيه و من
نميتونم اپديت كنم مترسم بخرم به نظر شما چي كار كنم ؟
جايي رو ميشناسيد كه Rabbids Travel in Time 3D رو داشته باشه؟
اينم ليست تمام بازي هايي كه براي 3DS اومده ونمره هاي گيم اسپات
http://www.gamespot.com/reviews.htm...ortdir=asc&official=all&tag=games;footer;more

كسي جواب سوالمو نميدونه؟
خبري از هكش نشد؟
زلدا رو كجا داره؟

من هم 3ds خریدم بالاخره.فقط بازی ندارم.نمیدونم از کجا بخرم .اگه آدرسی شماره یی سایتی دارین بگین چون مشهد که پیدا نمیشه بازیهاش.ممنون میشم.

زیاد فکری نیست ولی اینجوری هم نیست که نقشه رو علامت بزاره و خودت باید خیلی وقتا بفهمی که باید چکار کنی و کجا بری. در کل در مقابل بازی های آبکی این نسل این بازی یه بازی سخت به حساب میاد

دوستان من میخواستم 3ds بخرم میخواستم بدونم قیمتش الان چنده و اینکه بازیهاشو از کجا میشه گرفت؟من کل توپخونه رو زیرورو کردم ولی بازیهاشو پیدانکردم.!
قیمت بازیهاشم اگه لطف کنید خیلیس خوب میشه!؟

همراه با R4 توي جعبش ديگه چي هست؟

مموری کارت ریدر برای PC

سایت آمازئن super mario 3ds قیمت زده؟مگه اومده؟تو سایت ign نوشته q4?این q4 یعنی چی؟...در ضمن آدرس و شماره یادتون نره واسه بازیهای حدید#:-s

پیش فروش میکنه
زیر نوشته ریلیز دیتش رو!
PSVita هم گذاشته واسه پیش فروش در حالی که 6 ماهه دیگه میاد

دوستان من میخواستم 3ds بخرم میخواستم بدونم قیمتش الان چنده و اینکه بازیهاشو از کجا میشه گرفت؟من کل توپخونه رو زیرورو کردم ولی بازیهاشو پیدانکردم.!
قیمت بازیهاشم اگه لطف کنید خیلیس خوب میشه!؟
خود 3ds حدود 400 و بازیهاش حدود 50 تا 80 تومان!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or