imankazami
کاربر سایت
خیلی ممنون از پاسختون ولی هنوز یه ابهامتای هست/
منظور شما از r4 اصلی چیه؟r4 ds یا 3ds ؟ برای اجرای بازی های ds به کدومش نیاز دارم؟
r4 3ds
خیلی ممنون از پاسختون ولی هنوز یه ابهامتای هست/
منظور شما از r4 اصلی چیه؟r4 ds یا 3ds ؟ برای اجرای بازی های ds به کدومش نیاز دارم؟
دوست عزيز من خيلي راجع به 3DS تحقيق كردم اماتا حالا نديدم جايي بگه صفحش 2.9 اينچه .دوستان در مورد r4 من هنوز متوجه نشدم:
r4 ds رو کنسول 3ds میخوره؟
برای اجرای بازی ها ds روی کنسول 3ds باید r4 3ds داشته باشم یا r4 ds ؟
وضع بازی های آنلاینش چطوره؟
میشه با دوتا 3ds بازی رو به صورت شبکه انجام داد؟
راستی یه عیب بزرگ 3ds نمایشگر کوچیکشه.2.9 اینچ!خیلی کوچیکه.اگه 4 بود عالی بود
بازي هايي كه از سايت خارجي نمره هاي خوبي كسب كرده اند:نگفتین چندتا از بازیهاش تو ایرانه و قیمتهاش؟و خواهشا تجربه هاتونم از بازیها بگید که ادم میخواد 70تومن بازی بخره اشتباه نکنیه.خیللللیییی مهممممه این
درست میفرمایید.2.9 ارتفاعش هست.دوست عزيز من خيلي راجع به 3DS تحقيق كردم اماتا حالا نديدم جايي بگه صفحش 2.9 اينچه .
صفحه ي پاييني 3.02 اينچ صفحه ي بالايي 3.53 اينچ.
دست شما و ایمان جان ندردد.بزار من جواب سوالاتو بدم..باید r4 مخصوص 3ds بخری که این r4 بازیهای dsi رو میگره فقط در 3ds.به همین سادگی.که فکر کنم تو ایرن هنوز مغازه ها ندارن البته فکر کنم.
ميشه ادرس رو دقيق تر بدي چون من تهران نيستم:dسلام!
من ديشب از فروشگاه نيما(توپخونه) 3ds آبي(ريجنUS فرم وير 1.0.0) 335 گرفتم . البته مشكيشو ميداد 330 و يه جور ديگه داشت كه توش يه بازي بود(باندل بهش ميگن؟) 370 ميداد ولي بازيش چرت بود. از فروشگاه كنج(سر ميرداماد) يه كارت3ds r4itt (اين كارت) 35 گرفتم. از همونجام يه كارت microsd 4 gb گرفتم 12. راستي چون اداپتور 3ds ولتاژش 110 بود يه تبديل 220 به 110 هم گرفتم 10 تومان. اينا رو گفتم كه دوستاني كه ميخوان برن بخرن مظنه دستشون باشه.
ميشه ادرس رو دقيق تر بدي چون من تهران نيستم:d
بازي چي داره و چند ميده؟
بازي توي مدل 370 تومني چي بود؟
ادرس كنج رو هم لطفا دقيق تر بده.
r4 خوب كار ميكنه؟