Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
جواب من جا موند دوستان عزیز:oops:
دوست گرامی R4 موجود توی بازار ایران هیچ وقت اصلی نیست چون وقتی این ها می تونند R4 5 دلاری رو 40 تومن بندازن به ملت هیچ وقت نمیان R4 25 دلاری بخرند!

اینجا رو ببینید
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=3640164&postcount=1856

من خودم 2 سری آوردم برای بچه های اینجا!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42547

آخرین ویرایش:
نگفتین چندتا از بازیهاش تو ایرانه و قیمتهاش؟و خواهشا تجربه هاتونم از بازیها بگید که ادم میخواد 70تومن بازی بخره اشتباه نکنیه.:-/خیللللیییی مهممممه این

دوستان در مورد r4 من هنوز متوجه نشدم:
r4 ds رو کنسول 3ds میخوره؟
برای اجرای بازی ها ds روی کنسول 3ds باید r4 3ds داشته باشم یا r4 ds ؟
وضع بازی های آنلاینش چطوره؟
میشه با دوتا 3ds بازی رو به صورت شبکه انجام داد؟
راستی یه عیب بزرگ 3ds نمایشگر کوچیکشه.2.9 اینچ!خیلی کوچیکه.اگه 4 بود عالی بود

آخرین ویرایش:
چرا قیمت بازیهارو نمیگین؟!!!تاپیک فقط شده سوال کردن کسی جواب نمیده!!!اونایی که 3ds دارن یه کم بیان بیشتر توضیح بدن..2 حالت داره که جواب نمیدن یکی اینکه خیلی کنسول عالی هستش و هیچ مشکلی نداره که بخوان دربارش حرف بزن و حالت دوم اینکه از خریدشون پشیمونن و خجالت میکشن بیان حرف بزن:-s...من این هفته میخوام بخرم خواهشا هر حرفی دارین بزنین با جون و دل پولو جور کردم:((

چرا قیمت بازیهارو نمیگین؟!!!تاپیک فقط شده سوال کردن کسی جواب نمیده!!!اونایی که 3ds دارن یه کم بیان بیشتر توضیح بدن..2 حالت داره که جواب نمیدن یکی اینکه خیلی کنسول عالی هستش و هیچ مشکلی نداره که بخوان دربارش حرف بزن و حالت دوم اینکه از خریدشون پشیمونن و خجالت میکشن بیان حرف بزن:-s...من این هفته میخوام بخرم خواهشا هر حرفی دارین بزنین با جون و دل پولو جور کردم:((

اخه وقتی بازی درست وحسابی توی بازار نیست چی میشه گفت من خودم2 عنوان بازی دارم ولی نمیشه اینجوری درباره دستگاه قضاوت کرد ولی یه سری دموی 3d از بازیها روی دستگاه دیدم البته از بازیهایی که قرار هست بیاد واقعا عالی بود یه دموی فیلم هم دیدم خیلی خوب بود به نظر من تنها مشکل این دستگاه کپی خور نبودنش هست

بزرگترین عیب دستگاه به نظر من (تجربه یک ماه ) که اذیت می کنه :
نداشتن 2تا آنالوگ , ضعیف بودن چیپ گرافیک , دوربین VGA , عدم استفاده کامل از قابلیت 3D
مثلا توی بازی های شوتر ( من اسپلینتر سل بازی کردم ) کنترلش سخته , چیزی در حد Psp . گذاشتن یدونه آنالوگ قیمت دستگاه آنچنان بالا نمی برد ولی معلوم نیست چرا یدونه آنالوگ داره , در صورتی که اگه یکم نینتندو تحقیق می کرد به این نتیجه می رسید که آنالوگ چیز خوبیه ولی یدونش واقعا کمه باید دوتا باشه .

گرافیک بازی ها هم نسبت به DS پیشرفت کرده , ولی تمام فکر نینتندو به این بوده که دستگاه قابلیت 3D داشته باشه باضافه اینکه از فروش سخت افزار سود نصیبشون بشه . برای همین مجبور شدند از یک چیپ از رده خارج استفاده کنند . گرافیک بازی ها چیزی در حد بازی های ایفون هست .

دوربین Vga هم که تکنولوژیش ماله حداقل 10 سال پیشه و از نوکیا 6600 به ارث رسیده

قابلیت 3d هم خوبه ولی نه در تمام بازیها , مثلا DOA اصلا 3D با 2D فرقی نداره , ولی توی pes 2011 خیلی جالبه .

جواب سوال من رو هم عنایت بفرمایید/ممنون

r4 3ds
من که بازی کردم خوب بود

بله

گرافیک بازی ها هم نسبت به DS پیشرفت کرده , ولی تمام فکر نینتندو به این بوده که دستگاه قابلیت 3D داشته باشه باضافه اینکه از فروش سخت افزار سود نصیبشون بشه . برای همین مجبور شدند از یک چیپ از رده خارج استفاده کنند . گرافیک بازی ها چیزی در حد بازی های ایفون هست .
گمونم شما بازی های Shovelware شرکت یوبی سوفت گیرتون اومده:d (اسپلینتر سل و گوست ریکون و...)یه وجهه اشترامی که تو تمام نقدهای این بازی ها بود این بود که بازی های یوبی برای 3DS یه نسخه پورت شده از DS به نظر میان!! یعنی گویا میخواستن واسه DS بیان اول!!
و الا شما برو عکس های RE و Zelda و Kid Icarus رو ببین.از PSP کمتر نباشه بالاتره
اینRE : Revelation
این RE : Merccenaries

شما برای اجرای بازیهای ds روی 3ds به r4 اصلی نیاز داری

انلاینش خوب بود

دو تا دستگاه با هم شبکه میشه
خیلی ممنون از پاسختون ولی هنوز یه ابهامتای هست/
منظور شما از r4 اصلی چیه؟r4 ds یا 3ds ؟ برای اجرای بازی های ds به کدومش نیاز دارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or