Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
منظور از ریسک چه ریسکسه؟یعنی چی میشه دستگاه؟الان یکس از دوستان r4i گرفته میگه اجرا میشه تو 3ds بازیهای dsi !!آپدیت جدیدشم تو سایتش هست!!ترسوندین منو گفتین ریسکه!!!!!!یعنی چیییییییییییییییییی؟:(

دوستان من میخوام یه 3ds بخرم از سایت امازون سفارش میدم بعد بزنیم تو کاره ارجینال نظرتون چیه ؟ میگم اینم ریجن داره مثل ps3 ? بعد این که یه سوال دیگه بعد شما بینر psp vitaو 3ds کدوم رو ترجیح میدید چون من هیچ کدوم از اینارو نداشتم تا الان :)

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه 3ds بخرم از سایت امازون سفارش میدم بعد بزنیم تو کاره ارجینال نظرتون چیه ؟ میگم اینم ریجن داره مثل ps3 ? بعد این که یه سوال دیگه بعد شما بینر psp vitaو 3ds کدوم رو ترجیح میدید چون من هیچ کدوم از اینارو نداشتم تا الان :)

:))
ولک چند وقت نبودی از مدایین دور بودیا
ویتا که نیومده و هیچکی نداشته تا حالا که بخواد با 3ds مقایسش کنه
به نظرم به هک 3ds یه امیدی هست ولی ویتا:d
در ضمن واسه 3ds بازی شاخ داره کلی میاد

:))
ولک چند وقت نبودی از مدایین دور بودیا
ویتا که نیومده و هیچکی نداشته تا حالا که بخواد با 3ds مقایسش کنه
به نظرم به هک 3ds یه امیدی هست ولی ویتا:d
در ضمن واسه 3ds بازی شاخ داره کلی میاد
3ds هک شه فکر کنم قیمتش بره تو 500:d ولک این ویتا چه فرقی با پی اس پی معمولی داره بازی هاش همونه؟:d

3ds هک شه فکر کنم قیمتش بره تو 500:d ولک این ویتا چه فرقی با پی اس پی معمولی داره بازی هاش همونه؟:d

نه ویتا از لحاظ سخت افزاری خیلی شاخ تره
ولی معلوم نی چی بشه
یا کی هک شه
یا نشه
کلا ویتا خیلی شاخه ولی 3ds باز یه چیز دیگست
چه خلاصه گفتمت حال کن

کاری به هکش نداشته باش کدوم رو ترجیح میدی؟ من تو کاره ارجینالم
عزیز بحث سلیقه هم خیلی مهمه؟ تو کار چه بازی هایی هستی؟
اگه بیشتر تو کار بازی های خشن هستی (مثل کیل زون) و یا گرافیک بالا فعلا Vita بهتره.
ولی اگه مثل من گرافیک برات مهم نیست و با دنیاهای فانتزی حال می کنی و دنبال بازی های ادونچر و پلتفرمر RPG های فانتزی هستی فعلا 3DS بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or