Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام بچه ها.
من می خوام یه 3DS بخرم... میشه راهنماییم کنید...
قیمتش چنده؟ آیا DS بخرم یا 3DS؟ هک شده یا نه؟ بازی های Original ش چنده؟ کلاً هر چیزی که فکر می کنید یه مبتدی در مورد این کنسول باید بدونه رو اگه میشه لطفا بهم بگید...
ممنون.

خبر قبلی رو از Gbatemp پیدا کرده بودم وسط پست ها بود یکی از یه جایی کپی کرده بود.
ولی امروز یه ویدئوی جدید منتشر شده بود واسه همین Crown که البته توسط گروهشون آپلود نشده بود و یکی دیگه اومده بود آپلودش کرده بود و میخواست نشون بده که راسته.من که ندیدم ولی بروبچ خارجی که تو همون GBA دیدند بلااستثنا میکن Fake هستند ضایع هم Fake هست :d
گویا پروژه زمین خورده اصلا

• Like
Reactions: raya2
سلام بچه ها.
من می خوام یه 3DS بخرم... میشه راهنماییم کنید...
قیمتش چنده؟ آیا DS بخرم یا 3DS؟ هک شده یا نه؟ بازی های Original ش چنده؟ کلاً هر چیزی که فکر می کنید یه مبتدی در مورد این کنسول باید بدونه رو اگه میشه لطفا بهم بگید...
ممنون.

اقا شک داری DS بخری یا 3DS ! مگه شما هم مثل ما عشق رزیدنت اویل نیستی ؟ !! کپکام اومده یه رزیدنت اویل ترسناک ساخته بعد 2 سال حالا میخوای از دستش بدی ؟ پیش به سوری 3DS با LCD نیم سانتیش. تنها مشکلش همینه که Screen خیلی کوچیکی داره حالا نیم سانت شوخی بود.:d

• Like
Reactions: Leon.Fox
سلام
آقا یه مغازه بدرد بخور بود تولباف که فقط تو کار نینتیندو بود دیروز رفتم ازش بازی بخرم بدشانسی جمع کرده هر چی گشتم نبود کسی نمیدونه کجا رفته؟

سلام
آقا یه مغازه بدرد بخور بود تولباف که فقط تو کار نینتیندو بود دیروز رفتم ازش بازی بخرم بدشانسی جمع کرده هر چی گشتم نبود کسی نمیدونه کجا رفته؟

عزیز جان برو جمهوری فروشگاه یگانه اون داره من الان ماریو 3 دی لندو ازش خریدم پال هم بود گذاشتم تو دستگاه آپدیت کرد الان هر 2 رجین داره روش کار میکنه عجب بازیه جالبه برو بخر حالشو ببر

عزیز جان برو جمهوری فروشگاه یگانه اون داره من الان ماریو 3 دی لندو ازش خریدم پال هم بود گذاشتم تو دستگاه آپدیت کرد الان هر 2 رجین داره روش کار میکنه عجب بازیه جالبه برو بخر حالشو ببر
شما چند گرفتی؟ می گفت 80.....

عکس های جدید از رزیدنت ایول این دستگاه :
997778_20111031_screen011.jpg

997778_20111031_screen007.jpg

997778_20111031_screen002.jpg

997778_20111031_screen008.jpg

با تشكر ميشه آدرس دقيق رو بديد

اقا شک داری DS بخری یا 3DS ! مگه شما هم مثل ما عشق رزیدنت اویل نیستی ؟ !! کپکام اومده یه رزیدنت اویل ترسناک ساخته بعد 2 سال حالا میخوای از دستش بدی ؟ پیش به سوری 3DS با LCD نیم سانتیش. تنها مشکلش همینه که Screen خیلی کوچیکی داره حالا نیم سانت شوخی بود.:d
شک نکن که عشق اویلم... ولی قیمتش چنده... دیگه پول ندارم حمید.... :(:-s:((

ما نیز به جمع 3DS دار ها پیوستیم!:دی
آقا اول از همه این R4 همه بازی های DS رو روی 3DS میاره؟ یعنی نیازی نیست به هیچ عنوان یه DS بخرم؟ چون یه سری بازی اون کنسول داره که دوست دارم اونا رو هم برم
کسی ماریو واسه فروش داره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or