masiha_jfr
کاربر سایت
سایتشون در دست تعمیره.این 50 درصد مربوط به پیشرفت سایت هستش نه پیشرفت هک کنسول!

سلام بچه ها.
من می خوام یه 3DS بخرم... میشه راهنماییم کنید...
قیمتش چنده؟ آیا DS بخرم یا 3DS؟ هک شده یا نه؟ بازی های Original ش چنده؟ کلاً هر چیزی که فکر می کنید یه مبتدی در مورد این کنسول باید بدونه رو اگه میشه لطفا بهم بگید...
ممنون.
سلام
آقا یه مغازه بدرد بخور بود تولباف که فقط تو کار نینتیندو بود دیروز رفتم ازش بازی بخرم بدشانسی جمع کرده هر چی گشتم نبود کسی نمیدونه کجا رفته؟
شما چند گرفتی؟ می گفت 80.....عزیز جان برو جمهوری فروشگاه یگانه اون داره من الان ماریو 3 دی لندو ازش خریدم پال هم بود گذاشتم تو دستگاه آپدیت کرد الان هر 2 رجین داره روش کار میکنه عجب بازیه جالبه برو بخر حالشو ببر
عزیز جان برو جمهوری فروشگاه یگانه اون داره من الان ماریو 3 دی لندو ازش خریدم پال هم بود گذاشتم تو دستگاه آپدیت کرد الان هر 2 رجین داره روش کار میکنه عجب بازیه جالبه برو بخر حالشو ببر
شک نکن که عشق اویلم... ولی قیمتش چنده... دیگه پول ندارم حمید....اقا شک داری DS بخری یا 3DS ! مگه شما هم مثل ما عشق رزیدنت اویل نیستی ؟ !! کپکام اومده یه رزیدنت اویل ترسناک ساخته بعد 2 سال حالا میخوای از دستش بدی ؟ پیش به سوری 3DS با LCD نیم سانتیش. تنها مشکلش همینه که Screen خیلی کوچیکی داره حالا نیم سانت شوخی بود.:d