Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام دوستان شما نميدونيد چطوري ويديو 3d با 3ds دانلود كنم نينتندو ويديو دانلود كردم ميگه براي كشور شما نميشه راهي نيست كه بشه دانلود كرد

در حالت عادی نمیشه چیز پی ان رو شیر کرد.تو خود کنسول هم نمیشه وی چیز ان رو ست کرد.من تو نت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این مودم رو بگیرم.وی پی چیز داخل مودم ست میشه و در نتیجه کنسول به مودم وصل میشه و دیگه مشکل کشور نداریم.
مدل مودم: TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N
از دی جی کالا 83 تومن خریدم.

مشخصاتش رو میتونی از اینجا ببینی:
http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-Net-TP-Link-TD-W8960N

پیشنهاد میکنم قبلش تو نت یه سرچی بکنید،شاید بتونی راه حل کم هزینه تری پیدا کنید.یکی از خوبی های این مودم برای کسانی مثل من اینه که چون چند تا دستگاه (3ds و آیپد و pc) دارم و نمیشه همزمان چیز پی ان رو همشون داشت.ولی با این مودم دیگه مشکل حل میشه

برای شیر کردن چیز پی ان حتما لازم نیست که مودم adsl با این قابلیت بخرید
می تونید مودم وایرلس از این مدل های usb بخرید
حالا برای شیر کردن اینترنت با این مدل وایرلسها باید کانکتشن اینترنتتون رو شیر کنید ( همون دستی که زیرش می یاد )... البته قبلش باید یک adhoc بسازید و بعد کانکتشن اینترنت رو شر کنید
حالا به جای شیر کردن کانکتشن adsl به جاش کانکتشن چیز پی ان رو شر می کنید و وصلش می کنید
دیگه الان می تونید از چی پی انی که روی pc کانکت کردین روی هر وسیله ای استفاده کنید

البته این و نمی دونم که 3DS شبکه ی ADhoc رو می شناسه یا مثل psp حتما باید اکسس پونت باشه
توی xp نمی شه این نوع وایرلسهارو به اکسس پونت تبدیل کرد ولی روی ویندوز 7 می شه به اکسس پونت بدیل کرد
قیمتش از 25 تومن شروع می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or