Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
منم اعصابم خرد شده از وقتی گرفتم یه بازی 3DS هم روش بازی نکردم چون پول اریج نداشتم.
بیاید بریم این فروم هکش یوزر بسازیم بگیم هکش رو استثنائن برای ما گیمرای محروم ایرانی منتشر کنن:دی

همدرديم برادر. پايه هستم! البته فك كنم بريم به نينتندو بگيم خودش برامون رديف كنه!!

دوستان كسي لويجي بازي نكرده؟

دوستان كسي لويجي بازي نكرده؟
من یه دموشو دیدم که طرف یه قسمتش رو بازی میکرد...خیلی جالب بود
الآن خودم دارم روی GameCube بازی میکنم...این که ورژن اولیشه واقعا ً زیباست...فکر کن اونی که جدیدتره باید چی باشه؟؟ :x .... منم لویجی می خوااااااااااااام ..!! :((

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بازی های زلدا و splinter cell ریجن 2 و دست دوم رو هم چقدر می ارزن ؟
آقا Splinter Cell رو با Resident Evil : Merceneries یا Metal Gear Solid یا Street Fighter عوض نمی کنی ؟؟ :d

نه عزیز عوض نمیکنم.میخوام به یه بندا خدایی بفروشم قرار شده هر چی بچه های اینجا گفتن ملاک باشه.ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنن

آقا من به سرم زده بود بگیرم واسه ویــتـــرن و دکـــور . چون 2 ماه پیش یدونه فیفا 12 PAL رو خریدم 30 تومن از آقا ناصر زیر زمین تو پاساژ لباف

(
تازه ایشون مغازه دارن )

چون وقتی کسی دستگاه
PAL نداره و نمیخره قاعدتا بازیهاشم باد میکنه و بیشتر واسه دکور به کار میاد. اما ظاهرا برعکس بوده من خبر نداشتم !!!!

اوکی من هم یه FIFIA 12 و یه شینوبی PAL (
نایاب! ) دارم هر کی خواست بگه. ( تو نوگو ! گنج داشتیمو خبر داشتیما !! )

FIFA 12 PAL(نایاب! ) رو قیمت پایه میزارم 30 میلیون تومان !!! (یا تعویض با خودرو !! )

شـــینـــوبــی PAL(نایاب! ) هم فقط تعوض میکنم ( با یه واحد نقلی 85-90 متری طرفای پاسداران هم باشه بد نیست !!!! اما سر دیگه نمیگیرم !!!!!

شانس آوردین ماریو های PAL رو ندارم وگر نه جفت کلیه هاتونم روش سر میگرفتم !!!
جدا اون موقع كه من يو سي گرفتم ٣٧٠ پال ٤٣٠ تومن بود!
خيلي عجيب بود بره من كه چرا اينقدر يو سي زياده !نگفتم ١٥ ميليون كه گفتم ١٥ هزار تومن!
الان مشكل گروني بازي ٣دي اس ناياب بودنشه ....
مثلا انچارتد ويتا ٩٠ تومن به زور نوش رو ميفروشن ولي زلدا ٣دي اس هنوزم ١٢٠ تومنه!
راستي دوستان prepaid card الان چنده؟

جدا اون موقع كه من يو سي گرفتم ٣٧٠ پال ٤٣٠ تومن بود!
خيلي عجيب بود بره من كه چرا اينقدر يو سي زياده !نگفتم ١٥ ميليون كه گفتم ١٥ هزار تومن!
الان مشكل گروني بازي ٣دي اس ناياب بودنشه ....
مثلا انچارتد ويتا ٩٠ تومن به زور نوش رو ميفروشن ولي زلدا ٣دي اس هنوزم ١٢٠ تومنه!
راستي دوستان prepaid card الان چنده؟

گشتم نبود نگرد نیست. DC گفت بخوای بارت میارم. اما گرون در میاد واست !!!!!
بابا یکی بیاد این ماریو کارت مارو بخره. مردیم از بس تو کف ماریو بروس موندیم

آقا من به سرم زده بود بگیرم واسه ویــتـــرن و دکـــور . چون 2 ماه پیش یدونه فیفا 12 PAL رو خریدم 30 تومن از آقا ناصر زیر زمین تو پاساژ لباف

(
تازه ایشون مغازه دارن )

چون وقتی کسی دستگاه
PAL نداره و نمیخره قاعدتا بازیهاشم باد میکنه و بیشتر واسه دکور به کار میاد. اما ظاهرا برعکس بوده من خبر نداشتم !!!!

اوکی من هم یه FIFIA 12 و یه شینوبی PAL (
نایاب! ) دارم هر کی خواست بگه. ( تو نوگو ! گنج داشتیمو خبر داشتیما !! )

FIFA 12 PAL(نایاب! ) رو قیمت پایه میزارم 30 میلیون تومان !!! (یا تعویض با خودرو !! )

شـــینـــوبــی PAL(نایاب! ) هم فقط تعوض میکنم ( با یه واحد نقلی 85-90 متری طرفای پاسداران هم باشه بد نیست !!!! اما سر دیگه نمیگیرم !!!!!

شانس آوردین ماریو های PAL رو ندارم وگر نه جفت کلیه هاتونم روش سر میگرفتم !!!
عزیز قیمت بازی های دست دو پال گرون تره چون آکش گرون تره.آکش گرون تره چون نایابه. کسی هم که میخواد بازی پال بیاره برا فروش کمتر میخره رو دستش نمونه. قیمتش همینه. هر چقدر هم دلیل بیاری قیمتش تو بازار تغییر نمیکنه :d

یک سئوال که ترولم نیست اتفاقا ! ولی چرا نینتندو همش داره ماریو میده !؟ بازی انحصاری خاصی مثل دانکی کنگ و کنترا چرا براش نمیاد ؟ سیاست خاصیه یا در آینده ؟

یک سئوال که ترولم نیست اتفاقا ! ولی چرا نینتندو همش داره ماریو میده !؟ بازی انحصاری خاصی مثل دانکی کنگ و کنترا چرا براش نمیاد ؟ سیاست خاصیه یا در آینده ؟
چون هم طرفدار ها خوش حال می شن هم فروش خیلی خوبی می کنه:|
دانکی کانگ هم که یکی قراره برای 3ds بیاد که اون هم پورت هست به ندرت هم میاد
کنترا هم که دسته کونامی هست

اينده...ؤاستش بازي خوب زياد داره ولي اينقدر گرونه كه همه از اون خوبا هم تاپ ها رو انتخاب ميكنن كه ميشه ماريو مثلا fire emblem يا kid icarus كه واقعا خوبن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or