Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
چقدر طول می کشه ! من با 1 mg گذاشتم , یک ساعت شده هنوز نصف نشده !
چه مواردی تو آپدیت جدید بهش اضافه شده ؟

اره زیاد زمان میگره برای اپدیت.توی اپدیت جدید E-Shop , Internet ,درست شدن مشکل بعضی از دستگاها(صفحه سیاه)

بازی lego star wars هم dump شد ولی یه وال چرا حجمش اینقدر زیاد هست 4 گیگ هست

نینتندو گفته بود حجم کارت های بازی 8 گیگ هست>:).و بازی های که DUMP شده حجمی نزدیک به 256mg هست اونی که شما دید Fake هست.:d

اگه اينترنت پر سرعت نداشته باشيم چي كار بايد بكنيم؟
اگه R4 3dS بگيريم هم بازي هاي كپي دي اس هاي قبلي رو اجرا ميكنه هم بازي هاي اصل 3DS رو؟
خبري از هكش نشد؟

باید صبر کنید تا راه جدیدی برای اپدیت بیاد.نه R4 فقط بازی های DS رو اجرا میکنه.بازی های DUMP شده رو تونستن اجرا کنن ولی نه از روشی که همه بتونن استفاده کنن.:gunner:

یه سئوال فنی: dump یعنی چی؟خوردنیه؟

خارج کردن فایل های بازی از کارت های بازی 3DS.:wow:

نینتندو گفته بود حجم کارت های بازی 8 گیگ هست>:).و بازی های که DUMP شده حجمی نزدیک به 256mg هست اونی که شما دید Fake هست.:d

ولی فکر نکنم چون بازی 200 مگی بود بازی 2024 مگی هم داشت چون من دمویی که بازی رزیدنت رو نشون داد البته نه رزیدنتی که توی e3 2010 بازی می کرد اون یکی که چند مدت دیگه قرار هست بیاد از نظر گرافیک خیلی بالا بود فکر نکنم بازی کمتر 4 الی 5 گیگ باید حجم داشته باشه برای همین میگم احتمالا دروغ نباید باشه

ولی فکر نکنم چون بازی 200 مگی بود بازی 2024 مگی هم داشت چون من دمویی که بازی رزیدنت رو نشون داد البته نه رزیدنتی که توی e3 2010 بازی می کرد اون یکی که چند مدت دیگه قرار هست بیاد از نظر گرافیک خیلی بالا بود فکر نکنم بازی کمتر 4 الی 5 گیگ باید حجم داشته باشه برای همین میگم احتمالا دروغ نباید باشه

بله این چند بازی که DUMP شده بازی های ساده و کم حجمی بوده من توی سایت گروهی که DUMPکرده بود دیدمhttp://www.ludibria.com/index.php.اگر Resident Evil بیاد %100 بالا 5 گیگ هست چون شنیدم کپکام تمامی دمو ا رو هم 3D ساخته.:d

راستی r4 چیه؟این دیگه خوردنیه؟
برا هک کردن micro sd card به چه دردی میخوره؟برا هک کردن چیزی دیگه ای هم لازم داره؟

R4 http://www.r4isdhc.com یه وسیله که شکل کارت های بازی DS رو داره که در قسمت بالای اون Micro Sd قرار میگیره کی میشه بازی های DS رو اجرا کرد.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از پاسخ شما.یه سوالی در لابه لای جوابا برام پیش اومد:
شما می فرمایید r4 برای ds با r4 3ds فرق میکنه.پس چطور میشه کارتریج ds رو روی کنسول 3ds گذاشت و بازیشو اجرا کرد؟

خیلی ممنون از پاسخ شما.یه سوالی در لابه لای جوابا برام پیش اومد:
شما می فرمایید r4 برای ds با r4 3ds فرق میکنه.پس چطور میشه کارتریج ds رو روی کنسول 3ds گذاشت و بازیشو اجرا کرد؟

مثل PS2 که بازی های PS1 رو اجرا میکنه PS1>CD هست PS2>DVD شکلشون یکه ولی کلی فرق میکنند شما نمیتونید یه بازی PS2 رو رو CD رایت و تو PS2 اجرا کنید:d. DS و 3DS هم تاقریبا به همین شکل هست

1.میمونه ریجن:d تو بازار ایران کدوم مدلیش هست؟کدوم رو بخرم بهتره؟
2.یکی از دوستان فرمودند با هک شدن کنسول مشکل ریجن حل میشه.؟
3.مهذا به نظر بنده region اصلا مشکل بالقوه ای محسوب نمیشه .چنین می نماید که برای همه بازی ها همه ریجن ها وجود داره و به راحتی میشه دانلودش کرد؟اینطور نیست؟
4.بعد یه مسئله دیگه:مثلا کسانی که پلی استیشن دارن چطور هکش میکنن ولی باز مشکل ریجن دارن؟درست میگم اصلا؟
5.من میخوام کنسول رو بخرم.تهران هم نیستم.بعضی دوستان سایت هایی رو معرفی کردن که این رو می فروشن.ولی من نمی دونم کدومشون معتبره.نظر شما چیه؟
برای من رسیدنش مهمه.اگه قیمتش یکیم بالا پایین شد اشکالی نداره.فقط به دستم برسه(گرون تر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه)
6.این گروه (لله درهم)که دارن رو هک کردن کنسول کار میکنن تاریخی برای هک شدنش نگفتن؟

1.میمونه ریجن:d تو بازار ایران کدوم مدلیش هست؟کدوم رو بخرم بهتره؟
2.یکی از دوستان فرمودند با هک شدن کنسول مشکل ریجن حل میشه.؟
3.مهذا به نظر بنده region اصلا مشکل بالقوه ای محسوب نمیشه .چنین می نماید که برای همه بازی ها همه ریجن ها وجود داره و به راحتی میشه دانلودش کرد؟اینطور نیست؟
4.بعد یه مسئله دیگه:مثلا کسانی که پلی استیشن دارن چطور هکش میکنن ولی باز مشکل ریجن دارن؟درست میگم اصلا؟
5.من میخوام کنسول رو بخرم.تهران هم نیستم.بعضی دوستان سایت هایی رو معرفی کردن که این رو می فروشن.ولی من نمی دونم کدومشون معتبره.نظر شما چیه؟
برای من رسیدنش مهمه.اگه قیمتش یکیم بالا پایین شد اشکالی نداره.فقط به دستم برسه(گرون تر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه)
6.این گروه (لله درهم)که دارن رو هک کردن کنسول کار میکنن تاریخی برای هک شدنش نگفتن؟

تو ایران فقط U هستش.:d

احتمال زیادی داره مشکل ریجن حل بشه ولی نمیشه 100% گفت.

بعضی بازی ها هستن که فقط در J میاد و بازی های جالبی هستن.و اکثر بازی ها بزای U زود تر از E میاد.

بستگی به نوع هک بستگی داره که از چه روشی هک بشه یا بخان ریجن هم باهاش هک کنن.

من در مورد فروشگاه ها نظری نیمدم چون به هیچ مغازه داری اعتماد ندارم>:)

گروه های زیادی وجود داره ولی از همه جلو تر هم گروه LGC هست و هیچ هکری زمانی بزای هک کردن نمیگن.)x

سلام.الان که بحث داغه سوالمو دوباره میپرسم که آیا من الان 3DS بگیرم و روزی هک بشه دستگاه منم هک میشه؟اومدیمو تو ایران کسی نتونست هک کنه؟اونوقت تکلیف دستگاه من چی میشه؟

سلام.الان که بحث داغه سوالمو دوباره میپرسم که آیا من الان 3DS بگیرم و روزی هک بشه دستگاه منم هک میشه؟اومدیمو تو ایران کسی نتونست هک کنه؟اونوقت تکلیف دستگاه من چی میشه؟

بله اگر هک بشه مال شما هم 100% هک میشه توی ایران هک نشه کجا بشه:)):)):))

دوستان این کنسول آخر هک شد یا نه؟ زلدا هم اومد. ما منتظریم!:biggrin1:

بازی ها DUMP شده و گروه LGC گفته بازی ها رو تونسته اجرا کنه ولی نه از روش قابل استفاده عمومی. زلدا 4 روز دیگه میاد:d Resident Evil هم 13 روز دیگه میاد >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or