imankazami
کاربر سایت
یه سئوال فنی: dump یعنی چی؟خوردنیه؟
نه خوردنی نیست یعنی تونستن فایتهای اصلی رو بیرون کشیدن
چقدر طول می کشه ! من با 1 mg گذاشتم , یک ساعت شده هنوز نصف نشده !
چه مواردی تو آپدیت جدید بهش اضافه شده ؟
بازی lego star wars هم dump شد ولی یه وال چرا حجمش اینقدر زیاد هست 4 گیگ هست
اگه اينترنت پر سرعت نداشته باشيم چي كار بايد بكنيم؟
اگه R4 3dS بگيريم هم بازي هاي كپي دي اس هاي قبلي رو اجرا ميكنه هم بازي هاي اصل 3DS رو؟
خبري از هكش نشد؟
سلاممنظورم اين كه وقتي 3DS رو كپي خور ميكنيم (براي بازي هاي دي اس) بازي هاي اصل 3DS هم ميشه
بازي كرد( اونايي كه 60 هزار تومن ميخريم)
ولی فکر نکنم چون بازی 200 مگی بود بازی 2024 مگی هم داشت چون من دمویی که بازی رزیدنت رو نشون داد البته نه رزیدنتی که توی e3 2010 بازی می کرد اون یکی که چند مدت دیگه قرار هست بیاد از نظر گرافیک خیلی بالا بود فکر نکنم بازی کمتر 4 الی 5 گیگ باید حجم داشته باشه برای همین میگم احتمالا دروغ نباید باشه
راستی r4 چیه؟این دیگه خوردنیه؟
برا هک کردن micro sd card به چه دردی میخوره؟برا هک کردن چیزی دیگه ای هم لازم داره؟
خیلی ممنون از پاسخ شما.یه سوالی در لابه لای جوابا برام پیش اومد:
شما می فرمایید r4 برای ds با r4 3ds فرق میکنه.پس چطور میشه کارتریج ds رو روی کنسول 3ds گذاشت و بازیشو اجرا کرد؟
1.میمونه ریجن:d تو بازار ایران کدوم مدلیش هست؟کدوم رو بخرم بهتره؟
2.یکی از دوستان فرمودند با هک شدن کنسول مشکل ریجن حل میشه.؟
3.مهذا به نظر بنده region اصلا مشکل بالقوه ای محسوب نمیشه .چنین می نماید که برای همه بازی ها همه ریجن ها وجود داره و به راحتی میشه دانلودش کرد؟اینطور نیست؟
4.بعد یه مسئله دیگه:مثلا کسانی که پلی استیشن دارن چطور هکش میکنن ولی باز مشکل ریجن دارن؟درست میگم اصلا؟
5.من میخوام کنسول رو بخرم.تهران هم نیستم.بعضی دوستان سایت هایی رو معرفی کردن که این رو می فروشن.ولی من نمی دونم کدومشون معتبره.نظر شما چیه؟
برای من رسیدنش مهمه.اگه قیمتش یکیم بالا پایین شد اشکالی نداره.فقط به دستم برسه(گرون تر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه)
6.این گروه (لله درهم)که دارن رو هک کردن کنسول کار میکنن تاریخی برای هک شدنش نگفتن؟
سلام.الان که بحث داغه سوالمو دوباره میپرسم که آیا من الان 3DS بگیرم و روزی هک بشه دستگاه منم هک میشه؟اومدیمو تو ایران کسی نتونست هک کنه؟اونوقت تکلیف دستگاه من چی میشه؟
دوستان این کنسول آخر هک شد یا نه؟ زلدا هم اومد. ما منتظریم!:biggrin1: