Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
ممنون از پاسختون.برای هک کردن چه چیز هایی نیازه؟ این طور که صحبت می کزدن r4 و فبش کارت و .. لازمه.
اگه میشه لوازم هک و کلا لوازم جانبی که برای این کسنول هست رو معرفی کنید.لطف کنید یه مخصتر توضیحی هم بدین که اینا چی هستن. چیز دیگه ای نمیخوام؟:d
راستی سریع باشین که تا امروز بعد از ظهر وقت دارم:d

آخرین ویرایش:
خبر جدید اینکه تا حالا 2 تا از بازیهای 3DS روی سایتهای دانلود بازیها , منتشر شدند ولی هنوز هیچ فلشکارتی برای 3DS و یا امولاتوری نمیتونه اونها رو اجرا کنه (ولی شروع خوبیه)
این هم اسم اون بازیها (حجمهاشون بیشتر از 200 مگه!):

3DS0001 – Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars
3DS0002 – Super Monkey Ball 3D

خبر جدید اینکه تا حالا 2 تا از بازیهای 3DS روی سایتهای دانلود بازیها , منتشر شدند ولی هنوز هیچ فلشکارتی برای 3DS و یا امولاتوری نمیتونه اونها رو اجرا کنه (ولی شروع خوبیه)
این هم اسم اون بازیها (حجمهاشون بیشتر از 200 مگه!):

3DS0001 – Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars
3DS0002 – Super Monkey Ball 3D

توی کدوم سایت اینا رو گذاشته

توی هیچ سایتی اخبار هک رو نمیزاره

دوستان تمنا می کنم جواب منو بدین:dبابام تهرانه فرداشب برمیگرده.می خوام بنده خدا رو بفرستم این کنسول و لوازم لازم! رو بخره.

دوستان تمنا می کنم جواب منو بدین:dبابام تهرانه فرداشب برمیگرده.می خوام بنده خدا رو بفرستم این کنسول و لوازم لازم! رو بخره.
دوست عزیز باید یک کارت r4 بگیری البته اصلش رو لوازم جانبی خاصی هم نداره
اینم بگم بازی های خودش کپی نشدند هنوز ها با ای ن کارت میتونی بازی های DS رو فعلاً بازی کنی
از مدیران خواهشمندم چون که بعضی از قسمت ها بسیار خالی از کاربران می باشد مثل اینجا کسانی رو قرار بدهند تا اطلاعات به روز رو قرار بدهند
الان شما نگاه به این قسمت بکنید می بینید که بسیاری از سوالات بی پاسخ مونده لطفاً در این رابطه فکری بکنید مثلاً بهترین سایت گیم در ایران هستیما

آخرین ویرایش:
دوستان همونطور که می دونید فعلا خبری از هک خود دستگاه نیست و مثل اینکه فقط به همون روش ds میشه بازی هارو با r4 بازی کرد... اگر دوستان سوالی دارند که می خوان از یه نفر که کنسول رو خریده بپرسن من در خدمتم

من الان 3DS بگیرم اگه هک بشه میتونم اونی که خریدم هک کنم؟اخه امروز رفتم بخرم مغازه دار گفت احتمالش هست هک نشه دستگاهت!!!

بله 100% میشه یارو زر زده )x به هزار تا دلیل منطقی چون همه دستگاه ها رو Nintendo میسازه:d
همه چیزشونهم یکی هست پس اگه یکی هک >:) شه مال شما هم میشه

اینم یه عکس از Dump کردن بازی ها
dumper3ds.jpg

• Like
Reactions: raya2
پس من برم بگیرم یعنی #:-s؟...اخه خیلی مطمین حرف میزد که امکان داره بعضی دستگاهها نشه...الان آمار دقیقی هست که تقریبا تا کی ممکنه هک بشه؟امکان داره مثل ps3بشه که کلا هک نشه (تا الان البته)...راستی قیمت الان چنده حدودا اخه هر کی یه چیزی میگه؟هک بشه قیمت میره بالا یا میاد پایین؟:|

پس من برم بگیرم یعنی #:-s؟...اخه خیلی مطمین حرف میزد که امکان داره بعضی دستگاهها نشه...الان آمار دقیقی هست که تقریبا تا کی ممکنه هک بشه؟امکان داره مثل ps3بشه که کلا هک نشه (تا الان البته)...راستی قیمت الان چنده حدودا اخه هر کی یه چیزی میگه؟هک بشه قیمت میره بالا یا میاد پایین؟:|
دوست عزیز - هیچ تضمینی نیست که 3DS هک بشه ولی با توجه با سابقه ی nintendo در گذشته و کپی خور شدن کنسولهای قبلیش, احتمال هک شدن این هم زیاده (تاریخش هم مشخص نیست)
حالا خرید برای شما دو حالت داره:
1- اگه DS نداری, برو و 3DS رو بخر چون حتی اگه کپی خور هم نشه, میتونی با دریایی از بازیهای DS سرگرم بشی
2- اگه DS داری, بهتره که صبر کنی...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگر دوستان سوالی دارند که می خوان از یه نفر که کنسول رو خریده بپرسن من در خدمتم

سوالات من (پیشاپیش بابت پاسخگویی شما ممنونم):

1- کیفیت و روشنایی صفحه نمایش خوبه ؟ بهتر از DSi هست ؟
2- Circle Pad روونه ؟ جنسش از پلاستک نرمه یا سفته ؟
3- کمی در مورد قابلیت 3D برامون بگو ؟ خوب چشمها رو تشخیص میده ؟ رنگها رو بخوبی نشون میده ؟ برای آدمی که عینکی هست مشکلی نداره ؟
4- باتریش چقدر دوم میاره ؟ هم در حالت بازی و هم در حالت پخش موزیک
5- کیفیت صوتیش چطوره ؟ با بلندگو چطوره ؟ با هدفون چطوره ؟
6- آیا این درسته که در حالت دوبعدی دوبرابر حالت سه بعدی, فریم میده تو بازی ها ؟
7- آپدیتی که جدیدا و همزمان با E3 اومده, چه چیزهایی اضافه کرده ؟
8- مرورگر اینترنتیش چطوره ؟
9- قلمش چطوره ؟ خوشدسته ؟ از قلمهای قبلی DS بهتره ؟

آخرین ویرایش:
1- کیفیت و روشنایی صفحه نمایش خوبه ؟ بهتر از DSi هست ؟

من DS نداشتم:dولی وشنایی صفحه به نظر من عالی هست

2- Circle Pad روونه ؟ جنسش از پلاستک نرمه یا سفته ؟

Circle Pad بسیار رون و نرم است

3- کمی در مورد قابلیت 3D برامون بگو ؟ خوب چشمها رو تشخیص میده ؟ رنگها رو بخوبی نشون میده ؟ برای آدمی که عینکی هست مشکلی نداره ؟

3D-TV ها جوری بنظر میرسه انگار اجسام از TV به بیرون پرت میشه ولی تو 3DS این محدود
به نظرمن رنگ هاتو حالت 3D بهتره.

4- باتریش چقدر دوم میاره ؟ هم در حالت بازی و هم در حالت پخش موزیک

من بازی های DS رو به اندازه 5-6 ساعت بازی کردم و بازی های 3DS رو 3-4 با 3D روشن
توحالت موسیقی یه بار تو گوشم تا صبح اهنگ خوند بازم شارژ زیادی باقیمونده بود

5- کیفیت صوتیش چطوره ؟ با بلندگو چطوره ؟ با هدفون چطوره ؟

کیفیت هدفون واقعا بده ولی بلندگو های خودش از نظر صدا عالی هست

6- آیا این درسته که در حالت دوبعدی دوبرابر حالت سه بعدی, فریم میده تو بازی ها ؟

بله

7- آپدیتی که جدیدا و همزمان با E3 اومده, چه چیزهایی اضافه کرده ؟

فعلا ,E-Shop,Internet Browser
به زودی هم فابلیت پخش فیلم های 3D

8- مرورگر اینترنتیش چطوره ؟

امتحان نکردم ولی Flash و HTML5 رو ساپورت نمیکنه

9- قلمش چطوره ؟ خوشدسته ؟ از قلمهای قبلی DS بهتره ؟

DS نداشتم8-x

اگه R4 خریدی بهش بگو برات رو دستگاه اجرا کنه چون من سه تا به اسم 3DS خریدم قلابی بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or