Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دوستان یکی لطف کنه بگه کنسول nintendo DS چه حوری هک میشه؟خودمون می تونیم هک کنیم یا باید ببریمش پیش تعمیر کار؟(مثلا بخواد یه چیپش رو عوض کنه)
Nindendo 3ds هم به نظر شما این جوری هک میشه؟

دوستان یکی لطف کنه بگه کنسول nintendo DS چه حوری هک میشه؟خودمون می تونیم هک کنیم یا باید ببریمش پیش تعمیر کار؟(مثلا بخواد یه چیپش رو عوض کنه)
Nindendo 3ds هم به نظر شما این جوری هک میشه؟
آسونه - خودت هم میتونی - یک فلش کارت مثل r4 میخری که درست اندازه ی کارتریج بازیهای DS هست و بازیها و برنامه ی FW مخصوصشو میریزی داخل یک حافظه ی MicroSD و میزاری داخل r4 و r4 رو میزاری داخل DS و تموم...
3DS هم هنوز هک نشده (ممکنه اون هم همینجوری هک بشه)

سلام
این کنسول کی هک میشه ؟یعنی وضعیت هکش چجوریه ؟قضیه ا‍‍‍‍بدیت هاش چیه؟
قیمت تو دبی چنده؟
صفحهی مرگ یا صفحه سیاه چیه؟؟
اگه بخوام باهاش بازی های ک‍‍‍‍بی شده دی اس رو بازی کنم تا هک بشه؟ مشکلی ‍‍‍‍بیش نمیاد
کلا ارزش خریدن رو داره یا نه؟ کیفت ۳ دیش چطوریه?
یه راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم ;)

از دوستانی که از دبی این رو خرید کردند آیا میدونند کجای دبی هستش؟ و قیمتش به درهم چنده (249 $ سایت نینتدو زده) در ضمن بازی هاش رو از کجا میشه تهیه کرد؟ گویا هک نشده هنوز !!!!!؟!

آخرین ویرایش:
شما بازي هاش رو 80 هزار تومن ميخريد؟؟؟؟ من از يكي از فروشنده ها پرسيدم گفت حدود 50 هزار. درست
ميگه؟ توي سايت هاي خارجش بازي هاي ارزونتر رو 22 دلار ميفروشن كه بياد ايران حدودا درست ميشه
هك چي شد ؟ بازي هاي دي اس قبل رو با هك ميخونه؟ لطفا زود تر جواب بدهيد.

دوستان من میخوام nintendo 3ds بخرم.مشکلم اینه که تهران نیستم و از این نگرانم که برا هک کردنش نیاز باشه ببرمش پیش تعمیرکار.(مثلا نیاز باشه که یه چیپش عوض بشه) دوستانی که در مورد محصولات نینتندو تجربه دارن کمکم کنن. ممنون

دوستان من میخوام nintendo 3ds بخرم.مشکلم اینه که تهران نیستم و از این نگرانم که برا هک کردنش نیاز باشه ببرمش پیش تعمیرکار.(مثلا نیاز باشه که یه چیپش عوض بشه) دوستانی که در مورد محصولات نینتندو تجربه دارن کمکم کنن. ممنون
به هر طریقی هک بشه خودت میتونی توش دست ببری
قطعه ای هم بخواد عوض شه میتونی سفارش بدی بیاد خودت عوضش کنی
کاری نداره عمو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or