راستش من که دارم نظر میدم خودم 3DS دارمنمیدونم چرا ولی حاضرم 1سال منتظر ngp بمونم و اونو بخرم نه 3ds رو !
من نینتندو رو خیلی دوست دارم و احترام هم میذارم بهش ولی تو این نسل به نظرم 3ds جلوی غول گرافیکی ngp با اون قابلیت های محشری که تو e3 دیدیم حرفی واسه گفتن نداره فقط حسنش 3d بودنش هست که اونم سینما 3بعدی که نیست مگه چی میخواد باشه !! کمی برجسته بودن تصویر که همونشم تو همه بازی هاش فکر نکنم اعمال بشه.
البته اینا نظر شخصی من بود .به نظرم هنوز دیدن تصاویر 3بعدی با چشم غیر مصلح به نقطه کاملی نرسیده و یه کم کار داره چون هر روز این تکنولوژِی داره پیشرفت میکنه و تکمیل تر میشه.
ممنون
راستش من که دارم نظر میدم خودم 3DS دارم
منکه ازش راضیم چون واقعا 3D ایش سه بعدیه و آدم از دیدنش لذت میبره!
در ضمن هیچ وقت نینتندو رو تو بازی سازی دست کم نگیرید کافیه فقط یه Super Mario و یه Zelda بده تا همه ی بازیها جلوش تعظیم کنن!
البته لازم به ذکره که NGP هم بیاد میگیرم اما این 2 اصلا با هم قابل قیاس نیستند!
نینتندو دنیای دیگه ای داره واسه خودش!
فعلا که برادر هک نشده و هکی که الان براش هست باهاش میشه بازیهای کنسول قبلی نینتندو یعنی DS رو اجرا کردشما بازی ها رو میخرین؟ یا از هک شده استفاده میکنین؟
راستی یه سوال فنی:نینتندو 3ds سی دی میخوره؟یا نوار یا ...؟:d آخه من تا حالا کنسول دستی نینتندو نداشتم.
بعد حافظش چقدره؟
من رفتم تو کفش بدجور:d
حرفت که درسته دوست عزیز , من هیچ وقت نینتندو رو دست کم نگرفتم. حتی خودمم گفتم احترام زیادی واسش قائلم چون یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت ها تو این زمینه ست...راستش من که دارم نظر میدم خودم 3DS دارم
منکه ازش راضیم چون واقعا 3D ایش سه بعدیه و آدم از دیدنش لذت میبره!
در ضمن هیچ وقت نینتندو رو تو بازی سازی دست کم نگیرید کافیه فقط یه Super Mario و یه Zelda بده تا همه ی بازیها جلوش تعظیم کنن!
البته لازم به ذکره که NGP هم بیاد میگیرم اما این 2 اصلا با هم قابل قیاس نیستند!
نینتندو دنیای دیگه ای داره واسه خودش!
خب این قضایای توی PS3 هم صادق بود اما در برابر Wii یک شکست کامل بود!حرفت که درسته دوست عزیز , من هیچ وقت نینتندو رو دست کم نگرفتم. حتی خودمم گفتم احترام زیادی واسش قائلم چون یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت ها تو این زمینه ست...
فقط نظر من اینه که تو جهش به سمت کنسول دستی نسل بعد سونی سنگ تموم گذاشته !
فکر کن قدرت ps3 .. قابل حمل !! به علاوه 2صفحه لمسی و ژیروسکوب و 2تا آنالوگ و.. که لذت بازی رو چند برابر میکنه!
البته بازم میگم نظر شخصی من بود فقط.. شاید یکی دیگه با 3d نینتندو بیشتر حال کنه
Metal Gear Solid و Resident Evil و Dead Or Alive و PES2011 و Street Fighter هم Casual هستند؟تاثیر چی؟
راستی میشه با این 3ds بآنلاینیم؟
راستش من فقط از قابلیت بدون عینک 3d ش خوشم میاد وگرنه از ماریو و زلدا و این بازیهای casual متنفرم بنظرشما منطقیه من اینو بخرم؟
تاثیر چی؟
راستی میشه با این 3ds بآنلاینیم؟
راستش من فقط از قابلیت بدون عینک 3d ش خوشم میاد وگرنه از ماریو و زلدا و این بازیهای casual متنفرم بنظرشما منطقیه من اینو بخرم؟