Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
یه سوال!

فرق این R4i که قبلا روی Dsi بود با این R4 3DS که تازه اومده چیه؟؟؟

R4 3ds هم که همون بازیهای DS رو اجرا میکنه!

یعنی الان R4i قبلی رو 3ds نمیشناسه؟

فرق R4 Gold با R4 Silver با R4 White چیه؟

M3 بهتره یا R4 ?

نمیدونم چرا ولی حاضرم 1سال منتظر ngp بمونم و اونو بخرم نه 3ds رو !
من نینتندو رو خیلی دوست دارم و احترام هم میذارم بهش ولی تو این نسل به نظرم 3ds جلوی غول گرافیکی ngp با اون قابلیت های محشری که تو e3 دیدیم حرفی واسه گفتن نداره فقط حسنش 3d بودنش هست که اونم سینما 3بعدی که نیست مگه چی میخواد باشه !! کمی برجسته بودن تصویر که همونشم تو همه بازی هاش فکر نکنم اعمال بشه.
البته اینا نظر شخصی من بود .به نظرم هنوز دیدن تصاویر 3بعدی با چشم غیر مصلح به نقطه کاملی نرسیده و یه کم کار داره چون هر روز این تکنولوژِی داره پیشرفت میکنه و تکمیل تر میشه.
ممنون

نمیدونم چرا ولی حاضرم 1سال منتظر ngp بمونم و اونو بخرم نه 3ds رو !
من نینتندو رو خیلی دوست دارم و احترام هم میذارم بهش ولی تو این نسل به نظرم 3ds جلوی غول گرافیکی ngp با اون قابلیت های محشری که تو e3 دیدیم حرفی واسه گفتن نداره فقط حسنش 3d بودنش هست که اونم سینما 3بعدی که نیست مگه چی میخواد باشه !! کمی برجسته بودن تصویر که همونشم تو همه بازی هاش فکر نکنم اعمال بشه.
البته اینا نظر شخصی من بود .به نظرم هنوز دیدن تصاویر 3بعدی با چشم غیر مصلح به نقطه کاملی نرسیده و یه کم کار داره چون هر روز این تکنولوژِی داره پیشرفت میکنه و تکمیل تر میشه.
ممنون
راستش من که دارم نظر میدم خودم 3DS دارم

منکه ازش راضیم چون واقعا 3D ایش سه بعدیه و آدم از دیدنش لذت میبره!

در ضمن هیچ وقت نینتندو رو تو بازی سازی دست کم نگیرید کافیه فقط یه Super Mario و یه Zelda بده تا همه ی بازیها جلوش تعظیم کنن!

البته لازم به ذکره که NGP هم بیاد میگیرم اما این 2 اصلا با هم قابل قیاس نیستند!

نینتندو دنیای دیگه ای داره واسه خودش!

در ضمن هیچ وقت نینتندو رو تو بازی سازی دست کم نگیرید کافیه فقط یه Super Mario و یه Zelda بده تا همه ی بازیها جلوش تعظیم کنن!

شما بازی ها رو میخرین؟ یا از هک شده استفاده میکنین؟

راستی یه سوال فنی:نینتندو 3ds سی دی میخوره؟یا نوار یا ...؟:d آخه من تا حالا کنسول دستی نینتندو نداشتم.
بعد حافظش چقدره؟
من رفتم تو کفش بدجور:d

شما بازی ها رو میخرین؟ یا از هک شده استفاده میکنین؟

راستی یه سوال فنی:نینتندو 3ds سی دی میخوره؟یا نوار یا ...؟:d آخه من تا حالا کنسول دستی نینتندو نداشتم.
بعد حافظش چقدره؟
من رفتم تو کفش بدجور:d
فعلا که برادر هک نشده و هکی که الان براش هست باهاش میشه بازیهای کنسول قبلی نینتندو یعنی DS رو اجرا کرد

بازیهای 3DS رو اگه بخواین باید هر بازی 70 تومان به صورت اورجینال تهیه کنید فعلا!

3ds که کارتریج یا همون فیلمی که شما میگی میخوره اما وقتی هک باشه یه کارتریجی میخوره که خود کارتریجه یه مموری MicroSD میخوره پشتش که تو اون بازیها رو کپی می کنی

خود کنسول هم یک مموری کارت SD میخوره که فقط برای عکس و موزیک هستش که تا 16 گیگ ساپورت میشه!

حرفت که درسته دوست عزیز , من هیچ وقت نینتندو رو دست کم نگرفتم. حتی خودمم گفتم احترام زیادی واسش قائلم چون یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت ها تو این زمینه ست...;)
فقط نظر من اینه که تو جهش به سمت کنسول دستی نسل بعد سونی سنگ تموم گذاشته !
فکر کن قدرت ps3 .. قابل حمل !! به علاوه 2صفحه لمسی و ژیروسکوب و 2تا آنالوگ و.. که لذت بازی رو چند برابر میکنه!
البته بازم میگم نظر شخصی من بود فقط.. شاید یکی دیگه با 3d نینتندو بیشتر حال کنه;)

حرفت که درسته دوست عزیز , من هیچ وقت نینتندو رو دست کم نگرفتم. حتی خودمم گفتم احترام زیادی واسش قائلم چون یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت ها تو این زمینه ست...;)
فقط نظر من اینه که تو جهش به سمت کنسول دستی نسل بعد سونی سنگ تموم گذاشته !
فکر کن قدرت ps3 .. قابل حمل !! به علاوه 2صفحه لمسی و ژیروسکوب و 2تا آنالوگ و.. که لذت بازی رو چند برابر میکنه!
البته بازم میگم نظر شخصی من بود فقط.. شاید یکی دیگه با 3d نینتندو بیشتر حال کنه;)
خب این قضایای توی PS3 هم صادق بود اما در برابر Wii یک شکست کامل بود!

ببینید فقط به کاربردن یک تکنولوژی مهم نیست که!

سونی میاد هرچی سنسور و قابلیته تو دستگاهش میذاره برای یه روزی یه بازی یه وقت لازم بشه!

اما مهم به کار گیری اون تکنولوژیه نه فقط قرار دادن اون!

قضیه درست مثل قضیه موشن سنسینگ دسته های PS3 میمونه که رسما هیچ کاربردی نداشت!

یا مثل PS3 MOVE در مقایسه با Wii

خداییش بازیهای موشن Wii کجا بازیهای Move کجا؟

نیتندو وقتی یک تکنولوژی رو معرفی میکنه تمام سرمایش و فکرش رو میذاره رو استفاده از اون تکنولوژی!

اما سونی بلا استفاده میذاره بمونه!

جواب شما نبود دوست من! کلی گفتم چون تو ایران همه نظریها راجع به DS منفیه!

اما وقتی DS پرفروشترین کنسول دنیاست حتما بی دلیل نیست که اینطوریه!

موید باشید!

• Like
Reactions: prince_fable
مطمئن باشید این تاثیر خیلی کمتر از یه 3d 40 اینچ به بالا هست که از عینکم درش استفاده می شه
تاثیر چی؟
راستی میشه با این 3ds بآنلاینیم؟
راستش من فقط از قابلیت بدون عینک 3d ش خوشم میاد وگرنه از ماریو و زلدا و این بازیهای casual متنفرم بنظرشما منطقیه من اینو بخرم؟

تاثیر چی؟
راستش من فقط از قابلیت بدون عینک 3d ش خوشم میاد وگرنه از ماریو و زلدا و این بازیهای casual متنفرم بنظرشما منطقیه من اینو بخرم؟
Metal Gear Solid و Resident Evil و Dead Or Alive و PES2011 و Street Fighter هم Casual هستند؟

تاثیر چی؟

تاثیر منفی دیگه

بله چرا نمی شه

بستگی داره ماریو اگه گلسی باشه عمرا کسی بدش بیاد زلدا اگه the wind waker باشه اگه کسی بدش بیاد سلیقه نداره اینقدرم این سری بازی هارد کور براش میاد که جای اعتراضی نباشه ninja gain بگیر تا خیلی های دیگه که یه سریش بالا دوستمون گفته

ذوستان خبری از خبر هک شدنش دارین؟
هنوز معلوم نشده کی هک میشه؟
من میترسم از اینکه الان بخرمش بعد هک کردن سخت افزاری پیشه مثلا یه چیپ رو عوض کنن. بعد دیگه نتونم کپی خورش کنم

هک شدنش که می شه اما الان هک همه ی دستگاه ها به هم ریخته سر همشون شلوغه یه نکته ی دیگه هم هست اخرین حرکت نینتندو برای وی هم هک نشد که خودش تا حدودی نگران کننده هست

در کل به نظر خودم حتمنی می شه چون سخت افراری هم هست اما اینکه کی اصلا معلوم نیست ممکنه زمان زیاد ببره

یه حرکتی داره میکنه نینتندو میخواد یه آپدیتی بده رو 3DS که Internet Browser و Market اش راه میوفته!

اون موقع میشه بازیهاشو خریداری کرد!

ولی حجم بازیهاش خیلی زیادتر شده PES2011 PSP گرافیکش در همین حده گزارش و صحنه آهسته بعد بازی نداره حدود 1 گیگه! این با گزارش و صحنه آهسته های بعد بازی حدود 1.5 گیگ باید باشه

البته این کارتریج ها هم خودشون یه جور مموری کارت هستند!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or