Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
یه کارت wifi pci یا یه وایرلس لن اکسترنال بگیر
ها اینا که الا وگفتی یعنی چــــــــــــــــه؟:d
من واسه بازی انلاین هم میخوام.اول میخواستم روتر بگیرم واسه تبدیل ADSL به Wifi که دیدم 80 تومنه حداقل بیخیال شدم:d
اینا گیر میاد تو بازار؟میشه عکس بذاری ازشون ببینم چین؟:d

ها اینا که الا وگفتی یعنی چــــــــــــــــه؟:d
من واسه بازی انلاین هم میخوام.اول میخواستم روتر بگیرم واسه تبدیل ADSL به Wifi که دیدم 80 تومنه حداقل بیخیال شدم:d
اینا گیر میاد تو بازار؟میشه عکس بذاری ازشون ببینم چین؟:d

اگر برای بازی انلاین میخواین باید یه اکسس پوینت بگیرید که قیمتش حدود 40 توماه هست چون اگر بخواین انلاین بازی کنید با لن وایرلس مشکل پیدا میکنید منظور افت پهنای باند پیدا میکنید برای همین اکسس پوینت بهترین گزینه میشه چون مودم adsl رو بهش وصل میکنید و اینطوری راحتر هست

موفق باشید

نه نمیشه دوست عزیز

یه کارت wifi pci یا یه وایرلس لن اکسترنال بگیر تقریبا قیمت مناسبی داره از 15 تا 22 تومان هست

شما تو چه ویندوزی و به چه روشی کانکشن برای 3DS میسازید؟من تو وینوز 7 مشکل دارم ADSL دارم + http://www.dlink.com/products/?pid=722 ولی هر کاری میکنم کانکت نمیشه:((

شما تو چه ویندوزی و به چه روشی کانکشن برای 3DS میسازید؟من تو وینوز 7 مشکل دارم ADSL دارم + http://www.dlink.com/products/?pid=722 ولی هر کاری میکنم کانکت نمیشه:((

سلام
من خودم اکسس پوینت دارم ولی میدونم باید اول اینترنت به کامپیوتر بدی بعد با کارت لن شیرش کنی من خودم چند سال پیش تو وینوز ایکس پی انجام دادم حالا تو 7 تست می کنم ببینم می شه یا نه

تست کردم نشد win 7

آخرین ویرایش:
اگه بخوايم اپديت كنيم چي كار بايد بكنيم
لطفا بازي هاييكه تا 20 تير مياد و اومده بنويسيد

دوست عزیز پستهای بالا رو بخونید متوجه میشی

چند عنوانی میاد ولی بهترین عنوانش zelda و resident evil the mercenaries 3d

هست ولی چند مدت دیگه بازیهای عالی براش میاد

سلام
من خودم اکسس پوینت دارم ولی میدونم باید اول اینترنت به کامپیوتر بدی بعد با کارت لن شیرش کنی من خودم چند سال پیش تو وینوز ایکس پی انجام دادم حالا تو 7 تست می کنم ببینم می شه یا نه

تست کردم نشد win 7

من تو XP مشکلی ندارم وقط تو Win7 این مشکل برام پیش میاد.

من تو XP مشکلی ندارم وقط تو Win7 این مشکل برام پیش میاد.
دوست عزیز اگر با این کارتهای وایرلس مثل usb می خوای اینترنت رو شر کنی تو ویندوز xp که مشکلی نداری و راحت یک ADHPOC می سازی ولی برای 7 یک نرم افزار هست که برات کانکشن adsl رو روی وایرلست شر می کنه
اگر مشکلت حل نشد بگو تا اسم نرم افزارو پیدا کنم

دوست عزیز اگر با این کارتهای وایرلس مثل usb می خوای اینترنت رو شر کنی تو ویندوز xp که مشکلی نداری و راحت یک ADHPOC می سازی ولی برای 7 یک نرم افزار هست که برات کانکشن adsl رو روی وایرلست شر می کنه
اگر مشکلت حل نشد بگو تا اسم نرم افزارو پیدا کنم

من تو 7 هم هم اینترنت خودم رو شیر میکنم حتا نوت بوک رو هم بهش وصل میکم فقط 3DS رو نمیتونم وصل کنم کانکشنی که تو 7 میسازم ADHOC هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or