Ninja Gaiden III | X360

بچه ها منم بازی را گرفتم و خیلی بدمم نیومد ، یعنی یه جورایی از بازی خوشمم اومد چون شماره قبلی که خیلی سخت بود و اصلا نشد بازی کنمش .
فقط یه سوال : سه تا درجه سختی hero , normal , hard وجود داره . الان hero حکم easy را داره ؟

جواب سوال منو کسی نمیدونه ؟

جواب سوال منو کسی نمیدونه ؟

بله به این ترتیب هستش درجه آسونش رو اسمش رو گذاشتن Hero
Hero
Normal
Hard

---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 AM ارسال شده بود ----------

هیرو درجه سخت اش هست.

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 AM ارسال شده بود ----------

نرمال اسون اش هست.

عزیز اشتباه گفتی شما یه بار با Normal برو بازی رو یه بار هم با Hero تا تفاوت رو احساس کنی;)

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------
سوال :
از دوستان NG3 باز کسی DLC Pack 1 Lite بازی رو که رایگان هستش تو لایو دانلود کرده حجمشم 345 مگ هستش ؟
نوشته بود با دانلودش تو بخش داستانی بازی سلاح جدید آزاد میشه من دانلود کردم اول بازی که سلاح جدید ندیدم میخوام ببینم وسط های بازی سلاح جدید رو میده یا باید همین اول بازی بده و مشکل از دیسک بازی من هستش ؟
اگر کسی دانلود کرده بود ممنون میشم جواب بده.

آخرین ویرایش:
اتفاقا خیلی هم خوب هست خوب نه عالی هست گیم پلی روان و نرم و فوق العاده یکم با شماره ی قبل تفاوت داره خیلی عالی شده!من که باش کیف کردم;;)

اتفاقا خیلی هم خوب هست خوب نه عالی هست گیم پلی روان و نرم و فوق العاده یکم با شماره ی قبل تفاوت داره خیلی عالی شده!من که باش کیف کردم;;)
عزیز بالاخره خوب ــه،عالی ـه،چیه؟!:دی
----------------------------------------
دوستان کسی این پک رو گرفته؟!
شمشیر ها و ... جدید هستن یا مال NG II هستن؟!

بازی حرف نداره و هر کی هم میگه بده بهتره بره اتاری بازی کنه تا این بازی رو....

هم گیم پلی روان هست هم خط داستانی و مراحل سرگرم کننده هست و امید هست که تا اخر این روند همینجور باشه....

هم گیم پلی روان هست هم خط داستانی و مراحل سرگرم کننده هست و امید هست که تا اخر این روند همینجور باشه....

شما 2 بازی کردی؟
نسبت به 2 100 درصد افت داشته
و تو نینجا گیدن 2 باس 2 خیلی سخته مثلا؟

خوب واسه بچه سوسولی مثل تو خونریزی کمتر باشه بهتره:>

عزیز بالاخره خوب ــه،عالی ـه،چیه؟!:دی
----------------------------------------
دوستان کسی این پک رو گرفته؟!
شمشیر ها و ... جدید هستن یا مال NG II هستن؟!

هر دو :d

دوستان من که رفتم بازی رو بخرم گفت بازی 100 درصد هست ؟و کمی قیمت رو قیمت اضافه شده بود مگه نسخه های نا کامل تو بازار هست؟

خوب واسه بچه سوسولی مثل تو خونریزی کمتر باشه بهتره:>

عقده ی خونریزی داری؟ میتونی فیلم ترسناک ببینی شاید عقدت خالی شد...

تاکیید میکنم اگه هر کی مثل شما خوشش نیومده میتونه اتاری دستی بازی کنه... لازم به بهانه اوردن نیست....

در ضمن کسی مجبورتون نکرده بازی کنید... چیزی که زیاده بازی....

شما 2 بازی کردی؟
نسبت به 2 100 درصد افت داشته
و تو نینجا گیدن 2 باس 2 خیلی سخته مثلا؟

اتفاقا توی همین نسخه 3 شما اگر باسهایی مثل اون دایناسور و همینطور اون یارو شنل قرمزو دست کم بگیری سختیه باس ها فرقی با نسخه 2 نداره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or