Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge | Xbox 360

دوستان بازي بايد برنرمكس باشه؟؟
يا 97% از رو هارد اجرا ميشه؟؟
97 درصد كافي هست .....

آنلاین میشه co-op زد؟
Online Pass میخواد؟

بله coop آنلاين داره(البته بخش trials نه داستاني)و البته versus هم داره كه دو تا تيم چهار نفري ميشين
Online pass هم ميخواد

.

اين kasumi عجب وحشي هست:d فوق العاده خونخوار و سريع هست.....

واقعا ارزش اين پكيج خيلي خوبه به غير از قسمت داستانيش اونقدر قسمتهاي متفاوت تكنفره و البته آنلاين داره كه تا ساعتها ميتونيد آدم تيكه تيكه كنيد:dقيمتش ٤٠ دلار كه واسه خارجيها هم نعمتيه
خلاصه از دست ندن دوستان (مخصوصا فنهاش)

.

بچه ها کسی میدونه تو DLC های بازی بازم اسلحه هست یا نه؟یا Ninpo اضافه نمیشه؟

---به نظرم Ninpo اژدهای نسخه 3 خوب بود :-? اگر به لیست Ninpo ها اضافه میشد بهتر بود.
(ولی عشق است Ninpo های نسخه دوم که توش گذاشتن:x)

---اون اسلحه نیزه ای هم که باهاش کار میکنم یاد نسخه دوم میوفتم.

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی میدونه تو DLC های بازی بازم اسلحه هست یا نه؟یا Ninpo اضافه نمیشه؟

---به نظرم Ninpo اژدهای نسخه 3 خوب بود :-? اگر به لیست Ninpo ها اضافه میشد بهتر بود.
(ولی عشق است Ninpo های نسخه دوم که توش گذاشتن:x)

---اون اسلحه نیزه ای هم که باهاش کار میکنم یاد نسخه دوم میوفتم.
تو خود بازی فقط ۲ تا سلاح رو میده. ۴ تای دیگه باید تموم کالکتیبل ها رو پیدا کنید.. نینپوی true inferno (اژدها) هم اواخر همین کالکتیبل ها میده

بازيرو خريدم و اول رفتم سراغ بخش مولتي و co-op بازي و بدون انلاين پس هم قابل استفادست.البته من كسيرو پيدا نكردم و فقط تونستم با دوستم دو دست مولتي و چند دست هم co-op بازي كنيم و تجربه نسبتا جديدي بود مخصوصا مولتيش.

من به عنوان نینجاترین موجود انجمن
میگم عالی بود عالی
من جزو کسانی هستم که گرافیک بازی زمانی دارم از گیم پلی بازی لذت میبیرم کاملا بی اهمیت میشه (در حده نوک سوزن)

دوستان اگه مرحله آخر براشون زنجیر باز شد یعنی همه سلاحها براشون باز شده

من به عنوان نینجاترین موجود انجمن
میگم عالی بود عالی
من جزو کسانی هستم که گرافیک بازی زمانی دارم از گیم پلی بازی لذت میبیرم کاملا بی اهمیت میشه (در حده نوک سوزن)

دوستان اگه مرحله آخر براشون زنجیر باز شد یعنی همه سلاحها براشون باز شده

منم موافقم خيلي خوب ساخته شده مخصوصا trial ها كه تا حالا يه بيست ساعتي وقتمو گرفتن(هر كي خواست بياد ٢ نفره بريم)

لامصب اون بيس گيم پلي شماره ٢ اونقدر كامل بود كه همونو باز با چند تا نكته اضافي كوچيك عرضه كردن داريم حال مي كنيم...روحت شاد ايتاگاكي:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or