Ninja Gaiden 3 تماشایی خواهد بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
ninja-gaiden.jpg

مدیر عامل Koei-Tecmo در مصاحبه‌ای با CVG گفت:

" Ninja Gaiden یک فرانچایز بسیار محبوب و مهم برای ماست. طرفدارن این بازی انتظارات زیادی از نسخه بعدی آن دارند. ما با این ایده‌ها مخالفت نمی‌کنیم[ بلکه آن‌ها را پذیرفته] و ان‌ها را تکمیل می‌کنیم".

" هنگامی که زمان صحبت کردن در مورد یک Ninja Gaiden جدید فرا برسد، آن بازی تماشایی خواهد بود".

آخرین Ninja Gaiden حدود 2 سال پیش برای 360 و در سال بعدش نیز برای PS3 منتشر شد. ایتاگاکی، خالق این سری، بعد از انتشار NG II، کمپانی را ترک کرد و حالا در استدیوی مستقل خودش( Valhalla) کار می‌کند.

Source

آخه زیبایی کمبوهای DMC کجا کمبوهای این کجا
البته من اینو بازی نکردم ولی خوب ویدیو که ازش دیدم

باشه برادر من شما راست میگی! این همه ادم که هر دو رو بازی کردن و نظر خلاف شما دارن اشتباه میکنن خوبه؟

شکی درش نیست که نینجا گیدن یک گیم پلی بسیار حرفه ای عمیق ولذت بخش رو ارائه میداد اتفاقی که درشماره ی 2 هم افتاد ولی این سطح نه چندان مقبول presentation بازی بود که باعث شد بازی مشمول برخی انتقادات بشه!

دوست من اصلا اینطوری که میگی نیست.توی بازی عملا تو شاهد یکی از بهترین خون پاشی هایی هستی که توی دنیای گیم خلق شده!
به نظر من دو تا بازی تا حالا تو این زمینه بهترینن، یکیش peroject origin هست که واقعا تو این زمینه کولاک کرد و دومیش هم ninja gaiden2 هست که تو این زمینه واقعا عالی عمل کرده افکتهای خون رو خوب دراورده!
به نظرم افکت خون تو NG II به دلیل اغراق زیاد زیبا جلوه میداد وگرنه شبیه ساز خوبی برای پاشیدن خون نبود . هرچند به نظرم همین اغراق زیاد هیجان اکشن بازیرو چند برابر کرده بود . ولی از نظر بهترین بودن اصلا بهترین نیست وقتی دارید میگید تو دنیای گیم یعنی تو کل تاریخ گیم . بازیهایی مثل GOD OW WAR III یا KILLZONE2 افکت خون خیلی زیباتر از NGII طراحی کرده بودن.
بی صبرانه منتظر بازی هستم هرچند مطمئن نیستم بدون ایتاگاکی بتونن شاهکار اکشن دیگه ای به بازار بدن :( ولی مطمئنم بازی فوق العاده ای میشه

من درباره ی شدت BLOOD AND GORE بازی حرف نزدم درباره ی ضعففنی افکت خون در بازی حرف زدم!
قسمت که گفتم "خون" و "خشونت بیش از حد بازی" از هم جداست ... اینم باید توضیح بدم ؟!
دقت کن حرف "و" این دو کلمه رو از هم جدا میکنه.
خشونت رو فقط مثال زدم .. وگرنه حرفم در مورد افکت "خون" بود.

....:((.. .

ng III که ایتاگاکی توش نباشه يعنی بازی بدون خون..

مطمئناً واسه اين که دوباره مشکل تحريم براشون پيش نياد خون بازيرو يا حذف میکنن يا خيلی کمش میکنن..اين اتفاق مساوی مرگ سری ng

به نظر من دو تا بازی تا حالا تو این زمینه بهترینن، یکیش peroject origin هست که واقعا تو این زمینه کولاک کرد و دومیش هم ninja gaiden2 هست که تو این زمینه واقعا عالی عمل کرده افکتهای خون رو خوب دراورده!
دوستمون هم بالا گفتن به نظرم منم خون پاشی بازی GOWIII که به صورت Dynamic و پویا بود خیلی خیلی بهتر در درجه بالاتری از NG قرار میگیره.

تو نینجا گایدن 2 خون می پاشید رو در چوبی بعد میزدی در میشکست خون همون جور روی به صورت دو بعدی هوا مونده بود.

عکس هم میذارم که نگید بدون مدرک حرف زد :دی

درسته اين مشکل تو ngII بود ولی شما خون god of war داری با ngII مقايسه میکنی؟؟ ngII هر لحظش خون بود..اصلاً تو بازی با خون زندگی میکردی.
نه اینکه تو GOWIII گالون گالون خون نمیریخت.

آخرین ویرایش:
دوستمون هم بالا گفتن به نظرم منم خون پاشی بازی GOWIII که به صورت Dynamic و پویا بود خیلی خیلی بهتر در درجه بالاتری از NG قرار میگیره.

تو نینجا گایدن 2 خون می پاشید رو در چوبی بعد میزدی در میشکست خون همون جور روی به صورت دو بعدی هوا مونده بود.
درسته اين مشکل تو ngII بود ولی شما خون god of war داری با ngII مقايسه میکنی؟؟ ngII هر لحظش خون بود..اصلاً تو بازی با خون زندگی میکردی.

....:((.. .

درکت میکنم :biggrin1: خداییش من نفهمیدم این به اون بود کدوم بازیها بود :biggrin1:

از کی تا الان از دیدن یه TRAILER نظریه صادر میشه :confused: اگه اینطوره که من دیگه کلا بازی نمیکردم با دیدن TRAILER نظر میدادم :biggrin1:

من نظر خاصی راجب این بازی نمیدم چون بازی نکردم :biggrin1:

عکس هم میذارم که نگید بدون مدرک حرف زد :دی

نه اینکه تو GOWIII گالون گالون خون نمیریخت.
به نظر من افکتهای خون توی ng2 بهتر از gow3 بود.به نظر من خون ریزی تو gow3 یه جورایی ناقص بود یارو رو وقتی دو نصف میکردی اصلا خون به زمین نمیرسید . از لحاظ زیبایی هم بازی ng2 خون ریزیش به نظر من قشنگتر بود و البته خیلی خونینتر:biggrin1: (اقا الان نریزید سرم من خودم فن gowهم هستما ولی انصافا تو این زمینه ng2 بهتر بود:biggrin1:)

به نظر من افکتهای خون توی ng2 بهتر از gow3 بود.به نظر من خون ریزی تو gow3 یه جورایی ناقص بود یارو رو وقتی دو نصف میکردی اصلا خون به زمین نمیرسید . از لحاظ زیبایی هم بازی ng2 خون ریزیش به نظر من قشنگتر بود و البته خیلی خونینتر:biggrin1: (اقا الان نریزید سرم من خودم فن gowهم هستما ولی انصافا تو این زمینه ng2 بهتر بود:biggrin1:)
.
.
.
.
:neutral:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or