Ninja Gaiden 3 تماشایی خواهد بود

  • Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
ninja-gaiden.jpg


مدیر عامل Koei-Tecmo در مصاحبه‌ای با CVG گفت:

" Ninja Gaiden یک فرانچایز بسیار محبوب و مهم برای ماست. طرفدارن این بازی انتظارات زیادی از نسخه بعدی آن دارند. ما با این ایده‌ها مخالفت نمی‌کنیم[ بلکه آن‌ها را پذیرفته] و ان‌ها را تکمیل می‌کنیم".

" هنگامی که زمان صحبت کردن در مورد یک Ninja Gaiden جدید فرا برسد، آن بازی تماشایی خواهد بود".

آخرین Ninja Gaiden حدود 2 سال پیش برای 360 و در سال بعدش نیز برای PS3 منتشر شد. ایتاگاکی، خالق این سری، بعد از انتشار NG II، کمپانی را ترک کرد و حالا در استدیوی مستقل خودش( Valhalla) کار می‌کند.

Source
 
به نظر من NG تویه سرعت کمبو ها واقعا سریعتر است من جفتشو بازی کردم dmc هم خوبه سرعتش. ولی تویه NG آدم ارضا میشه از کمبوها
 
آقا باور کنید عنوان تاپیک "Ninja Gaiden" هستا ، اسمی از دانته و رُفقا نیست.
لطفا بیخیال مقایسه بشید;)
 
نمیشه که آقا
باید از خواب غفلت بیدار شن یا نه؟ :biggrin1:
عزیز من چشم بسته قضاوت نکن.من خودم جزء طرفدارای dmc هستم ولی باور کن ninga gaiden توی کمبوها و اکشنها و سرعت و....... اصلا هیچ رقیبی نداره حالا dmc پیشکش!
 
من که 2 ش رو بیخیال شدم !!!:biggrin1:

منتظر شماره 3 هستم تا هرجوری شده تمومش کنم !:biggrin1:

NG II واقعا از لحاظ خون چیزی واسه بازیبازها کم نذاشته بود ! امیدوترم 3 هم همینجوری باشه !:biggrin1:
 
چی ؟! اصلا بازی کردی که میگی این حرف رو ؟!:confused:
بحث بازی PC نیستا ، بحث گیم X360 ـه !

عزیز من اون خون تخت دوشبه بعدی ضایع شماره ی دوم ندیدی که مثله جوهر فرت فرت به دیوار می پاشید!!!!که تازه بدتر تو سیگما 2 با یه افکت بنفش ضایع تر تعدیل شده بود!!!
درسته بازی نکردم ولی چندین تریلر720 ازش دیدم!
که اصلا نسبت به زمان مشابه و سطح وضوح همین خون در NG BLACK قابل توجیه نیست.!
ninja_gaiden_2_arm.jpg

pre-tgs-2007-ninja-gaiden-2-screens-20070911111448524.jpg
 
آخرین ویرایش:
عزیز من اون خون تخت دوشبه بعدی ضایع شماره ی دوم ندیدی که مثله جوهر فرت فرت به دیوار می پاشید!!!!که تازه بدتر تو سیگما 2 با یه افکت بنفش ضایع تر تعدیل شده بود!!!
درسته بازی نکردم ولی چندین تریلر720 ازش دیدم!
سیگما رو قبول دارم با اون افکت بنفش خوب نشده بود.
ولی این دیگه از اون حرفا بود ، هرکی NG II رو بازی کرده از خون و خشونت بیش از حد بازی خوشش اومده ... ولی خب یسری اندک هم نه !
 
سیگما رو قبول دارم با اون افکت بنفش خوب نشده بود.
ولی این دیگه از اون حرفا بود ، هرکی NG II رو بازی کرده از خون و خشونت بیش از حد بازی خوشش اومده ... ولی خب یسری اندک هم نه !

من درباره ی شدت BLOOD AND GORE بازی حرف نزدم درباره ی ضعففنی افکت خون در بازی حرف زدم!
 
من درباره ی شدت BLOOD AND GORE بازی حرف نزدم درباره ی ضعففنی افکت خون در بازی حرف زدم!
دوست من اصلا اینطوری که میگی نیست.توی بازی عملا تو شاهد یکی از بهترین خون پاشی هایی هستی که توی دنیای گیم خلق شده!
به نظر من دو تا بازی تا حالا تو این زمینه بهترینن، یکیش peroject origin هست که واقعا تو این زمینه کولاک کرد و دومیش هم ninja gaiden2 هست که تو این زمینه واقعا عالی عمل کرده افکتهای خون رو خوب دراورده!
 
فقط غول های بازیش خیلی اذیت می کردند مخصوصا مرحله ی آخر بازی که هرچی می کشتیم یکی بدتر از اون می اومد. تازه روی CRT هم می رفتم ببینید چه سختی کشیدم تا بازی تموم شد.
 
دیدم حرف از کمبو شد باید بگم تا بازی نکنی نمیدونی کمبوی NG 2 چقدر با سرعته و زیاده !! حتی DMC نمیتونه ماست بگه !! DMC را باید با رده های پایین تر مقایسه کنی ( منظور از کمبو ) !! من که بازی میکردم اشک از چشمام میومد اینقدر سخت بود با اون کمبو ها هم کشتن باس هاش مثل به پایان رسوندن یه بازی با سخت ترین درجه بود ! البته باس های پایانی بیشتر !
 
قبلا گفته بودند NG III برای هر 2 کنسول احتمالا با هم میاد!
حالا این چجوری میشه؟هر 2 تا با هم میاد بدون هیچ تغییری و فقط اسم روی کاور فرق داره ؟ :d قضیه چیه؟ :d
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or