Ninja Gaiden 3 تماشایی خواهد بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
ninja-gaiden.jpg

مدیر عامل Koei-Tecmo در مصاحبه‌ای با CVG گفت:

" Ninja Gaiden یک فرانچایز بسیار محبوب و مهم برای ماست. طرفدارن این بازی انتظارات زیادی از نسخه بعدی آن دارند. ما با این ایده‌ها مخالفت نمی‌کنیم[ بلکه آن‌ها را پذیرفته] و ان‌ها را تکمیل می‌کنیم".

" هنگامی که زمان صحبت کردن در مورد یک Ninja Gaiden جدید فرا برسد، آن بازی تماشایی خواهد بود".

آخرین Ninja Gaiden حدود 2 سال پیش برای 360 و در سال بعدش نیز برای PS3 منتشر شد. ایتاگاکی، خالق این سری، بعد از انتشار NG II، کمپانی را ترک کرد و حالا در استدیوی مستقل خودش( Valhalla) کار می‌کند.

Source

.
.
.
.
:neutral:
خب منظورت چیه؟ چون تو بعضی از چیزا ng2 سرتره پس دیگه نباید بگم فن gowام؟! هر کدوم از اینا ویژگیهای منحصر به فرد خودشونو دارن که تو این زمینه خب ng2سرتره ولی خب مثلاهیچ بازی ای تو غول اخر به پای gow به خصوص شماره سومش نمیرسه.

خب منظورت چیه؟ چون تو بعضی از چیزا ng2 سرتره پس دیگه نباید بگم فن gowام؟! هر کدوم از اینا ویژگیهای منحصر به فرد خودشونو دارن که تو این زمینه خب ng2سرتره ولی خب مثلاهیچ بازی ای تو غول اخر به پای gow به خصوص شماره سومش نمیرسه.
می‌خوام، بدونم جدی شما از نظر خون این ۲ بازیرو داری باهم مقایسه میکنی‌?

دوست من اصلا اینطوری که میگی نیست.توی بازی عملا تو شاهد یکی از بهترین خون پاشی هایی هستی که توی دنیای گیم خلق شده!
به نظر من دو تا بازی تا حالا تو این زمینه بهترینن، یکیش peroject origin هست که واقعا تو این زمینه کولاک کرد و دومیش هم ninja gaiden2 هست که تو این زمینه واقعا عالی عمل کرده افکتهای خون رو خوب دراورده!
از لحاظ خون و خونریزی کاملا حق با توئه که NGII کولاک کرد. ولی از لحاظ طبیعی بودن و کیفیت خونریزی خیلی داری بلوف میکنی.
اسم نمیارم تا بحث مقایسه پیش نیاد. چون شما به شخصه ظرفیت شنیدنش رو ندارید.

به نظر من خون ریزی تو gow3 یه جورایی ناقص بود یارو رو وقتی دو نصف میکردی اصلا خون به زمین نمیرسید
شما مطمئنی GOW III رو بازی کردی؟ /:)

من الان خبر رو دیدم، ممنون مهدی.

بسیار خوشحال کننده بود، NG II که واقعا فوق العاده بود. زمانی برای عرضه ـش در نظر گرفته نشده هنوز؟
کاش ایتاگاکی سازندش بود...:(
امیدوارم حداقل درجه سختیش رو یکم متعادل کنن. برای Casual هایی مثل من تو این سبک واقعا لطف میکنند. :biggrin1:
اتفاقا NG II خیلی راحت بود!!:دی
اولاش سخته ولی بعدا که سلاح ها رو آپگرید میکنیم واقعا بازی لذت بخش میشه، البته فکر کنم به سختیش عادت میکنیم که فکر میکنیم راحت شده.:دی

آخرین ویرایش:
شما مطمئنی GOW III رو بازی کردی؟ /:)
اره. اینو هم خوب میدونم که اگه ng2 خونش مشکلاتی داشت، gow3 هم تو خونریزی مشکلات خودش رو داشت.
از لحاظ خون و خونریزی کاملا حق با توئه که NGII کولاک کرد. ولی از لحاظ طبیعی بودن و کیفیت خونریزی خیلی داری بلوف میکنی.
اسم نمیارم تا بحث مقایسه پیش نیاد. چون شما به شخصه ظرفیت شنیدنش رو ندارید.
این چیزیه که نظر منه! درمورد مقایسه هم، صداقت و جنبه شما رو در مورد alan wake قشنگ مشاهده کردم. پس همون بهتر که به بهونه ظرفیت من مقایسه نکنی!

امیدوارم حداقل درجه سختیش رو یکم متعادل کنن. برای Casual هایی مثل من تو این سبک واقعا لطف میکنند. :biggrin1:

اره. اینو هم خوب میدونم که اگه ng2 خونش مشکلاتی داشت، gow3 هم تو خونریزی مشکلات خودش رو داشت.

این چیزیه که نظر منه! درمورد مقایسه هم، صداقت و جنبه شما رو در مورد alan wake قشنگ مشاهده کردم. پس همون بهتر که به بهونه ظرفیت من مقایسه نکنی!
میشه اون مشکلات رو به ما توضیح بدی؟
تنها مشکل مشترکش با NGII محو شدن خون بعد از مدتی بود. وگرنه تو بقیه چیزا خون GOW سر تر بود.

در مورد AW هم منظورت رو از بی جنبگی و عدم صداقت نفهمیدم.( سعی کن همیشه با مدرک و مثال حرف بزنی نه از روی هوا تا جواب منو بدی!) تنها چیزی که برام جالب بود رفتار شما قبل از امتیازات و گریه کردنتون بعد از امتیازات بود !
گفتن حقایق جدیدا شده بی جنبگی و عدم صداقت !

.درعین حال هم قشنگ شخصیت یه فن بوی ps3 رو اونجا شناختم!
به راستی که اون تاپیک چهره ی پلید و شیطانی ما و مظلوم شما رو به تصویر کشید.

آخرین ویرایش:
4 صفحه تاپیک خوندیم دریغ از یک پست راجع به NGIII ....
به هر حال امیدوارم با نبودن کارگردان اصلیش بازی رو خراب نکنن و حداقل کیفیت NGII رو تو شماره جدید حفظ کنن.

میشه اون مشکلات رو به ما توضیح بدی؟
تنها مشکل مشترکش با NGII محو شدن خون بعد از مدتی بود. وگرنه تو بقیه چیزا خون GOW سر تر بود.

در مورد AW هم منظورت رو از بی جنبگی نفهمیدم.( سعی کن همیشه با مدرک و مثال حرف بزنی نه از روی هوا تا یه چیز گفته باشی !) تنها چیزی که برام جالب بود رفتار شما قبل از امتیازات و گریه کردنتون بعد از امتیازات بود !
توی gow3 وقتی یه نفر رو نصف میکردی اصلا خونش به زمین هم نمیرسید یا یه سری چیزای دیگه که بیشتر به سلیقه من برمیگرده که از اونا تو ng2 بیشتر خوشم اومد تا gow3
نمیخوام بحث aw رو اینجا ادامه بدم ولی پستای من تو تایپیک alan wake هست میتونی بری ببینی من جزء کسایی بودم که بارها با اون هایپ بازی مخالفت کردم ولی کسی بهم اعتنایی نکرد و نظراتم هم تو بخش امتیازا باز هست، چیزایی رو گفتم که نظر قطعی منه و جاهای دیگه هم برخی از اون مسائل رو سر موضوعات دیگه مطرح کرده بودم .درعین حال هم قشنگ شخصیت یه فن بوی ps3 رو اونجا شناختم!

نسخه ps3 افتضاح بود با وجود نبود خون ولی 360 عالی بود هم 1 هم 2 منو کاملا به وجه اورد و کاملا ارضام کرد ولی ایرادش این باس فایته توی متروش بود :laughing:

توی gow3 وقتی یه نفر رو نصف میکردی اصلا خونش به زمین هم نمیرسید یا یه سری چیزای دیگه که بیشتر به سلیقه من برمیگرده که از اونا تو ng2 بیشتر خوشم اومد تا gow3
نمیخوام بحث aw رو اینجا ادامه بدم ولی پستای من تو تایپیک alan wake هست میتونی بری ببینی من جزء کسایی بودم که بارها با اون هایپ بازی مخالفت کردم ولی کسی بهم اعتنایی نکرد و نظراتم هم تو بخش امتیازا باز هست، چیزایی رو گفتم که نظر قطعی منه و جاهای دیگه هم برخی از اون مسائل رو سر موضوعات دیگه مطرح کرده بودم .درعین حال هم قشنگ شخصیت یه فن بوی ps3 رو اونجا شناختم!

شما به من يه مرحله GOW3 رو توضيح بده!

چون اين چيزی که شما ميگی نبود!
البته آواتار و پست های دیگه شما کاملا گویای همه چیزه!
لا اقل یه ps3 تو کنسولات میزاشتی!

شما به من يه مرحله GOW3 رو توضيح بده!

چون اين چيزی که شما ميگی نبود!
البته آواتار و پست های دیگه شما کاملا گویای همه چیزه!
لا اقل یه ps3 تو کنسولات میزاشتی!
باشه اصلا gow3 همه چی تموم.. ماگذشتیم.
درضمن من خودم ps3 ندارم ولی دلیل نمیشه که دستم به بازیهای اون نرسه!!

من نمیدونم عادت شده تاپیکها فقط بشه مقایسه :laughing: همه چیز GOW ول کردین رفتین تو خون نکنه توقع دارین وقتی یک نفر و از وسط نصف میکنه براتون با اون گرافیک آبشار خون راه بیفته :laughing: بازیهایی که فقط خون راه میفته من باهاشون مشکل دارم نمیدونم چرا .
حالا NG III هم بیاد مثلا خونش بیشتر میشه ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or