Ninja Gaiden 3 تماشایی خواهد بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

GENE

کاربر سایت
ninja-gaiden.jpg

مدیر عامل Koei-Tecmo در مصاحبه‌ای با CVG گفت:

" Ninja Gaiden یک فرانچایز بسیار محبوب و مهم برای ماست. طرفدارن این بازی انتظارات زیادی از نسخه بعدی آن دارند. ما با این ایده‌ها مخالفت نمی‌کنیم[ بلکه آن‌ها را پذیرفته] و ان‌ها را تکمیل می‌کنیم".

" هنگامی که زمان صحبت کردن در مورد یک Ninja Gaiden جدید فرا برسد، آن بازی تماشایی خواهد بود".

آخرین Ninja Gaiden حدود 2 سال پیش برای 360 و در سال بعدش نیز برای PS3 منتشر شد. ایتاگاکی، خالق این سری، بعد از انتشار NG II، کمپانی را ترک کرد و حالا در استدیوی مستقل خودش( Valhalla) کار می‌کند.

Source

NGII كه واقعا فوق العاده و كم نظير بود . بسي لذت بخش بود . گيم پلي سريع , خون و خشونت و كلا حال داد

تانك يو مهدي

فقط خون رو فراموش نکنن من چیز دیگه نمیخوام!!!
نکننش مثل Sigma II که از این نظر ناامیدکننده بود!!

ولی خیلی سخت بود لامصب!آدم یکمی که می رفت جلو از این نظر زده می شده!به خصوص boss هاش!

بیصبرانه منتظر شماره بعد هستم ولی از اون بیشتر منتظر شاهکار جدید استاد ایتاگاکی هستم که احتمالا e3 امسال و باز هم احتمالا به صورت انحصاری برای 360 به نمایش میذاره.به نظر من از لحاظ تکنیکهای مبارزه و کمبوها، هیچ بازی ای به پای نینجا گایدن نمیرسه و البته امیدوارم در غیاب حضور استاد شماره سوم رو به گند نکشن.(درضمن خونم به صورت وحشیانه توش باشه:biggrin1:)

بیصبرانه منتظر شماره بعد هستم ولی از اون بیشتر منتظر شاهکار جدید استاد ایتاگاکی هستم که احتمالا e3 امسال و باز هم احتمالا به صورت انحصاری برای 360 به نمایش میذاره.به نظر من از لحاظ تکنیکهای مبارزه و کمبوها، هیچ بازی ای به پای نینجا گایدن نمیرسه و البته امیدوارم در غیاب حضور استاد شماره سوم رو به گند نکشن.(درضمن خونم به صورت وحشیانه توش باشه:biggrin1:)
ببخشیدا ولی شما DMC بازی کردی؟ :biggrin1:
اگه فکر میکنی بازی هست که از لحاظ کمبو میتونه با DMC مقایسه بشه یه سرچ بزن تو یوتیوب DMC4 Combo Mad همون اولین ویدیو رو ببین تا بیبینی کمبو چیه :smile:

100 درصد تائید میشه.منم نگرانم که با نبود ایتاگاکی بازی مزخرف بشه:(
در مورد کمبو و تکنیکهای مبارزه هم واقعا عالی گفتی.ایول:biggrin1:

ببخشیدا ولی شما DMC بازی کردی؟ :biggrin1:
اگه فکر میکنی بازی هست که از لحاظ کمبو میتونه با DMC مقایسه بشه یه سرچ بزن تو یوتیوب DMC4 Combo Mad همون اولین ویدیو رو ببین تا بیبینی کمبو چیه :smile:
من در کل یکی از هواداران این ژانرم! تمامی بازیهای توی این سبک رو هم از جمله کل سری dmc دنبال کردم و میکنم.4 dmc یه بازی فوقالعادست ولی به نظر من باید جلوی ninja gaiden لنگ بندازه! اکشن وسرعت و کمبوهای نینجا گایدن fantasticه!! شما اول برو بازی کن بعد برگرد ببینم بازم نظرت همینه!

sigam2 که پر خون و خونریزی بود اخه دیگه از این بیشتر؟؟:smile:
پس شما تا حالا خون ندیدی!:biggrin1:

من در کل یکی از هواداران این ژانرم! تمامی بازیهای توی این سبک رو هم از جمله کل سری dmc دنبال کردم و میکنم.4 dmc یه بازی فوقالعادست ولی به نظر من باید جلوی ninja gaiden لنگ بندازه! اکشن وسرعت و کمبوهای نینجا گایدن fantasticه!! شما اول برو بازی کن بعد برگرد ببینم بازم نظرت همینه!

پس شما تا حالا خون ندیدی!:biggrin1:
بازی نکردم ولی ویدیو که ازش دیدم :biggrin1:
حالا شما اون ویدیو رو ببین بعد هم از لحاظ سرعت هم تکنیک بیا نظرت رو بگو :biggrin1:
مبارزات دانته رو ببینی تو همون ویدیو اونوقت میگی نینجا گایدن حق لنگ انداختنم نداره جلو DMC :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or