Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی عزيزم...

توی اون گوی ا زدم ولی چيزيش کم نشد... هيچی ...

چطوری ميتونم تير کمونم رو درجه 2 بکنم ؟ قوی تر بشه .. مثل شمشيرم که شد ...

مرسی
تیرکمون را نمیشه ارتقا داد. تیرش را که میدونی چطور شارژ میشه؟ کلید X را نگه دار.

وقتی میزنی توی اون گوی، فقط در صورتی از خونش کم میشه که گوی آبی پررنگ باشه. اگه کم رنگه اول بزن توی چشمش بعد بزن توی گوی.

تیرکمون را نمیشه ارتقا داد. تیرش را که میدونی چطور شارژ میشه؟ کلید X را نگه دار.

وقتی میزنی توی اون گوی، فقط در صورتی از خونش کم میشه که گوی آبی پررنگ باشه. اگه کم رنگه اول بزن توی چشمش بعد بزن توی گوی.

خاکه عالم ...:biggrin1:

من تا مرحله 14 امدم... بلدم به خدا اينارو ... :biggrin1:

من فکر کردم ميشه اينو قوی تر کرد...

مرسی ببينيم چطوريه

اميدوارم تموم بشه... خيلی خسته شدم

راجع به اين راهنمايی هم که اول چشم بد گوی... مرسی :love:... امشب که نه ديگه .... فردا ميرم سراغش :biggrin1:

سلام

تورج یه نکته رو هم در ادامه راهنمایی های مهدی اضافه کنم ، اصلا نمیخواد با تیرکمون نشونه بگیری جاییش ! فقط چند لحظه صبر کن قرمز بشه بعد رها کن ، خودش میخوره به هدف ! چندبار که ادامه دادی کارش حله . وقتی از دهنش هم خون پرت میکنه یا بپر یا گارد بگیر . خودم اولین بار خیلی سر این تکه گیر کرده بودم .

با افتخار...

به به... به به

ما هم تموم کرديم...

اون غول آخريش چه راحت بود... نسبت به اون قبليش اين يکی خيلی خيلی راحت بود.... آخه ميشد با شمشير زدش...

سلام

تورج یه نکته رو هم در ادامه راهنمایی های مهدی اضافه کنم ، اصلا نمیخواد با تیرکمون نشونه بگیری جاییش ! فقط چند لحظه صبر کن قرمز بشه بعد رها کن ، خودش میخوره به هدف ! چندبار که ادامه دادی کارش حله . وقتی از دهنش هم خون پرت میکنه یا بپر یا گارد بگیر . خودم اولین بار خیلی سر این تکه گیر کرده بودم .

درود... مرسی عزيزم ... ممنون از راهنمايی مهدی عزيز و شما ...

بازی رو تموم کردم

این جمجمه های آبی بدر میخوره جایی مصرف میشن؟
من تا چپتره 3 رفتم وحدود 5 تا از اون جمجه ها گرفتم یبار که اومدم بازی کنم دیدم تعداد جمجمه 0 شده:eek:
گفتم حتما کاری کردم یا اسلحه هارو آپگرید کردم که مصرف شده :confused:

من تا چپتره 3 رفتم وحدود 5 تا از اون جمجه ها گرفتم یبار که اومدم بازی کنم دیدم تعداد جمجمه 0 شده:eek:

هیچ کس سوال اصلی من رو جواب نداد!
اگه اون جمجمه ها هیچ جا مصرف نمی شن فقط برای اچیومنت هست پس چجوری من 5 تا داشتم بعد دیدم 0 شده:confused:

اسلحه ها رو فقط با اون زرد ها میشه اپگرید کرد!!

راستی مهدی من ninja gaiden رو تا به حال 5 بار تمام کردم ولی هیچ وقت نتونستم جمجمه ها رو کامل بگیرم!!

بعد یه سوال هم داشتم این چند تا لباس داره من فقط قرمز روازاد کردم لباس ها دیگه ای هم داره چطوری ازاد میشه؟؟

راستی مهدی من ninja gaiden رو تا به حال 5 بار تمام کردم ولی هیچ وقت نتونستم جمجمه ها رو کامل بگیرم!!
از اینجا کمک بگیر. همون Item Location Guide را دانلود کن.
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/game/943273.html
بعد یه سوال هم داشتم این چند تا لباس داره من فقط قرمز روازاد کردم لباس ها دیگه ای هم داره چطوری ازاد میشه؟؟
اگه بتونی بازی را روی Path of The Master Ninja تموم کنی، یه لباس طلایی باز میشه.
images

سلام ببخشيد من اولين باره اين بازي رو بازي ميكنم روي درجه متوسط(دومي اسمشو يادم نيست)
الان مرحله هفتم بايد با اون لاكپشته كه آتيشي هستش مبارزه كنم تا حالا هزار بار كشتمش اما وقتي ميكشمش منفجر ميشه و خودم هم ميميرم شما ميدونيد بايد چيكار كنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or