Bianconeri
کاربر سایت
یکی توضیح می ده این غول مرحله 14 رو چه جوری بکشم اونی که تو شکمش یه گوی سفید هست
آره دیگه من اون رو به هزار بدبختی کشتم. خیلی برای اول بازی قوی بودش. از اون آیتم ها هم که جون رو کامل می کنه 2 تا باخودت داشته باش.آقا فریدون با من بودین ؟
بله دیگه :biggrin1:.آقا فریدون با من بودین ؟
حدوده، اگر اشتباه نکنم 500 مگی هست که عمرا نشه بدون dsl گرفت. بعدش گفته باشم باید فوق العاده پرفشنال ( ممد بیا گیر بده :biggrin1: ) باشی و هاردت کور باشه تا بتونی از پسش بر بیای. خیلی سخته :biggrin1:.سلام .میگم من با اینکه adsl ندارم راهی هست که بتونم اون مراحل اضافی رو بازی کنم؟؟؟؟؟تورو خدا یکی کمکم کنه.....
اشکالی نداره من عاشق این بازیم . فقط سوالم اینه که یعنی نمیشی از یه جایی رایت شدش رو بگیرم بازی کنم؟بله دیگه :biggrin1:.
حدوده، اگر اشتباه نکنم 500 مگی هست که عمرا نشه بدون dsl گرفت. بعدش گفته باشم باید فوق العاده پرفشنال ( ممد بیا گیر بده :biggrin1: ) باشی و هاردت کور باشه تا بتونی از پسش بر بیای. خیلی سخته :biggrin1:.
باید وقتی کشتیش اول یه کمی ازش دور بشی (اگه بتونی از کادر دوربین که روی اون قفل شده خارج بشی خیلی بهتره) و بعد دکمه ی دفاع رو تا بعد از منفجر شدنش نگه داری .آقایون طریقه ی کشتن غول چپتر 7 چگونه است ( همون که مثل لاکپشت آتشی می مونه) ؟
من میکشمش ولی مثل بمب اتم منفجر می شه و می میرم
می شه بگید باید چه کار کنم
راهای زیادی داره...یکیش همینیه که دوستمون گفت...یکش اینکه از Talisman of Rebirth استفاده کنی...یکیشم اینه که تا منفجر شد B و Y رو بزنی...اون موقع نمیمیریآقایون طریقه ی کشتن غول چپتر 7 چگونه است ( همون که مثل لاکپشت آتشی می مونه) ؟ من میکشمش ولی مثل بمب اتم منفجر می شه و می میرم می شه بگید باید چه کار کنم