Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی توضیح می ده این غول مرحله 14 رو چه جوری بکشم اونی که تو شکمش یه گوی سفید هست
مرحله ی اخر رو فکر کنم میگی! با تیرکمون میزنی تو چمش که قرمز رنگه گوی شروع به روشن شدن میکنه و با تیرکمون میزنی تو اون گوی سفید...

آقا فریدون با من بودین ؟
بله دیگه :biggrin1:.
سلام .میگم من با اینکه adsl ندارم راهی هست که بتونم اون مراحل اضافی رو بازی کنم؟؟؟؟؟تورو خدا یکی کمکم کنه.....
حدوده، اگر اشتباه نکنم 500 مگی هست که عمرا نشه بدون dsl گرفت. بعدش گفته باشم باید فوق العاده پرفشنال ( ممد بیا گیر بده :biggrin1: ) باشی و هاردت کور باشه تا بتونی از پسش بر بیای. خیلی سخته :biggrin1:.

آقایون طریقه ی کشتن غول چپتر 7 چگونه است ( همون که مثل لاکپشت آتشی می مونه) ؟
من میکشمش ولی مثل بمب اتم منفجر می شه و می میرم
می شه بگید باید چه کار کنم

بله دیگه :biggrin1:.

حدوده، اگر اشتباه نکنم 500 مگی هست که عمرا نشه بدون dsl گرفت. بعدش گفته باشم باید فوق العاده پرفشنال ( ممد بیا گیر بده :biggrin1: ) باشی و هاردت کور باشه تا بتونی از پسش بر بیای. خیلی سخته :biggrin1:.
اشکالی نداره من عاشق این بازیم . فقط سوالم اینه که یعنی نمیشی از یه جایی رایت شدش رو بگیرم بازی کنم؟
آقایون طریقه ی کشتن غول چپتر 7 چگونه است ( همون که مثل لاکپشت آتشی می مونه) ؟
من میکشمش ولی مثل بمب اتم منفجر می شه و می میرم
می شه بگید باید چه کار کنم
باید وقتی کشتیش اول یه کمی ازش دور بشی (اگه بتونی از کادر دوربین که روی اون قفل شده خارج بشی خیلی بهتره) و بعد دکمه ی دفاع رو تا بعد از منفجر شدنش نگه داری .

آقایون طریقه ی کشتن غول چپتر 7 چگونه است ( همون که مثل لاکپشت آتشی می مونه) ؟ من میکشمش ولی مثل بمب اتم منفجر می شه و می میرم می شه بگید باید چه کار کنم
راهای زیادی داره...یکیش همینیه که دوستمون گفت...یکش اینکه از Talisman of Rebirth استفاده کنی...یکیشم اینه که تا منفجر شد B و Y رو بزنی...اون موقع نمیمیری

بابا دیونم کرده ای غول اخره اه اصلا نمیشه یه راه حل دیگه براش به کا برد اونی رو میگم که تو چپتر اخر غول اخره رو دو تا درجه سختی قبلی با تیر زدن به صورتش کشتمش ولی رو این درجه سختی اصلا این راه کار شاز نیست جونه من یکی یه راهنمایی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or