Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
غولهاش که آب خوردن شده نسبت به شماره های قبلی! ولی در کل یه جاهای باید پوست کُلُفت باشی تا رد کنی

به نظر من غول هاش در مقایسه با DMC4 بچه بودن ! من از ترسم که همه میگفتن NG خیلی خفن هست اول رو Easy رفتم و بعد از چند چپتر برگشتم گذاشتم رو Normal ( البته اسمش اینا فکر نکنم باشه ! ) ولی رو نرمالش هم همچین سخت نبود ! درعوض DMC4 خیلی سخت تر بود، یه جاهاییش آدم میگفت: یعنی واقعاً میشه اینجا رو رد کرد ؟!

درود
به نظر من غول هاش در مقایسه با DMC4 بچه بودن !
اون پست رو واسه این دادم که دیگه صحبت این بچه بازی ها رو توی این تاپیک نبینیم، DMC4 رو کی مـ... بابا :دی قبل از اینکه نطق کنی یکم دقت میکردی متوجه میشدی که اشاره به اسون بودن غولها کردم ( غول دیگه چیه!!!).
به نظر من غول هاش در مقایسه با DMC4 بچه بودن ! من از ترسم که همه میگفتن NG خیلی خفن هست اول رو Easy رفتم و بعد از چند چپتر برگشتم گذاشتم رو Normal ( البته اسمش اینا فکر نکنم باشه ! ) ولی رو نرمالش هم همچین سخت نبود
حتما چیز دیگه ی بازی کردی چون Ninja Gaiden II درجه Easy نداره.
Way of the Acolyte - متوسط ( Normal = معادل انگلیسی هم واسه خارجی های سایت :laughing:)
Way of the Warrior - سخت.
Way of the Mentor - خیلی سخت.
Way of the Master Ninja - بینهایت سخت.
درعوض DMC4 خیلی سخت تر بود، یه جاهاییش آدم میگفت: یعنی واقعاً میشه اینجا رو رد کرد ؟!
به به... به به :smile:.
حالا مثلا سختی غولهای (!!!) عنوان که چند قطره خون به زور میشه تو CutScene هاش پیدا کرد و در عمل هوش مصنوعی نداره و حتی بقایای یک آبجت هم نمیتونه بیشتر از 1 ثانیه در صحنه باقی بمونه چیزی روعوض میکنه؟.
یادمه IGN ( سایتی که همه مخصوصا فن بوی های سونی شدیدا قبولش دارن :cheesygri) توی لیستی سخترین بازی های تاریخ رو جا داده بود که جایگاه اولش سری Ninja Gaiden بود و هست که همین موضوع به شدت حرف دوستان عزیز تر از جان رو زیر سئوال میبره ( فن بازی و باد شکم و دل روده اینا دیگه).
سلام
اه این دیگه چه بازی سختیه
به هر حال
اون دو تا اژدها رو که پرواز می کنند رو باید چطوری کشت مرحله ی 9؟
لطفا کامل توضیح بدید
با تشکر
دوست عزیز به اینجا یه سری بزنید. تمام Boss ها رو توضیح دادم بازم پرسشی بود بگو.

سلام
به هر حال
لطفا کامل توضیح بدید
با تشکر
یکی یکی بکششون یکیش رو بکشی اون یکی کاری نداره!
باید تیرکمونت رو در بیاری و بزنی بهشون...
وقتی هم اومد جلوت و یا یکم بالاتر از خودت بود میتونی اون داس رو بگیری و بپری و بزنی بهش این طوری جون زیادی هم ازش کم میشه!

اصلا تو dmc4 چیزی به اسم هوش مصنوعی وجود داشت که بخواد باس فایت هاش (و خود چپتر هاش) سخت باشه؟
هوش مصنوعی دشمنان بازی هم که ...
تو هر محیطی که میرفتین 4 تا از اون منگول ها داشتن واسه خودشون میچرخیدن و بعضی وقت ها دست و پاهاشون میخورد بهت و از خون ات کم میشد ... واقعا چه سختی ...

سلام
به هر حال
لطفا کامل توضیح بدید
با تشکر

این دوتا اژدها با هم حمله نمی کنن و یکی یکی آتش و گلوله و... برات میندازن ...
پس تنها کاری که میکنی باید ببینی کدوم اژدها رو زدی بعد که زدی باید عقب اون یکی بگردی و بزنیش ... البته جا خالی دادن هم خیلی مهمه و باید یک چند باری جا خالی بدی....

برای زدن اژدها هم فقط از تیرو کمون استفاده کن ... بگزار کامل قدرتش پر بشه بعد بزن بهشون...
یک 30 40 باری ببازی میاد دستت:biggrin1:

ذوستان منم گرفتمش مرحله 3 هستم
اما میگم این از فیلی که رو ps3 بود سخت تره
هر دوش رو بازی کردم
اما این به نطزم بهتر میاد
فقط یک جایی افت فریم خیلی بود

ذوستان منم گرفتمش مرحله 3 هستم
اما میگم این از فیلی که رو ps3 بود سخت تره
هر دوش رو بازی کردم
اما این به نطزم بهتر میاد
فقط یک جایی افت فریم خیلی بود
این افت فریمی که میگی ماله ی یکی از مراحل پایانی هست که وقتی میخوای از پله های برج بالا بری افت فریم زیاد میشه و فقط همونجا افت فریم داره و اصلا جای دیگه ای اثری از افت فریم نیست اخه شما میگی مرحله ی 3 هستم...

درود

من guide pdf بازیو دیدم ... یه سنگایی تو بازی هست که شبیه چرخه ، توی راهنما روی این چرخا یه نوری هست ولی من توی این 2باری که بازیو تموم کردم اثری ازین نوره نبود! توی راهنما زده Test of Valor ...

من رو 2تا لول اول بازی (Acolyte , Warrior ) بازیو تموم کردم واسه همینه که ندیمش ؟!:smile:

روی 2تا لول اول، بازی آسونه ولی روی Mentor بازی یهو خیلی سخت میشه طوری که تا وسطای میشن 1 بیشتر نتونستم برم ! دیگه انگشت درد گرفته بودم :( شماها چیجوری جلوی اون آرپیچیا دووم میارین ؟؟!!:((

سلام
من از همون اول بازيو رويWay of the Warrior رفتم , تازه فهميدم چرا اينقدر سخته ؟!
راهي نداره رويWay of the Acolyte بزارم !
كلا نمي دونم چرا يكي از غول هارو 100 باز هم بخوام بكشم , نميميرن . ولي يك دفعه يه حسي مياد ميرم سر بازي همون اولين بار دخلشو در ميارم . كلا قلق بازي دستم نيومد .
1 سوال ديگه :
غول آخر بازي همونيه كه اول درش 4 تا مجسمه براي باز كردنش لازمه ؟ ( كشتنش سخته؟)

ببخشید مثل قاشق نشسته پریدم وسط
اولا که بازی اصلا هم سخت نیست من روی جفت درجه هاش تموم کردم
دومی یه سوال
crystall skull به چه درد می خورد ؟

ببخشید مثل قاشق نشسته پریدم وسط
اولا که بازی اصلا هم سخت نیست من روی جفت درجه هاش تموم کردم
منظورت از جفت درجه ها کدوماس ؟ اگه آخریش WARIOR بود mentor که شروع شد سختیش میاد دست.

روی 2تا درجه اول من هیچ مشکلی نداشتم ولی روی mentor تا حالا فقط تا باس چپتر 1 تونسم خودمو برسونم :cheesygri

دومی یه سوال
crystall skull به چه درد می خورد ؟

هر 10تاشو که پیدا کنی 1 اچیومنت باز میشه (یعنی 3تا واسه 30 تاش) 30تارم که پیدا کنی 1 گیمرپیک هم بهت میده .

--------------------------------

کلا چنتا لباس باز میشه ؟ اون لباس طلاییه رو کسی گرفته ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or