Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:دی درود :دی

منظورم با شخص خاصی نیست یه وقت اشتباه نشه. Boss ها ستخت باش مثل NG, Black, SIGMA میاد گله میکنید که چرا اینقدر سخته، اینجوری طراحی کنن میگید چرا اینقدر اسونه.
خلاصه بامبول در اوردن جزو Special Skill ما ایرانی هاست.

علت داره عزیز جان. وقتی Boss ها رو تا قبل از مرحله 10 شکست میدادی اونها از این دنیا میرفتن و برمیگشتن به سرزمین اصلی خودشون یعنی Demon World که اگر دقت کنی محل زندگی زنادیوس ( قانون شعله ها ) روی مواد مذاب و Volf ( قانون طوفان ) روی شِن بود.

پ.ن.باز خوبه مثل فلان بازی نبود که 4 تا مرحله طراحی کنن که یک بار با X بری تا اخرش دوباره همون مسیر رو با Y بگردی و Boss های رو که با X کشتی رو دوباره با Y بکشی و اخر سر دوباره همه اونها رو با X بکشی :laughing:. فقط چند قطره خون تو CutScene هاش باشه، هوش مصنوعی هم در حد اُردک، اصلا نمیدونم چرا درجه M داره :laughing:.

خوب یکدفعه بگو دویل می کرای اما اون بازی هم جذابیت خاص خودشو داره این بازی هم همینطوز

سلام.
والا انقدر كه از گرافيك ايراد ميگيرن من مشكل خاصي تو گرافيكش نديدم. حداقل طراحي هنريش كه خيلي خوبه. تو بعضي مراحل هم (مثل همون مرحله ي Demon World) گرافيك بازي خيلي قشنگ ميشد و آتيش و خونش خيلي زيبا بود.
تو این بازی تنوع سلاح ها خوب بود ولی کارایی اونها زیاد جالب نبود مثلا شما بعد از گرفتن تمام سلاح ها فقط یکی دوتا رو ترجیح میدادی و بقیه بلا استفاده می موند.... :nospam:
بهترین سلاح که می شد استفاده کنی اون ابرداس بود که واقعا قدرت فوق العاده ای داشت شمشیرهم تقریبا همه جا به کار می رفت مراحل آخر هم فقط شمشیر دوتای کارایی داشت.....
من اينو قبول ندارم.
شايد باورتون نشه ولي من بازي رو يه بار با نيزه و يه بار با پنجه تموم كردم. يعني اين دوتا سلاح هاي مورد علاقم بود. در صورتي كه بيشتري ها از همين داس خوششون ميومد. (به جز يكي دوتا قسمت مثل اون مرحله ي كرم با داس يا شمشير رفتم)
سلاح ها جوري از نظر تنوع طراحي شده كه همه نوع سليقه اي رو راضي ميكنه.
قدرتشون هم در يه حده.
در ضمن كپچر نه چپتر:biggrin1:

تگاه کن این غول یکم سخته فقط باید راهکارش بیاد دستت....

اون سرعتش زیاده و سریع به طرف تو میاد وقتی که اقدام به حرکت کرد شما باید جا خالی بدی (LT رو بگیر و جهت رو عوض کن) بعد که جا خالی دادی و نزدیکش شدی شروع به ضربه زدن کن بعد از چندتا ضربه که زذی بهش دوباره تا میخواد حمله کن باز هم جا خالی بده و دوباره بزنش چند بار که بزنیش کارش تمومه... فقط باید خیلی سریع باشی و یک جورای پیش بینی کنی (ترجیحا از شمشیر استفاده کن تیرکمون رو هم بیخیال شو)

موفق باشی

:دی درود :دی

منظورم با شخص خاصی نیست یه وقت اشتباه نشه. Boss ها ستخت باش مثل NG, Black, SIGMA میاد گله میکنید که چرا اینقدر سخته، اینجوری طراحی کنن میگید چرا اینقدر اسونه.
خلاصه بامبول در اوردن جزو Special Skill ما ایرانی هاست.

علت داره عزیز جان. وقتی Boss ها رو تا قبل از مرحله 10 شکست میدادی اونها از این دنیا میرفتن و برمیگشتن به سرزمین اصلی خودشون یعنی Demon World که اگر دقت کنی محل زندگی زنادیوس ( قانون شعله ها ) روی مواد مذاب و Volf ( قانون طوفان ) روی شِن بود.

پ.ن.باز خوبه مثل فلان بازی نبود که 4 تا مرحله طراحی کنن که یک بار با X بری تا اخرش دوباره همون مسیر رو با Y بگردی و Boss های رو که با X کشتی رو دوباره با Y بکشی و اخر سر دوباره همه اونها رو با X بکشی :laughing:. فقط چند قطره خون تو CutScene هاش باشه، هوش مصنوعی هم در حد اُردک، اصلا نمیدونم چرا درجه M داره :laughing:.

من نمیفهمم چرا تا یکی از یه بازی خوشش نمیاد سریع میاد بهش توهین میکنه شما اگه از Devil may cryبدت میاد لازم نیست بهش توهین کنی میتونی بازیش نکنی کسی مجبورت نکرده
همین Devil May Cryهم که شما اینطوری داری مسخرش میکنی محبوبیتش از Ninja Gaidenخیلی بیشتره.
;)بچه ها نمیخواستم تایپیک رو منحرف کنم ولی بعضیها.....:-":-"

من نمیفهمم چرا تا یکی از یه بازی خوشش نمیاد سریع میاد بهش توهین میکنه شما اگه از Devil may cryبدت میاد لازم نیست بهش توهین کنی میتونی بازیش نکنی کسی مجبورت نکرده
همین Devil May Cryهم که شما اینطوری داری مسخرش میکنی محبوبیتش از Ninja Gaidenخیلی بیشتره.
;)بچه ها نمیخواستم تایپیک رو منحرف کنم ولی بعضیها.....:-":-"
كي گفته طرفدارش بيشتره لابد چون تو ايران مردم ps2داشتن و دويل بازي كردن واسم نينجا گايدن رو هم نشيدن چون كنسولش رو نداشتن سابقه نينجا كه بيشتر تو نظر سنجي هم كه نينجا بيشتر راي اورد با اينكه خيليايي كه تا به حال نينجا بازي نكرده بودند هم راي داده بودن اصلا بعضي هاشون 360 نداشتن من قصدي نداشتم اما شما نمي توني نظر خودت رو به ديگران تحميل كني اين بحثم بهتره همين جا تمومش كني

كي گفته طرفدارش بيشتره لابد چون تو ايران مردم ps2داشتن و دويل بازي كردن واسم نينجا گايدن رو هم نشيدن چون كنسولش رو نداشتن سابقه نينجا كه بيشتر تو نظر سنجي هم كه نينجا بيشتر راي اورد با اينكه خيليايي كه تا به حال نينجا بازي نكرده بودند هم راي داده بودن اصلا بعضي هاشون 360 نداشتن من قصدي نداشتم اما شما نمي توني نظر خودت رو به ديگران تحميل كني اين بحثم بهتره همين جا تمومش كني
دوست عزیز من با این بازی هیچ مشکلی ندارم خودم هم الان دارم بازیش میکنم خیلی هم دوستش دارم وخودم یکی از طرفداراش هستم!!:love::love:
حرف من چیز دیگه ای هست من میگم چرا ما وقتی از یک عنوان خوشمون نمیاد میایم و بهش توهین میکنیم و طرفداراشو نادیده میگیریم:mad:
من همینقدر که نینجا رو دوست دارم به همون اندازه Devil May Cry رو دوست دارم و طبیعتا" دوست ندارم کسی بهش توهین کنه(هوش مصنوعی مثل اردک) نه واقعا" DMC4 اینطوریه؟
منظور من این بود که شما یه طور دیگه برداشت کردی;);)

بازی Ninja Gaiden 2 بازی بود که تونست حدود 80 درصد از انتظاراتی که ازش میرفت را براورده کنه که خود این نشان دهنده موفقیت بازی هستش .
ولی نباید با یه بازی دیگه مقایسه بشه چون اون بازی هم برای خودش نقاط ضعف و قوتی و همچنین طرفداران خاص خودش را داره و این جور مقایسه ها متاسفانه ممکنه دردسر‌ساز بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or