Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جداً ؟ تو هم شدی همشهری ؟!!! عجب!!!
بعد کی باید بفهمی که گوی تو شکمش روشن شده؟ چه رنگی میشه؟
بعد باید درجه خونش به کجا برسه که این اتفاق بیوفته؟
چرا این غوله اینقدر سخته !!!! غول های دیگه چرا مثل نان میمونستن؟
به قول يکی از دوستان اسون ترين غول بازی همون غول مرحله 14..
خيليها چون نميدودنن چجوری بايد بزنن براشون مشکل ميشه..دقيقاً به چيزی که ميگم دقت کن..
وقتی شما تيرکمونو ميکشی به هيچ وجه انالگو نگير سمته صورتش چون اتوماتيک انالوگ گرفته ميشه رو صورتش..کوچکترين تغيير تيرکمون با انالوگ موجب برهم خوردن نشونه گيری ميشه اونوقت خودت بايد به دقت زوم کنی رو صورتش..
بعد از اين که تيره رها کردی و خون استفراغ کرد يه پرش ميکنی بعد دوباره تيرکمونو ميکشی ( باز هم مثل دفعه قبل به انالوگ دست نميزنی چون خودش به طوره اتو زوم ميکنه رو گوی...بعد که تيرو زدی به عمق فاجعه پی ميبيری ميبينی که چقدر ازش خون کم شده:biggrin1:

من اول چپتر 6 موندم وقتی فیلم میشه که اون غوله میمیره و سنگ ها میریزن نمیدونم کجا برم !!؟

شنیدی میگن از این ستون به اون ستون فرجه
یه سنگ افتاده پای 2 تا ستون میری روی اون بعد میپیری از این ستون به اون ستون :biggrin1: تا به بالا برسی

بالاخره امروز حوصله کردم و غول اخر بازی رو کشتم !!!!!!!!!! موقعی که بازی اومد بازار تا غول اخر رفتم ولی چون وقت نکردم تا امروز همینطوری مونده بود و امروز سه غول آخر رو بدرک واصل نمودم :laughing:
بعد از غولی که گوی تو شکمش بود فکر میکردم بازی تموم میشه ولی این آخری داشت ضد حال میزد ولی همچین با خاک و خون یکسانش کردم که خودش هم نفهمید از کجا خورده :biggrin1:

بالاخره امروز حوصله کردم و غول اخر بازی رو کشتم !!!!!!!!!! موقعی که بازی اومد بازار تا غول اخر رفتم ولی چون وقت نکردم تا امروز همینطوری مونده بود و امروز سه غول آخر رو بدرک واصل نمودم :laughing:
بعد از غولی که گوی تو شکمش بود فکر میکردم بازی تموم میشه ولی این آخری داشت ضد حال میزد ولی همچین با خاک و خون یکسانش کردم که خودش هم نفهمید از کجا خورده :biggrin1:

چه عجب !!! فکر کنم هرچی کرمانشاهی باشه روی این غول آخر گیر میکنند...
من که دیگه اعصابم ازش خورد شده بود و بعد از راهنمایی های دوستان هم اصلا نرفتم بازی کنم...
شاید بعدا رفتم ترتیبشو دادم....فعلا دارم PES 08 میزنم:biggrin1:

چه عجب !!! فکر کنم هرچی کرمانشاهی باشه روی این غول آخر گیر میکنند...
من که دیگه اعصابم ازش خورد شده بود و بعد از راهنمایی های دوستان هم اصلا نرفتم بازی کنم...
شاید بعدا رفتم ترتیبشو دادم....فعلا دارم PES 08 میزنم:biggrin1:
منم بعد از 1 هفته کشتمش:دی
البته تو این 1 هفته بازی نمیکردم اعصابم رو خورد میکرد:دی

امروز دیگه اعصابم خورد شده بود و حال هیچ کاری رو نداشتم ...:mad: مدیرهای سایت هم دوباره لطف خودشون رو نسبت به ما نشون داده بودند و کلی عصبی بودم .. این جوری:mad::wallbash:

رفتم بازی رو انجام دادم و هر سه غول رو بدونه این که 1 بار هم گیم اور بشم بردم!:wow:

غول اول که خوراک بود غول دوم هم تا شروع کردم یاد اون حرف شما افتادم و دیدم بعد از یک بار که با تیرکمون میزنی تو سرش اون گوی تو شکمش آبی میشه و سریع یک تیر دیگه هم زدم تو گوی و کلی از خونش رفت و فهمیدم قضیه چیه و سریع ترتیبشو دادم....;)
مدونید آخه من فکر میکرد باید نصف جون اون رو ببری بعد گوی روشن میشه ... من هم هی میزدم با تریکمون تو سرش و فقط یکزره از خونش میرفت ...:( ولی واقعا به خودم امیدوار شدم چون با وجودی که فقط میزدم تو سرش ولی نصف خونش رو برده بودم....:-"
غول سوم هم که مرخص بود .....:laughing:
ولی وقتی که بازی تموم شد من انتظار بیشتری از ریو داشتم....:دی

بعدا شاید یک نقد از بازی نوشتم....;)

;)سلام به همه دوستان
بالاخره این بازی رو بعد از کلی جنجال به پایان رسوندم :biggrin1:
خواستم در مورد این بازی یک صحبت کنم (البته جسارت نشه)
________________________________________________________________​
بعد از اینکه منxbox 360 خریدم اولین بازی که روش بازی کردم Ninja Gaiden 2 بود. تعریف این بازی رو از بچه های بازی سنتر شندیه بودم ;)

سبک این بازی دقیقا همون طوری بود که من دوست داشتم و واقعا مجذوب این بازی شده بودم.:eek:
اولش که بازی رو شروع کردم تصمیم گرفتم که این بازیو روی درجه نرمال بازی کنم (نه آسون) یکم مشکل بود خصوصا اینکه دشمن ها در هر صورتی که فکر کنی باز هم به شما ضربه می زنند و هیچ راه فراری هم نداری و کلیم از خونت میره....:mad:
ولی بعد از کمی عادت کردن دیگه بازی روان شد و زیاد هم احتیاج به فکر کردن نداره و فقط باید بازی رو ببری جلو...;)
بازی روند خوبی داره ولی زیاد تو بازی گیم اور میشی ولی با توجه به گیم پلی سریع بازی این کاملا عادی هست ....
در کل بازی فوق العاده ای بود و نظیر این بازی ها کمتر پیدا میشه ...
شاید بعضی از دوستان از گرافیک این بازی ایراد بگیرند و گرافیک رو نسل قبل بدونند ولی باید بگم گرافیک هم در نوع خودش خوب بود این گیم پلی بازی بود که فوق العاده بود و روی گرافیک تاثیر گذاشته....

بازی تا چپتر 10 خوب پیش می رفت و موضوع خیلی جالبی داشت ولی در مراحله آخر بازی افت شدیدی کرد در صورتی که باید بهتر میشد ....:mad:

این بازی جزء بازی های سخت محسوب میشه که اگر واقعا گیمر نباشی خیلی ازیتت می کنه و کلی اعصابت به هم میریزه و بیخیال بازی میشی….:laughing:
تنوع در مراحل بازی هم تا چپتر 10 خیلی خوب بود وشما رو مجذوب می کرد ولی در مراحل پایانی دیگه یک جورایی بازی مسخره شده بود ... و یکم تیم سازنده تو این قسمت ها کم آورده بودند....:question:

تو این بازی تنوع سلاح ها خوب بود ولی کارایی اونها زیاد جالب نبود مثلا شما بعد از گرفتن تمام سلاح ها فقط یکی دوتا رو ترجیح میدادی و بقیه بلا استفاده می موند.... :nospam:
بهترین سلاح که می شد استفاده کنی اون ابرداس بود که واقعا قدرت فوق العاده ای داشت شمشیرهم تقریبا همه جا به کار می رفت مراحل آخر هم فقط شمشیر دوتای کارایی داشت.....

یکی از عمده ترین ضعف های این بازی دوربین ضعیف اون بود که واقعا باید این گلایه رو از سازندهای بازی کرد :mad: چون واقعا اعصاب آدم رو بهم می ریخت و در یک لحظه شما رو از جو بازی خارج می کرد ...:-" در این زمینه خیلی بیشتر می تونستند کار کنند که حال مارو هم نگیرند….

فکر کنم این بازی تمام غول های موجود در تمام بازی ها رو لوس کرد ....:(
غول های بزرگ ، ترسناک ، خشن ولی بی بخار و به قول خودم نان .... :sick:که اگر راه حل کشتن اونها دستت میومد در عرض دو ثانیه ترتیب همشون رو میدادی....;)
باید تو این بازی یکم بیشتر به این فکر میکردند که غول باید یکم مناسب بازی درست بشه نه هر چی دوست داری بزاری غول خفن بازی.!!!
نکته اعصاب خورد کن دیگه در مورد غول ها هم این بود که باید هر غولی رو چند بار ملاقات میکردی و دوباره از سر نوع اون رو یا آتش میزدی یا منفجر میکردی یا .... ولی بازهم با کمال پرروی می دیدی تو مرحله بعدی هم روبروت وایساده.....:wallbash:
اگر دیدی شب یکی از غول های که تو بازی منفجر کردید اومد سراغتون اصلا تعجب نکنید چون سازندهای بازی از این غول ها زیاد دارند....:sleeping::twisted1::twisted::o:horse::gunner:

در کل بازی خارق العاده ای بود که آدم باید حتما این بازی رو تجربه کنه ….

من فکر کنم شنیدم که سازنده های این بازی از هم جدا شدند و این باعث تاسف داره … من که امیدوارم نسخه 3 این بازی هم باد:biggrin1:

موفق باشد

آخرین ویرایش:
:دی درود :دی
فکر کنم این بازی تمام غول های موجود در تمام بازی ها رو لوس کرد ....
غول های بزرگ ، ترسناک ، خشن ولی بی بخار و به قول خودم نان .... که اگر راه حل کشتن اونها دستت میومد در عرض دو ثانیه ترتیب همشون رو میدادی....
منظورم با شخص خاصی نیست یه وقت اشتباه نشه. Boss ها ستخت باش مثل NG, Black, SIGMA میاد گله میکنید که چرا اینقدر سخته، اینجوری طراحی کنن میگید چرا اینقدر اسونه.
خلاصه بامبول در اوردن جزو Special Skill ما ایرانی هاست.
نکته اعصاب خورد کن دیگه در مورد غول ها هم این بود که باید هر غولی رو چند بار ملاقات میکردی و دوباره از سر نوع اون رو یا آتش میزدی یا منفجر میکردی یا .... ولی بازهم با کمال پرروی می دیدی تو مرحله بعدی هم روبروت وایساده.....
علت داره عزیز جان. وقتی Boss ها رو تا قبل از مرحله 10 شکست میدادی اونها از این دنیا میرفتن و برمیگشتن به سرزمین اصلی خودشون یعنی Demon World که اگر دقت کنی محل زندگی زنادیوس ( قانون شعله ها ) روی مواد مذاب و Volf ( قانون طوفان ) روی شِن بود.

پ.ن.باز خوبه مثل فلان بازی نبود که 4 تا مرحله طراحی کنن که یک بار با X بری تا اخرش دوباره همون مسیر رو با Y بگردی و Boss های رو که با X کشتی رو دوباره با Y بکشی و اخر سر دوباره همه اونها رو با X بکشی :laughing:. فقط چند قطره خون تو CutScene هاش باشه، هوش مصنوعی هم در حد اُردک، اصلا نمیدونم چرا درجه M داره :laughing:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or