M A X
کاربر سایت
این بازی چند تا Chapter داره !!؟
به قول يکی از دوستان اسون ترين غول بازی همون غول مرحله 14..جداً ؟ تو هم شدی همشهری ؟!!! عجب!!!
بعد کی باید بفهمی که گوی تو شکمش روشن شده؟ چه رنگی میشه؟
بعد باید درجه خونش به کجا برسه که این اتفاق بیوفته؟
چرا این غوله اینقدر سخته !!!! غول های دیگه چرا مثل نان میمونستن؟
من اول چپتر 6 موندم وقتی فیلم میشه که اون غوله میمیره و سنگ ها میریزن نمیدونم کجا برم !!؟
شنیدی میگن از این ستون به اون ستون فرجه
یه سنگ افتاده پای 2 تا ستون میری روی اون بعد میپیری از این ستون به اون ستون :biggrin1: تا به بالا برسی

بالاخره امروز حوصله کردم و غول اخر بازی رو کشتم !!!!!!!!!! موقعی که بازی اومد بازار تا غول اخر رفتم ولی چون وقت نکردم تا امروز همینطوری مونده بود و امروز سه غول آخر رو بدرک واصل نمودم :laughing:
بعد از غولی که گوی تو شکمش بود فکر میکردم بازی تموم میشه ولی این آخری داشت ضد حال میزد ولی همچین با خاک و خون یکسانش کردم که خودش هم نفهمید از کجا خورده :biggrin1:
منم بعد از 1 هفته کشتمشچه عجب !!! فکر کنم هرچی کرمانشاهی باشه روی این غول آخر گیر میکنند...
من که دیگه اعصابم ازش خورد شده بود و بعد از راهنمایی های دوستان هم اصلا نرفتم بازی کنم...
شاید بعدا رفتم ترتیبشو دادم....فعلا دارم PES 08 میزنم:biggrin1:
مدیرهای سایت هم دوباره لطف خودشون رو نسبت به ما نشون داده بودند و کلی عصبی بودم .. این جوری
:wallbash:

ولی واقعا به خودم امیدوار شدم چون با وجودی که فقط میزدم تو سرش ولی نصف خونش رو برده بودم....

سلام به همه دوستان

چون واقعا اعصاب آدم رو بهم می ریخت و در یک لحظه شما رو از جو بازی خارج می کرد ...
در این زمینه خیلی بیشتر می تونستند کار کنند که حال مارو هم نگیرند….
که اگر راه حل کشتن اونها دستت میومد در عرض دو ثانیه ترتیب همشون رو میدادی....

:gunner:منظورم با شخص خاصی نیست یه وقت اشتباه نشه. Boss ها ستخت باش مثل NG, Black, SIGMA میاد گله میکنید که چرا اینقدر سخته، اینجوری طراحی کنن میگید چرا اینقدر اسونه.فکر کنم این بازی تمام غول های موجود در تمام بازی ها رو لوس کرد ....
غول های بزرگ ، ترسناک ، خشن ولی بی بخار و به قول خودم نان .... که اگر راه حل کشتن اونها دستت میومد در عرض دو ثانیه ترتیب همشون رو میدادی....
علت داره عزیز جان. وقتی Boss ها رو تا قبل از مرحله 10 شکست میدادی اونها از این دنیا میرفتن و برمیگشتن به سرزمین اصلی خودشون یعنی Demon World که اگر دقت کنی محل زندگی زنادیوس ( قانون شعله ها ) روی مواد مذاب و Volf ( قانون طوفان ) روی شِن بود.نکته اعصاب خورد کن دیگه در مورد غول ها هم این بود که باید هر غولی رو چند بار ملاقات میکردی و دوباره از سر نوع اون رو یا آتش میزدی یا منفجر میکردی یا .... ولی بازهم با کمال پرروی می دیدی تو مرحله بعدی هم روبروت وایساده.....